![]() |
מחפש מסרק הגה כוח לפונטו 1.2 מודל 2000.
כאמור מחפש מסרק הגה כוח. או לחלופין רכב שלם לפירוק מודל 98- 2000.
יאיר, היכן יש לקנית מסרק משופץ בסכום של 500 ש"ח כפי שאמרת ?. המדביק ודיסקל ביקשו מעל 1000 ש"ח. מצאתי חנות שיש לה למכירה סט תיקון להגה כוח ב-160 ש"ח. תודה לך על הרצון לתת לי משאבה בחינם, הרכבתי את החדשה ואין שינוי, ההגה נשאר קשה. פשוט התעצלתי לנסוע לרשל"צ. נזכרתי שיש לחנן גיפולוג מאתר "ג'יפולוג" ויינץ/מנוף קרן. לפני כשנה החלפתי מנוע ברכב של אחותו. אין לי בעיה שתיקח אותו בהשאלה. אבל צריך רכב להוביל ולהחזיר אותו מאזור י"ם. לא כדאי לקחת רק כדי להוריד גיר ברכב שלך. אני יודע שהתביישת לבקש לי לפרק אצלי. אתה מוזמן לבצע את העבודה אצלי ביום שישי חופשי. ז.א. אתה המבצע ואני העוזר. :) דוד. |
דוד אם יש לך סט תיקון ב-160 ש"ח לך על זה
אז בזמנו כששאלתי בדיסקל אמרו לי 800 ש"ח אז האמנתי שתקבל הנחה אז חשבתי הגיר פורק הוחלף פקק נס קפה מזויין הוחלף גם גיר נקנה ג'ק 3- טון חבל"ז אצל הזקן ביצחק שדה 500 ש"ח אין כמוך דוד אני חייב לקפוץ אליך אם יש לך קרטר במצב טוב אני רוצה להחליף |
1 צירוף קובץ(ים)
כן יש לי קרטר במצב טוב. תקבל בתנאי שלא תדבר איתי על תשלום.
איזה ג'ק קנית, כמו בתמונה ?. דוד. |
כן בדיוק כזה ג'ק
עזוב אותך בתמונה רואים דברים יותר מעניינים ונראה של פיאט |
פששש בזמנו אני החלפתי מסרק ב1800 ש"ח בבאר שבע!!!! גנבים!
|
עדכון לכל המעוניינים.
מצאתי מפעל שמשפץ מסרקיי הגה כוח. המחיר שביקש כולל מע"מ 520 ש"ח להגה משופץ פלוס אחריות. כמו כן משלוח תוך שעה לרחובות חינם. כזכור שאלתי לפני החג את דיסקל ואת המדביק ביקשו 1000 ש"ח. שאלתי אותו גם ביחס למנוע להגה חשמלי ספייס 750 ש"ח. עדיין לא החלטתי אם לקנות מסרק, בא לי לבטל את ההגה כוח להוריד את המשאבה, התושבת שלה והצינורות . ניתקתי את הרצועה וההגה היה קשה מאוד. אלא מיי, אני יכול ע"י קומבינה לבטל את ההתנגדות ע"י הוצאת השמן מהמסרק וגישור של שני צינורות הלחץ על המסרק. לדעתי זה גם יקל על המנוע וימנע תקלות הגה בעתיד. ההגה כוח לא רשום ברשיון. השאלה אם לא תהיה לי בעיה בטסט בעוד חודשיים וחצי ?. יאיר אשמח לשמוע דעתך. דוד. |
בכל מצב יעלה לך כסף , 520 ש"ח משופץ לא יקר ושווה
כשתרצה למכור את הרכב יש תוספת הגה כח שזה כדאי ובלי יראו שחסר משהוא להגה כח יש שסתום שאם תעשה את הקומבינה יהיה לחץ וההגה יהיה קשה קצת עלות מסרק רגיל עד 400 ש"ח לא חושב פעמיים תחליף מסרק הגה כח אמרתה שיש לך סט תיקון להגה ב-160 ש"ח הרי אתה מפרק את ההגה אז תפתח אותו ותשפץ |
טוב המסרק בדרך אלי הזמנתי אותו.
אני דווקא לא חושב על מכירה הרכב, מה שקרה זה שהבן שלי שיכנע אותי להזמין. אמר בדיוק כמוך. אבל אני רציתי לשחק מעט. בדקתי מסרק רגיל של פונטו שיש לי, והוא לא מתאים במקום מסרק כוח. ביחס ללחץ עם הקומבינה. לא יהיה לחץ (בדוק) משום שכאשר צד אחד מחזיר שמן, (במקרה הזה יחזיר אוויר במקום שמן) הצד השני של הבוכנה יונק אוויר. זאת במידה שמגשרים בינהם, אוויר/שמן לא יעבור דרך השסתום מה שגורם לקושי בגלל שהוא עובר במעבר צר ויוצר התנגדות. עדכון בהמשך. דוד. |
קודם כל אני קונה
תפרסם איפה שיפצת לידיעה היה בזמנו ליד לבנדה או ההגנה בת"א |
1 צירוף קובץ(ים)
איזה כייף לעבוד עם אנשים שהמילה שלהם מילה.
45 דקות וכבר המסרק אצלי. נראה נקי ויפה. הגיע אלי אדם מבוגר שאמר לי שאם הייתי מתקשר אליו, ולא לזאב בעל המפעל הייתי מקבל יותר זול. אמר שהוא עובד במפעל ויש לו רשות למכור באופן פרטי השאיר לי את מס' הנייד שלו. עוד אמר שיביא לי מנוע חשמלי לספייס ב-600 ש"ח. כרגע אני לא צריך פשוט התעניינתי. יאיר אני אגיד לך למה לא קניתי את הסט שיפוץ ב-160 ש"ח. כאשר צילצלתי למוכר אמרה לי שאינה יודעת אם יש בסט את השסתום לחץ. השסתום מורכב בתוך החלק שבתמונה. גם לא יכולתי לדחוף את הפין (בעיגול האדום) כדי להגיע לשסתום. עם הפרס הייתי הורס את השיניים, ואז הקופלונג של המוט הגה לא היה נכנס. דוד |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:16. |