מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   בראבו HGT במבחן קצר (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1313)

23-12-06 15:35

בראבו HGT במבחן קצר
 
החברים של גדעון בוחנים את הבראבו... וגם מדברים בשפה האהובה עליו.. :D

שימו לב ליתרונות מול החסרונות בנתונים. יכולת בלימה אדירה [זה באמת נכון] , אבל שלדה מתנדנדת מונעת ממנה להפיק מספרים מרשימים על המסלול.



http://www.youtube.com/watch?v=PVbuQBHWCKQ

23-12-06 17:17

לא היה לי מושג על מה אתה מדבר ניר, החברים שלי, עד שהתחלתי לצפות בסרטון. :lol:

המסר מהסרטון לא יכול להיות יותר ברור. האנושות מתרככת מיום ליום רבותי !. אנחנו צריכים עוד דברים כאלה על הכבישים בעולם.

עוד דבר, שמתי לב לאבזור שלא ראיתי על אלה שיש בארץ. כמו המתזים, והחישוקים...
וכמובן לקטע שהוא מדבר על התחום הווקאלי :wink:

23-12-06 18:48

תגובה
 
אין ספק שאתה צודק גדעון.. לאט לאט אנחנו נשארים פה עם סבוניות..

אני חושב שה HGT שם היא ממש מהגרסאות האחרונות בטח שנת 2000+ , ולכן האבזור שם מאוד עשיר. אני ראיתי בארץ גרסה דומה לזו עם ריפודי עור וכו, אבל אני חושב שזה המקסימום שהגיע לפה. מתזי פנסים וכו.. זה לא נחלת המזרח התיכון.. בטח לא של סמל"ת.

אולי אם היו בוחנים את ה HGT של יוגב התוצאות היו יותר גבוהות.. :D

23-12-06 19:20

סבוניות ! ברשותך אני רוצה לאמץ את הביטוי הזה :)

23-12-06 19:33

תגובה
 
צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman
סבוניות ! ברשותך אני רוצה לאמץ את הביטוי הזה :)

אני אימצתי אותו מחבר אחר.. לא יודע אם אתה זוכר, הסלולרים הראשונים של ORANGE בארץ.. היו מוטורלה. אחד מהם היה נראה ממש כמו סבוניה מהסופר-פארם.. :)


והנה משהו מוזר בקשר ל HGT שלי..

תושבת מנוע עליונה , שלא הייתה בנמצא בשום מקום בארץ ולא באירופה. הוזמנה על ידי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לפני חצי שנה דרך אלי מ "מיר חלפים". מכוון שמדובר במצוקה של ממש, היה צורך לייצר אותה באיטליה במיוחד ולשלוח אותה לכאן. אז לקח לזה 6 חודשים אבל בסוף זה הגיע.. :)

יש תקווה יוגב!! :wink:

23-12-06 20:15

גדעון וניר אתם יכולים לעזור לי? כי למזלי אני לא מבין גרמנית( פשוט לא סובל את השפה הזאת ואת השפה ההולנדית אבל זה כבר סיפור אחר) ורציתי לדעת מה היה גזר דינה של הבראבו HGT, אהבו אותה? לא אהבו אותה?

23-12-06 20:23

תגןבה
 
אם היא במבחן אצל הגרמנים.. יש לזה סיבה טובה. בטח שבטבלאות ההשוואה יש לך שמות כמו AMG...

בקיצור... אהבו..

23-12-06 20:24

ניר, אהבת אה? אהבת מאוד! :D

חמודה מאוד, רק זקוקה להקשחה דחופה

23-12-06 20:28

תגובה
 
אני לא דוגמא אוראל אני משוחד.. :)

אבל קשה לא לאהוב את הHGT בחיי. וכמו שאמרת עם הקשחה טובה אפשר לעשות איתה הכול..

23-12-06 20:30

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub
גדעון וניר אתם יכולים לעזור לי? כי למזלי אני לא מבין גרמנית( פשוט לא סובל את השפה הזאת ואת השפה ההולנדית אבל זה כבר סיפור אחר) ורציתי לדעת מה היה גזר דינה של הבראבו HGT, אהבו אותה? לא אהבו אותה?

אני גם לא בקיא מי יודע מה בגרמנית. מה שכן זה מאוד דומה לאנגלית. יותר ממה שאתם חושבים. יש מילים שונות כמובן, אבל לא קשה להבין את זה ברגע שיודעים כל מיני מילים בודדות וכמה חוקים פשוטים בשפה.

בכל מקרה, כמו שניר רשם, אתה רואה שהם משווים שם את מרחק העצירה שלה לדוגמא לAMG כלשהי. זה סימן שהתוצאה מפליאה לטובה.
גם ניתן לראות שהקריין מדבר לטובה על התחום הווקאלי וכו'

ניר, שיהיה לי יותר ממון...


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©