מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אוף טופיק (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סריטות ברכב+מכתב איומים בעקיפין. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=13023)

Speed King 14-08-11 22:58

סריטות ברכב+מכתב איומים בעקיפין.

לפניי כשבועיים אני חזרתי מהעבודה בצהריי היום והחנתי את רכבי בחניה של הבניין בו אני גר דרך קבע.
לאחר מנוחה בת כשעה ירדתי אל הרכב על מנת לנסוע לעיר ואת הדבר ההבא שראיתי לא האמנתי למראה עיניי.

על מכסה תא המטען היו סריטות עם קללות (לא אפרש כרגע מה היה התוכן שלהן) ועל תא המטען היוצר הצעיר או המבוגר שיצר אומנות מעין זו השהיר סכין מאולתרת.(על מכסה תא המטען).

חשבתי כדקה ולא הבנתי ממי זה הגיע אך לבטח זה היה כאיום ראשוני.*אני רק אחזור ואדגיש שאיניי חייב לאף אחד כסף ולא נמצא בשום מחטרת הקשורה לעולם התחתון*

התקשרתי ל-100 אמרו לי לא לגעת בכלום והגיע למקום ניידת משטרה+מז"פ.
שעבדו קשה לקחו תביעות עצבעות ותחקרו אותי על כל העולם.

לאחר המקרה הנ"ל אני חוזר היום הביתה לאחר העבודה שוב מחנה את הרכב במקום חניה אחר של הניין. ושוב כשאני יורד לרכב תעלול רק ללא סריטות אלה השאירו מין חשבונית שמאחור יש הסבר על החנייה אותו אני אפשרש עכשיו- והוא הולך ככה-נהג נכבד!במקום החניה אין שרותי שמירה תשלום דמי החניה בעבור השימוש במקום החניה בלבד ולא בעד שמירת הרכב ומניעת נזק.רשות שדות התעופה.עובדיה והפועלים מטעמה אינם אחראים מנזק מכל סוג שהוא תוך כדי החניה או בגין החניה .ולכל אובדן או גניבה שייגרם לרכב או לתכולתו בעת החניה.

הפתק הזה זה כמו קבלה של חברת דלק זה מה שכתוב מאחור ומקדימה לא כתוב כלום והדף ריק .
אני המחשתי לכם איך זה נראה שתבינו .

לאחר הפתק הזה היום אני מבקש את עזרתכם על מנת להבין מי מתנכל לי לרכב ואליי בפרט .

אני כבר דיברתי עם התקנת מצלמות גלויות שישקיפו על הרכב 24 שעות ללא הפסקה ויקליטו כל דבר.

מבקש את עזרתכם תודה Speed King .

spica 14-08-11 23:07

וואו... (אין מילים אחרות),
אבל לא כ"כ הבנתי, מה קשור שדות התעופה?
וכמובן שמה שאתה יכול לעשות זה ללכת שוב למשטרה , הרי גם אם תגלה את העבריין שעושה את זה - מה תעשה? תהרוג אותו ותהרוס לעצמך את החיים בגלל הטיפשות שלו ?
(למרות שאתה יכול גם לראות מי זה ואז לשרוף לו את הרכב - אבל זה רק יתדרדר משם)

Piposh 15-08-11 06:51

יש אנשים חולי נפש בעולם הזה.. השאלה היא למה הבן אדם הזה עושה לך את זה.. אולי זה קשור לחניה שאתה חונה בה.. לי מתחת לבניין יש חניה וכשאין אז אני נכנס לרחוב קטן עם בתים פרטיים ששם יש חניה אבל כניראה שאחד האנשים שם לא אהב את הרכב שלי ויום אחד באתי לאוטו (סובארו ג'אסטי, מזמן) והפלסטיק השחור הגדול מאחורה שמכסה את הפנים שמאירים את הלוחית רישוי היה תלוש.. רציתי למצוא את הבן אדם הזה אבל זה חסר טעם.. מאז אני פשוט לא חונה שם יותר..

Speed King 15-08-11 11:38

תשובה

צטט:

במקור פורסם על ידי spica (הודעה 96866)
וואו... (אין מילים אחרות),
אבל לא כ"כ הבנתי, מה קשור שדות התעופה?
וכמובן שמה שאתה יכול לעשות זה ללכת שוב למשטרה , הרי גם אם תגלה את העבריין שעושה את זה - מה תעשה? תהרוג אותו ותהרוס לעצמך את החיים בגלל הטיפשות שלו ?
(למרות שאתה יכול גם לראות מי זה ואז לשרוף לו את הרכב - אבל זה רק יתדרדר משם)

בקשר לרשות שדות התעופה-זה מה שקשור מאחורי הפתק שהשאירו לי על השמשה של הרכב.
אסביר שוב: שאתה מתדלק בתחנת דלק יוצראת לך חשבונית אוט' מצד אחד של הדף כתוב סכום שאתה אמור לשלם וכו' ומצד אחר של אותו הדף הלוגו של החברה .

האם הבנת?

Speed King 15-08-11 11:40

תשובה

צטט:

במקור פורסם על ידי Piposh (הודעה 96879)
יש אנשים חולי נפש בעולם הזה.. השאלה היא למה הבן אדם הזה עושה לך את זה.. אולי זה קשור לחניה שאתה חונה בה.. לי מתחת לבניין יש חניה וכשאין אז אני נכנס לרחוב קטן עם בתים פרטיים ששם יש חניה אבל כניראה שאחד האנשים שם לא אהב את הרכב שלי ויום אחד באתי לאוטו (סובארו ג'אסטי, מזמן) והפלסטיק השחור הגדול מאחורה שמכסה את הפנים שמאירים את הלוחית רישוי היה תלוש.. רציתי למצוא את הבן אדם הזה אבל זה חסר טעם.. מאז אני פשוט לא חונה שם יותר..

אין לנו חניות פרטיות בבנין כל אחד מחנה היכן שהוא רוצה.

yair068 15-08-11 15:06

טוב זה ברור מי שעשה את זה הוא אחד השכנים שכנראה היה מחנה את רכבו תמיד באותו מקום ומרגיש שיש לו בעלות על החנייה .
אחד שעושה דבר כזה מכיר את חולשותיך ואז הוא הגיבור ולוקח את החוק ליידו
כמו שנאמר פה ואם תדע מי זה המצב רק ידרדר
מבין אותך גם אצלי באותו מצב רכב חדש שריטה לכל האורך הרכב והמחשבה הראשונה יכולה להיות הרסנית

Piposh 15-08-11 17:51

לא התכוונתי שאתה חונה בחניה פרטית שלו, התכוונתי שהוא מרגיש שזאת החניה שלו.. או שאולי החניה היא בדיוק מתחת לבית שלו וזה עושה לו רעש ומעיר אותו בלילה אנערף..

Speed King 15-08-11 18:04

תשובה לנושא

אף אחד לא החנה בחניה בה אני מחנה .

הנושא הזה באמת מעצבן אותי ואני ממש רוצה לדעת מיהוא האומן האלמוני שמתנכל לי ברכוש.

אשאל אותכם שוב: אולי אתם יודעים חוץ מהשכנים מי זה יכול להיות? לעשות מעשים מאין אלו?

כל דבר יכול לעזור לי על מנת למצוא את החוליגן .

שוב אחדד שאינני מעוניין לקחת את החוק לידיים .
מתי שאמצא אתבא אותו על הכל ואתלונן במשטרה לא על רוח רפאים אלה על מישהו עם פרטים אישיים.

שמתנכל ברכושו של מישהו אחר וכד'

תודה לעונים.
ממתין לתשובתכם תודה.

agent5 15-08-11 18:13

גם על המתכתב איום הזה תגיש תלונה, לדעתי.
טוב שיהיה הסטוריה של התנקלות כאשר הפושע יחשף.
יש לך שדה ראיה מהבית שלך לרכב? הייתי שם אפילו מצלמת usb, עדיפות למשהו hd. את החומר תצרף לתלונה הקיימת במשטרה. במידה והמשטרה לא ששה לעזור אתה יכול גם לפרסם באמצעי התקשורת את הוידיאו- זה כבר ידרבן תגובת משטרה, במיוחד אם יש סממנים מזהים.

לא נעים.. הבריונות שיש לפעמים במדינה הזאת זה דבר מייאש. צריך להיות חכם בשילוב על לעמוד על שלך.

Speed King 17-08-11 00:09

היי סוכן

תודה .

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:22.