![]() |
תיקון מנורות סמלים פיאט פונטו 2005
שלום!
יש לי ברכב (פיאט פונטו 2005) המון סמלים בלוח מחוונים שפשוט לא עובדים- אולי חשמל או שפשוט נשרפה נורה או משהו (ניחושים שלי בלבד...). חלקם כן עובדים וחלקם לא ואין לי מושג איך לסדר את זה. זה אמנם לא קריטי אבל זה מציק לי שזה לא עובד. בשביל להבהיר את העניין- כשהאורות דולקים הסמל של המנורות דולק, אך אם אני לא חוגר, הסמל של החגורה לא דולק אף על פי שהוא אמור. יש למישהו מושג מה אני יכול/ אמור לעשות בנידון? תודה! |
כשאתה אומר סמלים אתה כנראה מתכוון לנורות אזהרה.
כשאתה פותח סוויץ', בלי להניע, נדלקות הנורות ואז נכבות או שלא נדלקות בכלל? אם לא, אז הן עבדו פעם מתישהו? במצב רגיל ללא תקלות לא אמורות לדלוק יותר מדי נורות. הנורות שצריכות לעבוד: אור נמוך/ גבוה איתות ארמברקס אם מורם. מפשיר חלון אחורי אם דלוק. פנסי ערפל אם קיימים, אור ערפל אחורי אם מופעל. מצב סיטי בהגה אם מופעל. וכל זה ללא נורות ההתראה השונות. |
יש גם מנורה צהובה אם סימן קריאה כזה נראה לי. אם אני לא טועה היא מאירה כאשר נשרף איזה מנורה. אצלי לדוגמא זה דולק קבוע כי יש לי לדים באורות חניה. אז זה לא בא לא בטוב והוא מראה כאילו משהו נשרף*
|
מארק, הסמלים שציינת שם דולקים אצלי אם צריך, אבל האחרים לא...ולפני הנעה הם גם לא מוארים...
ומרגע שקיבלתי את הרכב הם לא האירו אבל הם אמורים להאיר לצורך חיווי כמו הסמל של חגורת הבטיחות... שארקי, לא חושב שגם הסמל הזה עובד אצלי...כבר נשרפו לי מנורות הרכב אף פעם לא הודיע לי על זה... :) יש עוד כיוון שאתם מצליחים לחשוב עליו? תודה לשניכם! |
1 צירוף קובץ(ים)
הנורה של החגורות גם אצלי לא דולקת, כי האבזם של החגורות לא מחובר בכלל לחיווי (אולי גם אצלך זה ככה), תבדוק אם יוצא חוט מהאבזם אל מתחת לשטיח או שלא.
התראה על נורה שרופה לא תופסת לגבי אורות מעבר. http://img5.imageshack.us/img5/8382/58600480dw5.jpg נורות שצריכות להדלק בעת פתיחת סוויץ': 1. מצתי להט- במנועי דיזל בלבד. 2. אימבולייזר (נכבה אחרי שניה). 3. תקלת גיר (נכבה אחרי מספר שניות). 5. תקלת הגה כח (נכבה אחרי מספר שניות). 6. תקלה במנוע (נכבה אחרי מספר שניות). 7. כרית אוויר נהג (נכבה אחרי מספר שניות). 8. ABS (נכבה אחרי מספר שניות). 9. כרית אוויר נוסע (מהבהב ונכבה אחרי מספר שניות). 10. חום מנוע גבוה (נכבה אחרי מספר שניות). 11. התראת מפלס דלק נמוך (נכבה אחרי מספר שניות). 12. חוסר טעינה למצבר (נשאר דולק עד להתנעה). 17. לחץ שמן נמוך (נשאר דולק עד להתנעה). נורות שמופעלות ע"י הנהג: 4. מצב סיטי בהגה. 9. ביטול כרית אוויר נוסע. 13. פתיחת דלת/ תא מטען. 16. בלם יד מורם/ תקלה במערכת הבלמים. 18. מפשיר אדים אחורי. 19. אור גבוהה. 20. איתות. 21. אורות חניה, אור נמוך. 22. פנסי ערפל קדמיים. 23. אור ערפל אחורי. שונות: 14. תקלה במערכת האזעקה המקורית בלבד. 15. תקלה באחת הנורות ברכב (לא כולל אור מעבר, דרך, ערפל). תגיד לנו מה עובד/ לא עובד אצלך או שתצלם סרטון קצר של פתיחת סוויץ' והתנעת הרכב. |
תמיד עניין אותי מה תפקידה של נורה מספר 14 :)
|
אין התרעה על חגורה - זה רק בדגמים יותר חדשים
|
הסבר הנורות בקרה
הסבר יפה ומצוין של trademark, כל הכבוד.
בברכה - רפי לין |
וואו! תודה רבה! זה הכי מפורט כנראה שזה יכול להיות!
אני אבדוק את העניין! תודה! |
תודה על ההסבר
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:16. |