![]() |
פונטו עם רעש של טרקטור :(
שלום.
שמי ספיר בת 25 עם פיאט פונטו שנת 1997. חדשה בפורום ויש לי שאלה. אני לא נוסעת הרבה ברכב שלי ולפני יומים הנעתי אותו אחרי 20 יום שהוא לא נסע ומשום מה האוטו ל סחב בלחיצה על הגז בהילון ראשון נשמע רעש כאילו האגזוז נמצא בתוך הרכב, דומה מאוד לרכבים של צעירים עם שיפורים שלוחצים גז אז יש רעש של המנוע. יכול להיות ששיפרו לי את המנוע בלי ידעתי? ובהילוך שלישי הרכב לא מגיב לגז לוקח לו המון זמן להאיץ האם שני הדברים קשורים אחד לשני, או שיש שני תקלות שונות ואשמח לדעת על מוסך שיתקן את הבעיות בממחיר מינמלי. תודה ויום מעולה לכולם ! |
כנראה יש לך חור באגזוז.
כתבי מהיכן את בארץ כדי שנוכל להמליץ על מוסך באיזור מגוריך. |
אני מתגוררת בבאר שבע כרגע.
חור באגזוז קשור לרכב איטי? |
קשור בעיקר לרעש אבל גם לסחיבה.
בבאר שבע יש את דוד ברזילי ממכון "מונדיאל" [מומלץ ע"י רפי לין]. |
צטט:
דוד ברזילי ממכון "מונדיאל" אינו מוסך ואינו מתקן אגזוזים. הוא מכון לבדיקת קניה ומכירה של רכב. לא. חור באגזוז לא קשור לאי סחיבה. קשה דרך המסך לקבוע מה בדיוק הבעיה. אבל אקח סיכון ואכתוב מהניסיון. נראה לי שיש לך מים בטנק הדלק.משום שהרכב עמד 20 יום והמים או חומר מהול אחר שקעו לתחתית. ידוע שמים או חומר מהול אחר, שוקעים ונשארים בתחתית הטנק. משאבת הדלק שואבת את הדלק מהתחתית. נסי להפעיל את הרכב במקום לרבע שעה בסל"ד 2000, וראי אם יש שינוי. הרעיון שייזייף עד שיתנקה. ייתכן שיהיה לך קשה להחזיק ב-2000 סל"ד אבל תני למנוע לעבוד. דוד. |
תודה רבה על התשובה הפרטנית שלך.
אשמח ללכת לדודו ממכון מונדיאל אך אבקש לדעת את שמך המלא כדי לתת קרדיט וגם לקבל הנחה. אני ינסה את מה שאמרת ואחזור עם תשובות תודה ושבת שלום. |
נראה שלא הבנת נכון את מה שכתבתי או לא הסברתי טוב ביחס לברזילי.
כתבתי שהוא אינו מוסך ולא מתקן מכוניות, אלא מכון בדיקה לקניה ומכירה של מכוניות. לכן שמי המלא אינו רלוונטי. :) נסי את מה שכתבתי ועדכני. יש סיכוי סביר שלא תצתרכי מוסך. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:42. |