![]() |
חידוש פנסים לרכב - למישהו יש נסיון עם הערכה הזו
שלום לכולם ,
נתקלתי בזה השבוע : http://www.cartaract.com/ ויש לי אפשרות לרכוש את זה בחצי מחיר . מישהו מכיר ויש לו רשמים על המוצר ? תודה ושבוע טוב שחר. |
טוב זה נראה אמין :confused: השאלה אם זה באמת ככה :)
|
שלום,
גם אני הייתי בהתלבטות האם לקנות את הערכה הנ"ל. אך ביצעתי פרויקט עצמי לניקוי הפנסים בעזרת מדריך. ממליץ לך לחפש מדריך שנקרא:חידוש פנסים בעזרת טרמפנטין! ביצעתי את המדריך!והוא עובד פלאים!הפנס יצא חדש-חצי שעה עבודה! מקווה שעזרתי יוסי |
תודה אנקונדה
השאלה שלי היא כזו : כמה זמן עבר מאז הפרויקט ? האם הניקוי החזיק עד עכשיו ? כל הרעיון ב"ערכה" הזו שלהם הוא שיש שמה חומרים שמצפים ומגנים על הפלסטיק אחרי ששייפת אותו ומונעים דהייה מחודשת אחרי פרק זמן קצר .. שחר. |
אני בספק אם זה יחזיק יותר מחצי שנה בשמש שלנו.
בזמנו עשו לי טיפול דומה לפנס אחד, עם אותה ערכה. התוצאה הייתה דיי טובה, אבל שום דבר לא יעמוד מול פנס חדש. |
עבר חודש וחצי מאז הטיפול.
הרכב עבר שלוש שטיפות במכונות והפנס עדיין במצב מושלם! חבל שלא צילמתי לפני ואחרי כמו באתר! למרות שעכשיו שמתי לב שיש שם עוד מישהו עם פונטו שעשה את הפרויקט ואתה יכול לראות את התוצאות! ממליץ בחום! |
40 שקל בכפר הקרוב לביתך ויש לך אחלה פנסים.
אם אתה צפוני יש בדיר אל אסד אחלה מקום. ודרך אגב ראיתי אותו משתמש בערכה סינית שנראית די עלובה, האריזה בצבע צהוב חום אם זה עוזר לך. |
אני אישית הזמנתי את אבנר אליי לנקות את 2 הפנסים לפני כשנתיים.
הפנסים עדיין במצב טוב, לאחר ווקס נראים מצויין. לדעתי אם לאחר ניקוי ימשיכו לבצע ווקס על הפנסים כל חודש הפנס ימשיך להיראות מצויין! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:03. |