![]() |
חלפים מחו"ל
מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה/איטליה בו ניתן להזמין חלפים מקוריים של פיאט?
אני מחפש מאוורר פנימי למערכת המיזוג של המולטיפלה שלי. המחיר שסמל"ת רוצים עליו אסטרונומי... תודה. |
מפוח פנימי
בדוק אם יש משומש תקין אצל ברוך זאבי כאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=661 הוא פירק פיאט מולטיפלה לחקים ואולי עדיין ברשותו המפוח. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
תודה רפי, אבל הוא בטח פירק אחת ישנה. שלי 2005 והיא מאוד נדירה בארץ. ידוע לי שהחלק שונה במודל החדש. אין ברירה אלא להביא מחו"ל אם רוצים לחסוך קצת...
|
SHOP4PARTS אני מזמין משם כמעט הכל (כל מה שאני לא מוצא באיביי...)
|
נראה אתר נחמד אבל לא מצאתי בו את המפוח הפנימי של המזגן וגם לא מנגנון של חלון חשמלי.
כנראה שאין שם את הכל... תודה בכל אופן. |
לא בטוח שבסופו של דבר זה יצא יותר זול.
המשלוח מאירופה יקר מאד,המיסים בשיעור של כ-40% מוטלים על כל חלק שהוא והמשלוח שלו עולים יותר מ-50 דולר (מחשבים גם את עלות המשלוח ומטילים עליה מס),חלק גדול מהחלקים מצריכים פנייה למשרד התחבורה לקבלת אישור יבוא... בקיצור כאב ראש ועלויות. וגם אם בסוף חוסכים איזה 10-20 אחוז מהמחיר בארץ-אין אחריות אמיתית על החלק ואם יתברר שהוא לא מתאים (ויש המון מקרים בהם יש שוני קטן בין החלקים שהופך אותם ללא מתאימים) או יתברר שהחלק פגום,תישאר תקוע איתו... לייבא כדאי רק אם מדובר בפער של קרוב למאה אחוז או יותר במחיר,אם בוודאות מוחלטת החלק מתאים או לחילופין כשאין חלק כזה בארץ. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:13. |