![]() |
ג'אנטים לפנדה
3 צירוף קובץ(ים)
למישהו יש רעיון איזה ג'אנטים לקנות לפנדה בצבע ירוק? גודל 14
רציתי להשאר עם הג'אנטים של הפונטו אבל הם הלכו במכירה. כנראה רק בזכותם האוטו נמכר כל כך מהר :rolleyes: הנה תמונה עם הג'אנטים של פונטו - אני יכול לקנות כאלה שוב אבל בטח אפשר להיות יותר מקורי מזה, אני אשמח להצעות!! |
חח אל תחשוב שזה יראה כמו בפוטושופ שעשית,
זה נראה כאילו עשית 15 אינץ מקדימה ו-16 מקוצץ מאחורה.. יש תקציב? חדש? יד2? |
יש תקציב לחדש כמובן
למרות הפוטושופ דווקא נראה לי שיצא יפה גם במציאות, גם על הפונטו הם נראו גדולים כאלה אבל אני רוצה לשקול אפשרויות אחרות קודם אולי אפילו מקורי של פנדה מאובזרת? אפשר להשיג כאלה במחיר סביר? הפונטו עם הג'אנטים אצלי עד יום רביעי והפנדה פה כבר שנים אז אני יכול לעשות נסיון אבל צריך כוח בשביל זה :roll: |
|
את אלו לא אהבתי, נראים זולים כאלה של ערסים. בלי להעליב אף אחד :roll:
|
2 צירוף קובץ(ים)
הנה הפעם עריכה ברמה יותר גבוהה קצת
הם עדיין המועדפים שלי הג'אנטים האלה, רק אני ממש אוהב אותם או שעוד אנשים חושבים שזה יפה? :confused: דרך אגב מישהו מעודכן בשוק הג'אנטים בימינו? השתנה משהו משנה שעברה? ממה שראיתי הכל זה המלאי של pitstop וכל הפנצ'ריות קונים מהם, מגיעים ג'נטים חדשים או שזה נשאר אותו הדבר? איפה יש את התצוגה הכי טובה ומחיר של 1200-1300? לא אהבתי לקנות בפנצ'ריה מעפנה פעם קודמת :cool: |
http://www.gantim.com/products/pro_pic320.2.jpg
אישית אהבתי, כמובן מבחינת התקציב והגודל. שים קאפה יפה באמצע, צבע קאליפרים ויראה מצויין. אלה גם יפים: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...98%D7%99%D7%9D שאלה אם הם עדיין אקטואליים ואם המרווח 4x100 |
1 צירוף קובץ(ים)
כן זה הכיוון, שיש הרבה "קווים" חח
אבל לא נראה לי שג'אנט לבן יראה יפה, מעדיף כסוף. ואם משומש שיעלה פחות, מה הוא מבקש שמה 1200, זה מחיר של חדש. ראיתי עכשיו באוטודיפו את אלו שמצורפים, גם נראים יפה. כנראה שבסופו של דבר אני יחליט בפנצ'ריה :roll: אני רוצה גם להחליף את ה4 צמיגים (עדיין מקוריים מ2006 וכמובן לא במידה, הם 13 בכלל) אז אני לא רוצה לחכות עם זה אלא לקנות וזהו אני מתלבט אם עדיף את "המראה הקלאסי" של ג'אנט כסוף, או כמו שבתמונה פה ומה שהיה לי עם השחור מאחורה? |
חח מה שהראתי לך בקישור מקארספורום זה OZ, קצת יותר איכותי מהג'אנטים הסופר-איכותיים שיש באוטו-דיפו.
הג'אנט הראשון שהעלתי אליו קישור כמובן גם סיני והוא כסוף, לא לבן. ולדעתי נראה הכי פחות בוא נקרה לזה "סיני" מהשאר. בשילוב עם קאפות מקוריות של פיאט (או אפילו מדבקה איכותית) יגרום לג'אנט להיראות יותר כמו מקורי לרכב. ושוב, לדעתי גם הג'אנט שהיה לך על הפונטו וגם הג'אנט שהעלת בקישור האחרון צועקים סיני וצועקים זול. אבל בסופו של דבר הבחירה שלך. בהצלחה ערן |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:00. |