![]() |
תרמוסטט בפונטו ספייס
היי,
אז אני מחפש תרמוסטט לפונטו שלי 16V. בכל חנויות החלפים שהייתי בהן אין תרמוסטט ל-16 שסתומים אלא רק ל-8. החנויות טוענות שאין כל הבדל בין התרמוסטטים. במדריך של היינס קיים הבדל בטמפ' הפתיחה של התרמוסטט. השאלה האם החנויות צודקות? האם ההבדל הזה ב-3-4 מעלות באמת כזה משמעותי? האם ניתן להרכיב תרמוסטט של 8 שסתומים על אוטו של 16V ללא חשש? |
יש הבדל בין השניים.
מי אמר לך שאין טרמוסטט ל-16 שסתומים ?. בשבוע שעבר קניתי אחת כזה והחזרתי אותו, משום שלא ממנו היתה הנזילה. המחיר 115 ש"ח לפני מע"מ. אם אתה רוצה אפנה אותך לסוכן שלי ברחובות. דוד. |
חיפשתי בב"ש במספר חנויות חלפים. אפילו בספרי המק"טים שלהם זה מופיע ביחד.
|
לא יודע מה מופיע בספרי המק"טים שלהם.
אני רק יכול להגיד לך שכאשר צילצלתי אליו לשאול אם יש לו, שאל אותי 8 או 16 שסתומים. דוד. |
יש לך מושג אם פיזית הם נראים שונה?
|
לא חושב שפיזית הם נראים שונה.
השוני הוא בחוזק של הקפיץ שפותח את השסתום. דוד. |
כן הנחתי כך.
טוב כנראה שאאלץ להמשיך לחפש. |
יותר פשוט ליצור קשר עם מי שדוד הציע לך
אולי לקפוץ אליו או שישלח לך |
אין לי בעיה לקחת ממנו את המס' שלו. אני פשוט אף פעם לא מגיע לרחובות, למרות שאני עדיין צריך להגיע לדוד.:D
שאגיע לת"א אקפוץ לסודאי או למיר, אני חושב שלהם יהיה את התרמוסטט התואם. |
גם אני חשבתי פעם להחליף את התרמוסטט בפונטו 16V שהייתה ברשותי ומברורים שעשיתי
יצא לי שההבדל היחיד בין תרמוסטט של מנוע 8V למנוע 16V הוא האורך של שרוול הכניסה עליו מתלבש צינור הגומי שמגיע מהרדיאטור. (גם המחסנאי במוסך ב.ט אישר לי זאת) בכל אופן, במוסך היבואן ב.ט ברחוב הסדנה 7, יש את טרמוסטט יעודי ל16V. אולי זה יקר יותר מאשר בסודאי, אבל אם תיקח בחשבון את עלות הנסיעה למרכז בתוספת בזבוז הזמן, נראה שכדאי לשלם קצת יותר. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:14. |