![]() |
קאוז vs פורטה
שלום אבא שלי רוצה להחליף את המזדה 3 של אמא שלי לרכב חדש
בהתחלה היא רצתה עוד מזדה אבל צריכת הדלק של הדבר הזה היא פשוט פסיכית. אז הכי טובות וחסכוניות הם השברולט קרוז והקיה פורטה. מה מבין השתים טובה יותר ויותר מפנקת? ההתלבטות קשה. לשני הרכבים מנועים בעלי 120 כוח סוס קצת יותר. לשברולת 6 הילוכים ולקיה אני חושב ש5 אולי אפילו 4 במחיר של השברולט הבסיסית אפשר לרכוש את הקיה הכי מאובזרת. ולקיה אחריות לשבע שנים! מה אתם אומרי אנשי הפורום? |
יצא לי לנסוע בגרסאות הליסינג של שניהם, הקיה מרגישה יותר זריזה והשברולט די כבדה וחלשה. גם השדה ראייה בקרוז מאחור לא להיט היא ממש גדולה ומסורבלת. אני יודע שבקרוז החליפו גיר והוא אמור להיות חסכוני יותר. לדעתי הקיה עדיפה בגלל האחריות והמחיר וגם התמורה הנאה שהרכב נותן. אגב, עלויות האחזקה של הקרוז לא זולות בכלל בגלל המחירים הגבוהים של מוסכי הרשת. לא פתוחים לדגמים אחרים?
|
כמו?
דיי עברתי על כולם והמחירים של האירופיות לא שווה בדגמים הפשוטים וגם ההחזקה של הצמפויוניות קיצונית מידי משהו עם בגא'ז.. מה עוד אז יש? |
הלאנסר, עוד מעט מגיעה הb3 החדשה, יונדאיi25, אוקטביה 1.2tsi אם אני לא טועה עולה כ109 אלף שח.
|
מצובישי לא בא בחשבון גם סוברו לא. I25 זה רכב יותר קטן והאוקטביה היא ידנית האוטומתיות מתחילות מ125k וכל תוספת עולה עוד כסף אמא שלי לא מחפשת פוזה או משהו היא רוצה שקט וצריכה טובה וטיפולים זולים
|
הטויוטה קורולה מעולה הנסיעה מאוד חלקה והרכב מרגיש איכותי ובנוי היטב. בקשר לצריכת דלק אני רק יכול להגיד שהיא בהרבה יותר חסכונית מהמזדה וזה אני אומר מניסיון.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |