![]() |
בעית כרית אויר בפיאט פונטו
אז ככה, יש לי פיאט פונטו שנת 2000 מדגם s60
ונדלקה לי הנורה של הכרית אויר ומיד רצתי למוסך של פיאט במוסך אמרו לי שיש לי בעיה עם הסליל של הכרית אויר וצריך להחליף אותו והביאו לי הצעת מחיר למשהו קומפלט 1200 ש"ח לפני מע"מ ועבודה. אני לא יודע מה זה אומר קומפלט... אבל יש גם בעיה עם הווישרים שהום עובדים רק על העוצמה הכי חזקה ואם אני עושה שה יעשו פעם אחת אני צריך להחזיק את הידית עד שהםירדו למטה כי אם אני עוזה לפני הם פשוט עוצרים אני לא יודע אם זה קשור... אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי שאני אבין מה זה הבעיה עם הסליל.. ומה אפשר לעשות עם הווישרים שיהיו תקינים... תודה מראש לכל העוזרים :) |
כנראה שיש לך שתי בעיות אחת בכרית אויר והשנייה במנוע הוישרים
אצלי נדלקה המנורה בגלל שנגעתי בתקע לוח שעונים בזמן שהמפתח היה על on הקיצר אני לא מוכן לממן את המוסכניקים על שטות כזאת כך שיש לך שתי אופציות או לקנות את הסליל מפירוק או כמו שאני עשיתי הו.... את המ.... וזהו ועל הדרך קנה מפירוק את המנוע או בעייה חשמלית האם מישהוא נגע לך באיזור בזמן האחרון? |
איך הגיעו במוסך למסקנה שהסליל זקוק להחלפה? חיברו במוסך את הרכב למחשב?
בדקו ויזואלית? היה לך לאחרונה נזילת מים בתוך הרכב מאיזור הדש בורד (רדיאטור פנימי)? תוסיף את זה לשאלה של יאיר ונוכל למקד את האבחנה של המוסך. |
הצופר עובד?
|
עדיין לא היה לי זמן ללכת למוסך...
ואף אחד לא נגע לי באזור ולא נשפכו לי מים... כן, הצופר לא עובד... בגלל זה יודעים שזה הסליל הזה ? |
האם עשית כיוון פרונט לאחרונה? פירקו והרכיבו את ההגה?
בד"כ סליל השעון לא נקרע סתם ככה. וכן, זה שהצופר לא עובד וגם נורת הכרית אוויר התחילה לדלוק מצביעים על סליל השעון. |
מה זה סליל השעון ?
מה זה הסליל הזה בכלל ? לא הבנתי מה הסליל הזה עושה... |
סליל שעון
כל מה שרצית לשאול על סליל שעון (או קפיץ שעון) ולא העזת לשאול תמצא כאן:
http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=969 בברכה - רפי לין |
הייתי במוסך פיאט ברחובות אמרו לי שהלך הסליל ולא החזירו לי תשובה לגבי המחיר.
איפה אני יכול להחליף את הסליל הזה או לקנות אותו לבד וללכת למוסך שירכיבו לי? תודה רבה !!! :) |
סליל שעון
תוכל לרכוש החלק אצל חנויות חלפי פיאט בת"א (יש רק מקורי ואין תחליפי) אבל לא רצוי לעשות זאת כי מוסכים לא מוכנים להתקין חלקים שהלקוח מביאם בעצמו ובצדק.
למרות שאתה מרחובות מומלץ לך לפנות למוסך מורשה פיאט "שמשון" שביהוד (בהנהלת חיים), שהם ממש מוסך הבית של המועדון ולבדוק איתם האפשרויות ומחירים ופרטיהם כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 בהצלחה ובברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:21. |