![]() |
פונטו או בראבה?
יש לי פיאט פונטו 96SX ואני לא ממש מרוצה מהאוטו כי יש לו בעיות התחממות ויש לי אפשרות להחליף אותו לפיאט בראבה96 עם מנוע 1600 מה דעתך מה עדיף על מה להשאר עם הפונטו או להחליף אותה לבראבה :?
תודה מראש |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תישאר עם הפונטו הבראבה זה אחד הכשלונות הגדולים ביותר שהיה לפיאט והפונטו עולה עלייה בכל התחומים וגם באמינות הפונטו עולה בהרבה על הבראבה.
עם כבר תחליף לבראבו שלפחות יש לה עיצוב ויתנהגות ואחיזת כביש טובים משל הבראבה ומשל הפונטו.. אבל עם אתה יכול להחליף רק לבראבה אז לא כדי לך בכלל עדיף לך להישאר עם הפונטו. |
בוא נעשה סדר בבלגאן, כי יש מה לסדר.
הבראבו הוא רכב משפחתי, שווק באותן שנים כמו הפונטו דור ראשון, ואף יותר. הבראבה והבראבו זהים לחלוטין מכאנית (עד כמה שאני יודע), מלבד הקטע של הדלתות וזה. הבראבה הוא רכב מצויין. בהנחה שטופל כראוי, הוא יתן תמורה גבוהה מאוד לכסף, כמובן שהוא מרווח יותר מהפונטו שהרי היא סופרמיני. תעשה את השיקולים שלך, אין לי ניסיון עם אף אחד מהרכבים ולכן אני לא יכול להמליץ לך. |
תודה לשניכם אבל אני אמור להחזיר תשובה בזמן הקרוב ביותר אז חברה תמהרו :D
|
בנאדם בלי שטויות!!!
כך את הבראבה מי ניסיון אחלה אוטו חבל על הזמן ממליץ בחום !! 8)
|
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
הכל תלוי ברכב מי נהג ברכב איך תוחזק ומה היסטורית הטיפוליםשלה
לי יש פיאט בראבו זה אותו אותו בידיוק כמו הבראבה מבחינה מכנית אבל הבראבו יותר ספורטיבית יותר זריזה בשל משקלה הקטן יותר מהבראבה ויותר יציבה מבחינה מכנית אם לא תיחזקו כמו שצריך את הרכב אני לא ממליצה לך להתקרב אליה כי בבראבה שיש בעיה אחת אז מתחיל רצף של בעיות ותיקונים ואתה לא תיצא ראש מכל העניין וכן יש בעייה של אמינות ברכב נ.ב אם הרכב הבראבה אוטומט שלא תעז להתקרב זה זבל של רכב האוטומט כנל גם לגבי הבראבו |
הבראבה והפונטו הם שני רכבים שונים לחלוטין.
יש לי את שניהם, והבראבה יותר נוחה לדעתי מהפונטו, ואם היא 1.6 ידנית אז היא גם דיי זריזה. אבל! ברכבים בגיל כזה מתקדם יותר חשוב איך טיפלו ברכב לאורך השנים. ראיתי בראבה שיש לה קאמשאפט אכול לגמרי, וראיתי פונטו ששפכו מנוע. אצלי שתיהן לא מתחמות. שמעתי הרבה רעות על הגיר האוטומאטי של הבראבה, אז אני לא ממליץ עליו. בעיה נוספת היא שהידיות של הדלתות נוטות להתפורר אחרי כמה שנים. |
שמעתי הרבה רעות על הגיר האוטומאטי של הבראבה, אז אני לא ממליץ עליו. בעיה נוספת היא שהידיות של הדלתות נוטות להתפורר אחרי כמה שנים.
צודק לחלוטין בכל מילה שהוא אומר אני החלפתי בבראבו שלי ידית נהג שמשום מה נשברה ועד שמצאתי ידית כזאת יצאה נשמתי..... שכן הידית לא תלוייה בתיחזוק הרכב זה בלאי רכב בכל ההבראבו\.בראבה שראיתי יש את הבעיה הזאת ,בקיצור עם אתה לא יודע היסטוריית טיפולים של הרכב וע"י מי הוא תוחזק ואיך. תברח מהרכב כל עוד נפשך בך ואני לא אומרת את זה סתם...... הכל מניסיון |
אבא שלי קנה לפני כ-3 שנים פיאט בראבה 2001 יד ראשונה מהסוכנות של פיאט בת"א. תשמע, מלבד מצבר שנגמר וקלאץ' (שכל זה סך הכל בלאי טבעי) היו 0 תקלות. זה רכב נחמד שמושך די יפה ונותן תחושה טובה של מומנט איפה שצריך. רכב שיציב והטיפולים בו יחסית זולים. התמורה שאנחנו קיבלנו ממנו גבוהה.
|
צטט:
תראה בסהכ הרכב די חדש סהכ 5 שנים על הכביש ומעבר לזה אתם יד 1 או 2 זה לא כמו שקונים בראבו 96 97 שזה כבר יותר ישן עם הרבה יותר בלאי והשאלה זה גם כמה ק"מ הרכב עבר ברגע שהרכב ניהיה כבר יותר ישן אז בלאי הרכב מואץ יותר ושוב השאלה איך הרכב תוחזק ואיפה יש לו בעיה אמינות[/quote] |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:53. |