![]() |
אפליקציות לאייפון
איך עד עכשיו אין שרשור בנושא. תעלו לפה אפליקציות מעניינות ושימושיות ועדיף חינמיות כי אני לא דוגל בפריצה אבל אם יש משהו ששווה כסף אז תעלו. יאללה תפציצו:)
|
אין אף אחד עם אייפון בפורום? או שאתם עצלנים מידי? :roll:
|
כי איפון זה של חלשים. יחי ה-אנדרואיד!!!!
|
ששששששקט
|
מסכים עם חלשון
|
אפליקציות מומלצות לאייפון:
soundhound viber igo |
FullTank
אחלה אפליקציה כדי לדעת איפה יש תחנת דלק קרובה |
אלה העיקריות לדעתי. אני משתמש בהם על בסיס יומי. מבחינתי המכשיר צריך להשתלב בכל היבט בחיים שלי, אחרת הוא חסר תועלת, וטלפון רגיל עדיף עליו. פריצה-לא פריצה. על המכשיר שלי יש כרגע 97 אפליקציות שונות מותקנות. מתוכן קניתי אולי 7. לעקוב אחרי הסצנה ולתפוס את המבצעים או החינמונים, זה כל מה שצריך. כל אלו שנרכשו, יותר משוות את הדולרים הבודדים שהן עלו. |
וואו גדעון, כבוד על הרשימה המכובדת והמעניינת.
גם אני כמוך, לא מעוניין לפרוץ, ירדתי מהעניין די מהר. עד כה קניתי שני אפליקציות וכל אחת עלתה 0.99 דולר, חצי מחיר מרינגטון של קובי פרץ וחבריו:D |
זה לא העניין.
שני האייפונים הקודמים שלי היו פרוצים. אבל, חשבתי על זה, ואני "זקן מידי" בשביל להתעסק עם זה. אני רוצה לשדרג מה"פ כשיוצא, ולא להמתין לפריצה. אני רוצה עדכונים אוטומטיים מהאפ-סטור. ותכלס, בשביל אפליקציה שאני משתמש בה על בסיס יומי, ושבלעדיה דברים היו מעיקים מאוד, כמו לנווט עם האופניים בשטח, אני יכול לשלם 99 סנט, שהם תאמינו או לא, פחות משלושה שקלים וחצי מידי פעם. אם תופסים את המבצעים, אז זה בכלל לא נורא. הוצאתי לדעתי לא יותר מ50 שקלים עד היום על אפליקציות לאייפון, וזה בהגזמה פרועה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:57. |