![]() |
כמה עולה החלפת פלאגים לספייס 16v?
כמה להערכתכם עולה החלפת פלאגים מקוריים במורשה פיאט כולל עבודה?
אני שואל כי אני מתלבט האם כדאי לקנות ידית מומנט ואת הפלאגים ולהחליף לבד. חשבתי שאם זה עולה יותר מ 300 ש"ח, אז כבר עדיף לי לרכוש ידית מומנט איכותית ואת הפלאגים ולהחליף לבד. כך גם ארוויח ידית המומנט במחיר שהייתי משלם על העבודה במורשה. דעות? |
פלאג טוב עולה עשרה שקלים.
ידית מומנט יש לי אם תרצה תוכל לקפוץ לעשות את זה אצלי 5 דקות. ייקחו לך על זה 200-300 שקל וזה בדיוק כמה דקות |
ידית מומנט באה בדרך כלל בתוך סט אף אחד לא מוכר בחלקים.
סט של "סיגנט" אמור לעלות בסביבות 300-400 שקל (הסט הגדול) להארכתי |
מה זה פלאג טוב ב-10 שקל? חברה מוכרת? תחליפי למקוריים?
לא נראה לי שפלאגים זה משהו שכדאי לשחק בו. בכל מקרה, אני הזמנתי NGK Iridium ב180 ש"ח בערך כולל משלוח. במידה ואתה מעוניין בדגם ולינק, דבר איתי. ערן |
פלאג ב10 שקל??
|
NGK או BOSCH ....
זה מה שאני משלם... ניסים ובניו, רחוב סלמה ת"א זה בסך הכל פלאג... 180 שקל על רבעיית NGK!?!? קצת מוגזם אני חושב....פי ארבע וחצי יותר ממה שאני משלם |
פלגים לא מתאימים עושים נזק למחשב הרכב
|
צטט:
וערן מדבר על אירדיום, 180 ש''ח זה כלום כסף בשביל פלאגים כאלה. |
4 פלגים 40 ש"ח NGK שמתאימים לפונטו.
4 פלגים עם סמל פיאט 80 ש"ח שמתאימים לפונטו. המחיר כולל מע"מ. קניתי בחודש האחרון. דוד. |
צטט:
בפונטו שלי יש כרגע פלאגים של NGK מה ההבדל בין שלי לבין שלך? (חוץ מהמחיר כמובן) מה כבר יכול לקרוא לבוכנה של מזדה לנטיס בגלל פלאג זול ומעפן?? אולי כי הפלאג היה ישן והפסיק להצית? אני מחליף כל טיפול פלאגים ואף פעם לא נתקלתי בתקלה עם הפלאגים. אולי תמונה או הסבר יעזרו לי להבין למה פלאג זול יותר פחות טוב מפלאג יקר יותר ולמה פיצה יקרה טעימה יותר מפיצה זולה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |