![]() |
רמקולים במגש האחורי
אני רוצה להתקין לבד רמקולים במגש האחורי בפונטו ספייס 2002 ELX
מישהו התנסה? אני מניח שזה לא מסובך לעשות חורים במגש נכון? למרות שנראה שכשמסתכלים עליו מלמטה שיש אילו מוט ברזל שעובר לאורך המגש. או שזה סתם מגרעת? אשמח לשמוע אם מישהו כבר עשה ואם נתקל בקשיים תודה |
נירו,
הצעה שלי, מנסיון, אל תעשה את זה. אחרי זה אתה תשמע רעשים מעצבנים מהכיוון האחורי והמגש כבר לא יעלה ביחד עם הדלת כמו שצריך (הדלת תיפול והמוטות האלה ייחלשו) וסתם בלאגן. יש בצדדים מקומות מיועדים לרמקולים מבלי לחתוך את המגש. קנה רמקולים מתאימים לך לחורים האלו שיספקו אותך ותהיה מבסוט עד גג. שא ברכה, שבת שלום |
צטט:
|
שלום דור,
אני אומר את הדברים האלה מניסיון, אחרי שעשיתי את זה וגיליתי את הטעות כבר היה קשה למצוא מגש אחר בלי חורים. מה שכן, אחרי שנתיים עם הפונטו ולא מעט הוצאות החלטתי למכור אותה הלאה וככה גם עברו הרעשים. עכשיו אני עם יונדאי גטס 2009, הרמקולים נמצאים בדלתות ובא לציון גואל. אין מצב בעתיד שאני אתקין רמקולים על המגש האחורי. |
אני מצאתי בפירוקיה מגש עם חורים 6\9 ולמרות שהמגש היה קצת עקום יושב לי טוב ולא עושה רעשים בכלל.
ואת המגש בלי החורים מן הסתם השארתי לכל מקרה. ממליץ גם לך, לא לעשות חורים בשלך אלא לחפש באיזו פירוקיה, קל למצוא. |
חבר'ה
תודה רבה, שמעתי בעצתכם ולא התעללתי במגש האחורי. התקנתי את הרמקולים במקום הרמקולים הקטנים המקוריים. למרות שהרמקולים שהתקנתי לא מתאימים בגודל, הצלחתי לסדר אותם דווקא דיי טוב בלי בעיות, הם מקובעים היטב ולא זזים, ואפילו לא רואים אותם (הם מתחת לכיסוי פלסטיק) ככה שהכל לטובה, כל זאת במסגרת התקציב שעמד על 0 עגול :) (פשוט היו לי רמקולים והיה לי חבל להוציא כסף על רמקולים חדשים) תודה לכולם |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:47. |