![]() |
שאלה בנוגע לשלט מקורי של החברה.
יש ברשותי רק שלט אחד לרכב,
ברצוני לשכפל אחד לגיבוי, איפה עושים את זה? (אני מדבר על הכחול העגול המקורי עם הכפתור הבודד). האם כבר חנות אביזרים עושה את זה? או שחייב את מוסך פיאט המקורי? תודה מראש. |
תיגש למקום שמשכפלים מפתחות, בחלק מהמקומות האלה משכפלים גם שלטים.
תבדוק בחנויות אייס/ הום סנטר, יש שם עמדות כאלה. |
רק באפריל טקליין בתל אביב
רחוב חומה ומגדל 22:)
|
הייתי ממליץ לך בחום לעשות אזעקה אחרת ..
למה האזעקה הזאת בידיוק כמו השם שלה "meta" מתה :) |
תודה אבדוק הנושא בהמשך שבוע הבא.
ובלי קשר מה בדיוק הבעיה עם האזעקה שאתה ממליץ להחליפה?
|
אין איתה שום בעיה, אזעקה סטנדרטית כמו כל האזעקות.
אם היא עובדת תקין ולא עושה בעיות של צפצופים אז אני לא חושב שכדאי ל להשקיע 800 ש'ח באזעקה אחרת. תכל'ס, עם ביפר או בלי מי שירצה לגנוב את הרכב יגנוב גם אם תשים מסביבו בטונדות |
צטט:
לפונטו הקודמת אמנם לא פרצו לי, אבל מידי פעם כן בדקתי אותה. לפונטו שלפניה כן פרצו והיא עבדה. זה לא מנע מהם לקחת לי דברים מהאוטו, אבל היא עבדה :) |
בגלל זה שאלתי...
למה שמישהו בלי להכיר את האזעקה הזאת ספציפית ימליץ להחליף אותה? היא עובדת מעולה. אני רק רוצה שלט נוסף. :) |
שכפול השלט אזעקה בירושלים
טלפן אל "אפריל טקליין" בטל' 03-5376060 ובדוק איתם מי בירושלים יוכל לשכפל לך השלט.
בברכה - רפי לין |
צטט:
יכול להיות שההמלצה שלי להחליף היא בגלל האיזור שאני גר בו.. יכול להיות שאצלך זה לא ככה ;) אצלנו כל 20 דקות יש אזעקה של רכב כאן בחוץ ולכולן יש את אותו צפצוף וכל פעם לבדוק מהחלון אם זה שלך או לא ובנוסף היא לא מגיעה מהבית שלי אל האוטו אם לדוגמא שכחתי את האוטו פתוח אין מצב אני מגיע מהבית, צריך לרדת לאוטו כדי לסגור טווח מאוד קצר לעומת זאת הביפר זה עולם אחר ;) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:04. |