![]() |
דוושת קלאצ' חורקת
שלום,
ברשותי פונטו 2003,ידנית. ישנו רעש חזק ומרגיז בעת לחיצת על דוושת הקלאצ'. ממה שהוסבר לי שיש צורך בשימון תושבת המצמד. כמה שימון כזה אמור לעלות במוסך מורשה והאם ניתן לוותר על המוסך ולעשות זאת לבד (בהנחה שאני ממש לא מומחה בתחום הרכב) ? תודה. |
התכוונתה לתושבת הדוושה הגיוני
|
אז ככה...
לקחתי את הרכב למורשה של פיאט ונאמר שם שיש צורך בהחלפת כל המשאבה,מחיר הנ"ל הוא 550 ש"ח. שאלתי האם גירוז/שימון יכול לעזור,נאמר שלא. האם הגיוני הדבר,שכן אפילו לא ניסו לבצע את הגירוז וישר הוחלט על החלפת המשאבה על מנת להגדיל את הרווחים ?? תודה. |
אם אין לך בעיה בהעברת הילוכים, ואין רטיבות בקצה של המשאבה, לא צריך להחליף אותה.
הרעש אינו מהמשאבה, הרגלית כאשר היא מסובבת על הציר מרעישה, בגלל שהיא יבשה. לדעתי גירז/שימון יעזור. דוד. |
בעיקרון זה גם מה שאני חשבתי שיגידו לי במוסך....
אבל הם אפילו לא ניסו לבדוק את האפשרות של גירוז,אלה יש החלפה. לדעתי סתם רצו לקחת כסף מיותר..... |
חריקה מדוושת מצמד
אני חושב שכבר נתקלת בתשובתי בפורום אחר:
ברוב המקרים ריסוס של WD40 אינו מספיק ואז יש צורך בפרוק ציר הדוושות וגרוזו בגריז מיוחד וכן, זה עולה בכסף (לא הרבה). יבואני פיאט ניפקו, בזמנו, גריז מיוחד לכך ובמוסכים מורשי פיאט מכירים את התופעה ואת פתרונה. בברכה - רפי לין |
צטט:
|
בד"כ כשהמשאבה הולכת לעולמה הדוושה מפסיקה לעלות למעלה
|
דעת המוסך
האם מדובר בחוות דעת על התקלה במוסך מורשה היבואן (איזה והיכן) או במוסך כללי שכמובן אינו מכיר לעומק את מכוניות פיאט?.
בברכה - רפי לין |
צטט:
אני צפיתי (כפי שיעצתה) לקבל הצעת מחיר לגירוז הציר,אך נאמר לי במפורש שלא יעזור כאן הגירוז, אלה רק החלפה של המשאבה. מסיבה זאת הסתובבתי ולא טיפלתי בבעיה במוסך זה. :( |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:51. |