![]() |
רעשים של חריקות מאחורה כשהאוטו מלא
כשאני נוסע עם אוטו מלא (כשיש הרבה משקל מאחורה)
אז כל פעם שיש בכבישים עליות וירידות כאלה אני שומע חריקות מכיוון הגלגל השמאלי האחורי נשמע כאילו הוא משתפשף בגוף של הרכב גיסי אמר לי זה כנראה בולמים, אני רוצה עוד חוות דעת ממכם ואם זה בולמים, זה משהו שסובל דיחוי? או שצריך להחליף מיד ? *הרעשים קורים לי רק כשהאוטו מלא, רוב הזמן אני נוסע לבד |
*** כתבתי את זה לא מזמן פה
ולי זה התחיל גם ככה עד שלבסוף גם שאני לבד זה קורה... (אני לא שמן :) ) הבנתי ממה שהסבירו לי שזה בוודאות בולמים... |
הגדלת את המידה של הגאנט?
|
יש כל מיני גורמים לרעשים:
1. תפסי המושב האחורי העליונים 2. כבל בלם היד במתלה עצמו 3. בולמים 4. יובש בצירים נסה לבודד את הבעיה יותר :) |
יכול להיות עוד מצב שקרה לי ולא העלו פה והוא השהגומייה שתופסת את האגזוז למטה כבר בלוייה והאגזוז משחק שם.
|
צטט:
יכול להיות שזה היה יותר זמן פשוט לא שמתי לב.. שמתי לב לזה עכשיו כי בשבוע האחרון נסעתי בערך 3 פעמים עם רכב מלא וזה עשה לי את הרעשים עכשיו אני דיי בטוח שזה קורה לי רק כשאני במהירויות של 80+ אני לא זוכר אם במהירות פחות מזה זה גם קורה וגדעון, אם זה אחד מהדברים שאמרת, זה משהו שמומלץ לעשות רק במורשה? או שכל מוסך סבבה יכול לעשות את זה באותה רמה? |
זה דיי פשוט.
בוא נלך מהקל לכבד. תפסי המושב, שים עליהם איזולירבנד (בחלק שמחובר למושב עצמו) יש לי תמונה של זה, אבל אני כרגע בעבודה ורק בערב אני אוכל לחפש. יובש בצירים למטה, גירוז כלשהו. כבל בלם יד, החבר'ה בשמשון פותרים את זה ברגע. גומיות לאגזוז, גם כן מוסך. בולמים, מקום מסודר שעובד עם זה. מעבר לכך, אפשר שמישהו אחר יציץ במפגש הקרוב ונראה מה הבעיה :) |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:47. |