![]() |
עזרה פאראפלו ..
אני מחפש נוזל קירור פאראפלו.. גר בירושלים אבל לא רוצה לנסוע עד למוסך הרישמי כי הוא רחוק לי.. מאיפה אני יכול להשיג אותו? מישהו יודע? תודה
|
מה זה המוסך הרשמי??
סע למוסך פיאט בירושלים וקנה משם. |
צטט:
מוסך פיאט בירושלים נמצא בקצה השני של ירושלים לעומת איפה שאני גר.. השאלה אם מישהו יודע איפה יש עוד מקומות שבהם ניתן להשיג את זה.. |
פאראפלו בירושלים
כמדומני שהם מספקים פאראפלו לחנויות חלפים בירושלים: http://www.musach.co.il/details.asp?id=63
טלפן אליהם וברר איתם. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
צטט:
רפי אני אישית לא מאמין בפארפלו המהולל בפונטו שלי הקפדתי פארפלו עם החלפה כל שנתיים או 60 אלף ק"מ ולאחר 80 ק"מ שהרכב לא התחמם אף פעם נאכל האטם ראש מנוע מאחד הבוכנות ישנם מים מאיכות טובה שלא נופלים מהפארפלו ושמשלמים עליו די הרבה |
רפי כרגיל עזרת מאוד!!
קניתי ליטר אחד של פראפלו הפחית הכחולה.. וגם מים מזוקקים.. היות והאוטו חדש לי .. רק חודש .. ואני לא יודע מה יש כרגע במיכל הרדיאטור יש לי כמה שאלות.. אם בכלל אפשר לדעת מה יש שם.. אם זה פארפלו או לא? ואם לא.. אז איך אני מבצע את ההחלפה של המים? אצטרך עוד ליטר של פראפלו? |
בדיוק בגלל זה אני עשיתי ניקוי רדיאטור,אתה לא תאמין כמה בוץ יצא משם,ושם שמתי פארפלו,אם איני טועה,הייתי צריך 2 פחיות של פארפלו עם מים מזוקקים.
סך הכול מילאו לי כ 4 ליטר אם אני זוכר נכון. |
צטט:
ואיזה דגם יש לך? כי אם הבנתי נכון.. צינור הרדיאטור שונה מדגם לדגם.. |
למה לרשום סתם ולהטעות?
אתה צריך שני ליטר מי פראפלו ואתה מוהל את זה 50 - 50 עם מים רגילים, אל תשים מים מזוקקים. אפילו רשום לך את זה בפירוש על הפחית של הפראפלו! ואם אתה לא יודע מה היה לך לפני אז מומלץ מאוד לעשות ניקוי למערכת קירור. |
בספר רכב אצלי רשום מפורשות שיש למהול עם מים מזוקקים
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:46. |