![]() |
לבעלי hgt צריכת דלק
לבעלי hgt או מבינים בעניין כמה קילומטרז אתם עושים בנסיעה משולבת בעיר ומחוץ במיכל מלא?
|
10.5-11.5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית.
13 ק"מ לליטר במשולבת 15 ק"מ לליטר בבין עירונית נטו אלו הנתונים שאני מקבל בדר"כ מתדלק ברבע מיכל. זה 36/37 ליטרים. |
וזה עם אתנ נוהג על 90 ולא נוגע במזגן או בגז.
נתונים ריאלים יותר : עיר - 1 ל 9 ללא מזגן , 1 ל7 עם מזגן בינעירוני - 1 ל13 ללא מזגן , 1 ל11 עם מזגן צריכה מעולה ביחס לרכבים מהג׳אנר. |
דווקא לא.
100, מזגן, וכן, נהיגה רגועה (3000-3500 סל"ד) זה מה שאני מקבל ב5 שנים שהרכב אצלי. הנה למשל התדלוק האחרון, 460 ק"מ על 36 ליטרים. זה כמעט 13 ק"מ לליטר. נסיעה רגועה, נס-ציונה - תל-אביב ובחזרה על בסיס יומי, קצת פקוק, קצת פתוח. או למשל הנסיעה לאילת שעשיתי בקיץ האחרון. שני נוסעים, ציוד לשבוע, מזגן, 100 כל הדרך. 550 ק"מ על 37 ליטרים. זה היה המצב במצפה רמון שתדלקתי. (זה אומר נס-ציונה - אילת - מצפה רמון על מיכל אחד) |
אצלי הצריכה קצת פחות אופטימית.
ממוצע של 10.2-10.7 ק"מ לליטר ( 63% עירוני, 37% בינעירוני ) בבינעירוני לרוב משייט בין 110-140. כבר העלו את המהירות המותרת, נכון? ;-) |
תודה רבה לכולם
תודה רבה לכולם מצאתי א ת הבעיה יש לי מזרק שלא עובד בגלל זה האותו מאמץ ושותה יותר דלק תודה !!!
|
גדעון , אולי היורו 3 משחק תפקיד , אולי הנהיגה שלך שונה ,יתכן שהנסיעות שלך רובם מחוץ לעיר, שים לב של90 אחוז יש צריכה כפי שאני וגיא רשמנו .
|
בהחלט יתכן.
לצורת הנהיגה יש תפקיד מרכזי בצריכת הדלק. אני ידוע מאוד ביכולת שלי לנהוג סופר רגוע בכל זמן שאני לא משתעשע. אתמול תדלקתי 38 ליטר עבור נסועה של 458 ק"מ. היא בהחלט משולבת. זה יוצא באיזור של 12 קמ לליטר. |
אחרי החלפת טרמוסטט. פלגים ניפוח כל הצמיגים ובדיקה במוסך של הרכב HGT 2003
1 ל10 ק"מ במשולב בלי מזגן 60% נסיע בעיר 40% נסיע בין עירונית כשנורא התאמצתי לחסוך זה מגיע ל 1 -11 במשולב וזה כאשר משאית יוצאת ברמזור לפניך ואתה לא עובר את ה - 95-100 קמ"ש |
אז איך אני לא מצליח לעבוד את ה1 ל8 ?
95 אחוז מהנסיעות שלי הן בעיר, אני נוסע רגוע מאוד למרות מה שחלק חושבים. עשיתי ניקוי אינג'קטורים,מזרקים תקינים פיקס, משאבת דלק תקינה, הכל תקין. מה הבעיה??? דור, מזרק חדש עולה בסביבות 2200 ש''ח, דבר עם שחר, אולי נשארו לו מזרקים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:43. |