![]() |
יש אפשרות להפוך את ה8V ל16V ?
ספייס SX 04
להחליף מ8 שסתומים ל16 שסתומים זה אפשרי? אם כן ועושים את זה, זה מוסיף 20 סוסים ? |
הכל אפשר היום תלוי כמה אתה מוכן להשקיע בעניין
עיקר התוספת של של עשרים כ"ס נובעים משיש ב ELX שני קאמשפטים ו 16 שסתום וב SX קמשפט אחד עם 8 שסתומים בשביל לעשות את ההבדל אתה צריך להחליף את ראש המנוע לזה של ELX עם מחשב ומצערת חדשה ויש לך את עשרים כוח סוס נוספים אבל לא הייתי ממליץ על זה כי אלו שני מנועים שההבדל העיקרי ביניהם זה הנ"ל אבל צריך לבדוק לעומק את שאר ההבדלים ולקחת אותם בחשבון אחרת כל מה שיצא לך גרוטאה עם לא מעט תקלות~~ |
וכמה הבדל בנסיעה בתכלס יש בין הSX לELX ?
|
ההבדל הוא 20 כ"ס. למשתמש ברכב זה אומר יותר זריזות, ויותר כוח זמין.
מבחינת צריכת דלק ההבדל זניח עד לא קיים. |
צטט:
השאלה העיקרית שלי בתכלס זה האם שווה להישאר עם ה SX (שמורה כמו בובה, לא עושה בעיות לא רואה מוסכים טפו טפו טפו) או למכור ולחפש רכב חדש - ELX - ולנסות את מזלי אולי יהיו בעיות איתה או אולי לא או שההבדל בניהם הוא לא גדול כ"כ שמצריך החלפה. וד"א, אתה יכול לקחת את 2 הרמקולים האחוריים שלי אם אתה מעוניין (רק תביא מברג או משהו לפרק אותם חח) |
אודי, מה נפל עליך בקיצור??
יש לך רכב חמוד, חסכוני שנראה טוב. אם כבר משפרים אז לך על hgt ותלמד לנהוג על הילוכים, לא כזה בעיה. אני ייקח לך חצי מחיר ממה שלוקחים מורי נהיגה:) וגם אין כל כך הרבה הבדל בין הדגמים, הייתה לי elx ונהגתי על sx, לא ממש הרגשתי הרבה הבדל. וגם עלות החלפת חלקים תגיע לכפול ממחיר הרכב, אם כבר אז תשתיל מנוע של Hgt חח זה יכול להיות מעניין.:p |
ליאור, עוד לא הספקת להכיר אותי שאני דיי עצלן ?
אני רוצה HGT מאוד, אבל וואלה לא מתאים לי ידני כלכך *** אולי בתור רכב שני, אבל לא בתור קבוע אי אפשר להסב HGT ידני לאוטומט? :D |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:39. |