![]() |
צניחת ערך של פיאט במחירון או טעות של לוי יצחק?
ברשותי רכב מסוג פיאט סקודו שנת 2005.
הרכב הזה הינו העתק מושלם 1 ל1 של סיטרואן ג''אמפי. ליתר דיוק, הרכב הזה הינו בעצם סיטרואן ג''אמפי ומיוצר במפעל שלהם בצרפת. ההבדל היחיד הינו הסמל שעל הגריל. והכיתוב על הדלת האחורית וברשיון הרכב. השאלה שלי היא: איך יתכן שכשקניתי את הרכב לפני שנתיים, ההפרש במחירון, בינו לבין גמפי בדגם שלו, היה כ-1500 (אלף חמש מאות) ש"ח - (הג'אמפי יקר יותר). וכעת שנתיים אחרי, בדקתי במחירון לוי יצחק וההפרש בין הפיאט שלי לאחיו התאום, הג'אמפי, עומד על כ-20,000 (עשרים אלף) ש"ח (!) איך זה יתכן ? משהו לא הגיוני כאן ! שמישהו יסביר לי בבקשה. תודה אבי |
שאלה כזאת צריך לשאול את לוי יצחק עצמו.
כבר הרבה אנשים לא מתייחסים למחירון שלו. תבדוק במחירון יד2. |
צטט:
|
זה כמו שהמחירון של סיאט איביזה 1.4 חדשה יותר גבוהה מ88 אלף שבו כולם קנו אותה
או למשל שפג'ו סיטרואן מוכרים את ה107 והc1 שהם זהות לחלוטין בהפרש של 10 אלף כדי לא להוריד את המחירון של הפג'ו.. לוי יצחק פשוט לא רלוונטי לשום דבר. הוא רק כלי של יבואנים וחברות ליסינג וסוחרי רכב. הוא לא כלי ללקוחות הקטנים. |
צטט:
אעדכן כאן כשיענו לי. ב"יד2" בדקתי ושם ההפרש ,אמנם לא 20 אלף ש"ח, אלא 5-6 אלף, שזה גם לא מובן ולא מוצדק לדעתי. |
לוי יצחק לא שווה פרוטה שחוקה, ואין להתייחס אליו
כל הציבור מחכה בסבלנות שחברות הביטוח יקבלו שכל, ויעברו ליד 2 |
בהפרש כזה הייתי עוקר את כל הסמלים שיש על הרכב ומוכר אותו כג'אמפי.
|
שימו לב שימו לב ! הגיעה סוף סוף תגובה מלוי יצחק
שאלה:
שלום וברכה, אודה לכם אם תתייחסו לשאלתי. ברשותי רכב מסוג פיאט סקודו שנת 2005. הרכב הזה הינו העתק מושלם 1 ל1 של סיטרואן ג''''אמפי. ליתר דיוק, הרכב הזה הינו בעצם סיטרואן ג''אמפי ומיוצר במפעל שלהם בצרפת. ההבדל היחיד הינו הסמל שעל הגריל. (והכיתוב על הדלת האחורית וברשיון הרכב). השאלה שלי היא: איך יתכן שכשקניתי את הרכב לפני שנתיים, ההפרש במחירון, בינו לבין גמפי בדגם ובשנה שלו, היה כ-1500 (אלף חמש מאות) ש"ח - (הג''אמפי יקר יותר). וכעת שנתיים אחרי, בדקתי במחירון לוי יצחק וההפרש בין הפיאט שלי לאחיו התאום, הג''אמפי, עומד על כ-20,000 (עשרים אלף) ש"ח (!) איך זה יתכן ? משהו לא הגיוני כאן ! (אבי מ.) 14.01.11 תשובה: אבי שלום. המחירים נקבעים לפי חקרי שוק המתבססים על היצע וביקוש. הביקוש נקבע לא רק ע"י טיב המכונית אלא גם ע"י דרישת הקהל בהתאם לשם המותג. אין אנו רוצים לקבוע איזה מותג חזק יותר, פיאט או סיטרואן אך התוצאות מדברות בעד עצמן. הנה הקישור: http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Te...D=517&PID=1986 יבואני ורוכשי פיאט, לתשומת לבכם ! |
במקרה הזה זה פשוט בולשיט ואני הייתי מוכר את הפיאט הזאת ביד2 בקטגוריה של סיטרואן
אם זה שווה 20 אלף אז אפילו הייתי קונה גריל וסמלים של סיטרואן ג'אמפי מפירוק... לוי יצחק פשוט לא מבין כלום מהחיים שלו וקובע מחירון בלי קשר לכלום. בטח במחירון של יד2 אין הבדלים, ואם יש אז הם נגררו מההבדל של לוי יצחק שאנשים מאמינים לו משומה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:17. |