![]() |
מחיר מיוחד מאוד לצלחות קדמיות לhgt
ערב טוב לכולם
יש אפשרות לרכוש זוג צלחות בלם קדמיות מקוריות של פיאט פונטו hgt בלבד ממוסך מורשה שחר נתניה ב200 ש''ח בלבד כולל מע''מ. התנאים כדי שזה ייצא לאור הם כאלה מינימום 20 צלחות כלומר 10 אנשים ואני צריך לקבל תשובה סופית מכולם עד מחר בלבד. אני יודע שזה בהתראה קצרה אבל המחיר שווה את זה מאוד. לצורך השוואה תשאלו את יוסי כמה הוא שילם על רביעיית צלחות:p לבינתיים האנשים שדיברתי איתם ואישרו לי הם 1 ליאור - hgt צהובה 2 יוסי hgt צהובה 3 מיכאל hgt תכלת 4 משה - hgt צהובה 5 רועי - hgt לבנה 6 שי hgt כחולה מיוחדת:) 7 אני נאור- תחזיר לי תשובה 8 מאור? 9 גדעון? 10 דניאל? 11 דניס hgt זהב 12 איתי hgt בורדו הוספתי לרשימה את כל מי שאני יודע שיש לו Hgt , אם שכחתי מישהו סליחה מראש ואתם מוזמנים לאשר ברשימה על ידי העתקה והדבקה שלה. לצורך העניין גם אני החלפתי לאחרונה צלחות אבל במחיר כזה לדעתי חבל לפספס כי הוא לא יחזור. אז יאללה לאשר חבר'ה ומי שרוצה פרטים נוספים מוזמן להתקשר אליי בכל עת ליאור 0543046160 |
תוסיף אותי
למרות שכרגע אני לא צריך אבל במחיר הזה זה לא יזיק שישב בבית למי אני מעביר כסף ומתי? תודה ויום טוב נ.ב מכל הHGT שיש פה ובמיוחד הצהובות משהוא מנס ציונה?(ראיתי כבר 3 צהובות בנס ציונה) |
מחר אני יברר לגבי התשלום, כרגע אני צריך 10 אישורים
שכחתי להוסיף, תרשמו את המספר פלא שלכם ליד האישור! |
מאשר קניה.
דניס - 0542340888 |
קדימה החלפתי אצלי לא מזמן.
אחורה אם יש במחיר טוב, אני אשמח לשמוע. |
אחורה כרגע אין לצערי, רק לקדימה.
גם אני החלפתי לא מזמן אבל אני רוכש בשביל הפעם הבאה. אתה בפנים? |
לא אני נאלץ לוותר, למרות המחיר המפתה
|
צלחות בלם קדמיות
יוזמה יפה וברוכה.
בהצלחה (לקונים ולמוסך שחר המוכר) ובברכה - רפי לין |
1 ליאור - hgt צהובה
2 יוסי hgt צהובה 3 מיכאל hgt תכלת 4 משה - hgt צהובה 5 רועי - hgt לבנה 6 שי hgt כחולה מיוחדת 7 אני נאור- תחזיר לי תשובה 8 מאור? 9 גדעון? 10 דניאל? 11 דניס hgt זהב 12 איתי hgt בורדו 13 גיא HGT צהובה ( אם יהיה במקרה גם צלחות אחוריות, אני ישמח לקבל הצעת מחיר ) |
חבר'ה נכון לעכשיו כל העניין נדחה עקב מספר סיבות והעיקרית ביניהן היא בגלל חוסר היענות ודרישה וגם מכיוון שהמבצע הסתיים היום בבוקר ממה שהבנתי.
זאביק ישתדל לנסות להחזיר את המבצע לתוקף אבל עד אז נצטרך להמתין. כל מי שנענה להצעה קבלו סליחה ממני( למרות שזה לא ממש אשמתי :)) ובתקווה שבפעם הבאה תהיה היענות גבוהה יותר. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:23. |