![]() |
מס שאלות לפני כניסה לטסט...
אז בעוד שבועיים אני צריך לעשות טסט לפונטו 02 אוט' שלי , ובגלל שזה טסט ראשון לרכב הנ"ל רציתי לדעת אם הכרחי לקחת אותו למוסך כדי שיעשו בדיקה לפני טסט (או שזה סתם מיותר) ?
2. רציתי לדעת על מה מתמקדים בטסט ולראות מה אני יוכל ברמתי לעשות בנוגע לזה ? 3. לגבי התוסף לדלק הכרחי או לא , ואם כן אז איזה סוג ? 4. ולשאלה האחרונה - הצמיג האחורי השמאלי הוא שונה מבחינת החריצים משאר צמיגי הרכב (שהם מין הסתם זהים) אך הוא באותו מידה בדיוק (14R ועוד משהו) , שאלתי היא האם מכשילים על דבר כזה טסט כי שמעתי מס' דעות מנוגדות בנוגע לצמיגים מקבילים ? |
1. לא צריך בדיקה לפני הטסט. גש לטסט ותקן מה שצריך
2. נורות, מגבים, בלמים, והיגוי וזיהום אוויר 3. לא הכרחי 4. כן. אסור שני צמיגים שונים על אותו הסרן. |
תודה על התגובה המהירה.
|
צטט:
על אותו סרן בלבד, נכון? משמע שאם יש לי 2 צמיגים מסוג A על הסרן האחורי, ושני צמיגים מסוג B על הסרן הקדמי אז זה תקין... |
חיובי ;)
|
מי אמר שאי אפשר שני צמיגים שונים על אותו סרן???
אם שני הצמיגים באותה המידה אין סיבה שיכשילו אותך. אני עברתי טסט עם 4 צמיגים שונים. 4! (אני יודע אני חייב להחליף את כולם.) בטסט בודקים את הבלמים, זיהום, אורות, מגבים (לא תמיד), בלם יד ,הגה. אם אתה גר במרכז תעשה בנס ציונה תוך 7 דקות הייתי במשרד ויצאתי. הא לקחו 5! שקל על מדבקת שמור מרחק. (חארות) |
לשים צמיגים שונים על אותו סרן זה א. לא חוקי, ב. לא בטיחותי בעליל.
|
צטט:
אם אתה עברת טסט עם 4 צמיגים שונים זה לא אומר שאפשר לנסוע כך. בדיקה ראשונה של משרד התחבורה ואתה יורד מהכביש. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:35. |