![]() |
מתגייס - מה לעשות עם הרכב?
שלום
יש לי פיאט אונו בובה של רכב :) אני חצי שנה איתה ובאמת שנהנה מכל רגע מזגן אין אבל אני אוהב את החום של הארץ :) הרכב באמת במצב טוב וחבל לי למכור אותו וחבל לי שיעמוד אני מתגיס לתפקיד שדורש והיציאות בהתאם.... אני לא רוצה להשבית את הרכב ורכב שעומד יתחיל להתפרק לו עם הזמן.. חשבתי להשאיר אותו בבית ולבקש מבנדוד להניע אותו פעמיים בשבוע ובנוגע לביטוח אין לי שום תוכנית בראש והייתי שמח לקבל המלצה - בסופו של דבר אני יצטרך את הרכב בזמן שאני חוזר הביתה (יש לציין כי הרכב על שמי והביטוח גם הוא - חובה+צד 3) אבל התוכנית הנוכחית נראה לי שאין בה טעם במיוחד שאני ישתמש ברכב יום יומיים בחודש יש למישהו הצעות או רעיונות??? תודה!!!! |
תמכור, בתפקידים תובעניים בצבא אני לא רואה צורך להחזיק ברכב, אל תשכח שאתה תצטרך להמשיך לשלם על הביטוחים ועל הטסט ובמשכורת של חייל, בוא נגיד של לוחם שהיא 710 ש''ח אני לא רואה איך זה קורה.
מכור ואחרי הצבא תקנה אחת אחרת |
לא רוצה למכור :( ממש חבל לי
מדובר באונו 95 1400 הזרקה, אני יד 2 של הרכב, קניתי אותה לפני 5 חודשים משהו כזה עם 69 אלף ק'מ כיום 81 אלף ק'מ, כל הפלסטיקה במצב מעולה, מנוע שלא עבר טראומות, העברתי אותה טסט ישר אחרי הקניה, מלבד מזגן שלא עובד הכל תקין ברכב כולל מגב ושפריצר אחורי :) באמת אוטו מדהים!! אין שום מצב למכירה - מחפש פתרון למישהו שהתנסה ואני יודע שיש צורך לשלם ביטוחים וטסט.. לביטוחים יש לי כסף לשנים הבאות כבר - אבל היתי רוצה לקזז עלויות שמעתי על משהו כמו הפעלת ביטוח באמצעות סמס או רק לימי שישי שבת כשאני חוזר - אפשרי?? |
תראה, לפי מה שאני מבין
אין לך מה לעשות עם האוטו, כמה שזה קשה- תמכור ! חבל להעמיד את הרכב (והרעיון של הדוד מצחיק,סלח לי), ואתה עוד חייל עם משכורת בדיחה אתה אומר ונותן נתונים שהרכב כזה מציאה, אז תקבל עליו מחיר יפה! מה רע ??? זה דעתי בכל אופן |
צטט:
הביטוח הזה הכי ביטוחותי מכסה אותך כמו ביטוח מלא כך שאתה שולח אסמס אז נפתח לך הביטוח בסוף נסיעה שולח עוד אחד ועוצר אותו אם תחשב סכום הביטוח שאני לא זוכר כמה היה חלקי מס' שעות יוצא יקר רק השאילה האם זה יהיה רלוונטי משום שיש לך ביטוח צד ג לא כזה יקר ביחס לאוטו בכל מקרה החובה תצטרך לשלם קוראים לביטוח הזה "פניקס צעיר" ומן הסתם הוא המצאה של חברת פניקס אתה יכול לברר אצלהם יותר פרטים מקווה שעזרתי |
צטט:
כרגע אני משלם 4050 חובה+צד ג' + שמשות + גרירה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:42. |