![]() |
כמה ק"מ יוצא לכם ממיכל מלא עד הרבע?
למי שיש פונטו דור ראשון 60 כ"ס, כמה ק"מ יוצא לכם בדרך כלל ממיכל מלא עד הרבע?
תודה ;) |
אצלי בין 150 ל 170
סה"כ מיכל - 650 ק"מ +/- ממוצע 1:14 בדרך משולבת אבל קבל עצה: לא מדוייק למדוד דווקא את הרבע העליון משום העובדה שבכל תדלוק אתה מתדלק כמות שונה "מעל מקסימום השעון". לכן, רצוי למדוד "רבע" אחר, כגון 3/4 עד 1/2 או 1/2 עד 1/4. ואם ללכת בכלל רחוק, אז אל תמדוד חלק ממיכל כי זה לא מדוייק. עדיף ככה: תדלק עד שנשפך בתחנה ספציפית, אפס מונה, סע עד חצי מיכל או פחות, לא קריטי, חזור לאותה תחנה בדיוק ואם אפשר אפילו לאותה משאבה. תדלק שוב עד שיישפך. ראה את הכמות שנכנסה וחשב את הממוצע לפי המונה המתאפס. |
לא הבנתי את התשובה שלך,
"אצלי בין 150 ל 170 סה"כ מיכל - 650 ק"מ +/-" שורה ראשונה אומרת שאתה עושה 160 ק"מ עד הרבע שזה אומר שמשהו לא טוב אצלך ושורה אחרי זה 650 ק"מ שזה אומר שאני צריך להוריד את הרגל מהגז מהרררר :D:eek: (או שלא :rolleyes:) עריכה: התכוונתי לרבע התחתון איפה שהקו בשעון למטה |
התכוונתי שבכל רבע אני עושה בין 150 ל 170.
סה"כ 650 על כל המיכל (תחלק ב-4) |
לי יוצא בערך אותו דבר כמו לדוד. 1 ל14 בנסיעה משולבת.
|
לי יוצא יותר מ700 למיכל, בערך 730-750. לא יודע במדוייק כי אני מתדלק בד"כ אחרי 650 ק"מ
אני נוסע בעיקר בבין עירוני |
אני משתמש בתוכנה לפלאפון שמחשבת לי את הנתונים... דיי אמינה לפי מה שהבנתי...
יוצא אצלי בערך 1:15+- (אבל אני נוסע גם הרבה בפקקים ובעיר) אבל הרכב שלי זה ELX 2003 ככה שאני לא ממש קשור לדיון הזה ולא ממש מבין מה אני עושה פה :) |
שיט הצריכה שלי רחוקה מאוד :]
יש מישהו שנוסע בעיקר בעירוני ויכול לכתוב מה הצריכה שלו? |
צטט:
אבל יצא גם שהיו לי הרבה נסיעות של 200-300ק"מ בכבישים בין עירוניים ואז יצאה לי צריכה של 1:18 ככה שזה בערך התאזן... |
avi097 - באיזה כבישים ובאיזה שעות אתה נוסע שאתה מגיע לצריכת דלק כזאת?
משום מה זה נראה לי לא כל כך הגיוני. אבל היו מקרים.. לי יצא לעשות 710 ק"מ וגם זה היה בנסיעה בשעה מאוד מוקדמת וחזרה בשעה מאוד מאוחרת בלי פקקים כמובן מהצפון לדרום וחזרה, וזה קרה לי רק פעם אחת. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:32. |