![]() |
פיאט 500- תהודה מכיוון הגלגלים, תקין?!
אהלן,ברשותי פיאט 500 שנת 2009. בעת נסיעה נשמעת מעין תהודה מכיוון בתי הגלגלים בעוצמה שמעבר לרגיל.
ממש תהודה קבועה וככל שעולה המהירות היא נשמעת חזקה יותר. מניסיון לא מועט ברכבים אחרים כמעט ואני לא שומע את זה וברכב הנ"ל זה ממש מוחשי. ייתכן כי יש שפשוף של הרפידות או לגרים תקולים, או שזה אופייני לרכב הנ"ל? מישהו עם רכב דומה יכול לתת לי אינדיקציה? אני שוקל לקחת את הרכב למוסך במסגרת אחריות היצרן ואשמח לשמוע הצעות... |
לדעתי האישית, כל עוד יש לך אחריות לך למוסך.
|
צטט:
השאלה אם זה דבר רגיל מהרכב הזה או שיש אצלי בעיה ספציפית... אני יכול לגשת למוסך ושם לקבל תשובה של "הכל בסדר". השאלה אם באמת הכל בסדר או שאני צריך להתעקש על טיפול. בקיצור, אני מנסה לברר האם רעש חזק מהרגיל מכיוון בתי הגלגלים אופייני לפיאט 500? |
על פניו זה נשמע כמו מיסבי גלגל, אבל זה ממש לא סביר ברכב בן שנה. צריך לשמוע את הרעש.
אולי הצמיגים שלך מייצרים רעשי לוואי..? אילו צמיגים מותקנים לך שם? תבדוק אם רעש התהודה משתנה בעת מעבר מאספלט משומש לאספלט חדש. |
תהודה מהגלגלים
יצכן גם שזה רק רעש מהצמיגים.
בברכה - רפי לין |
[quote=רפי לין;82213]יצכן גם שזה רק רעש מהצמיגים.
בברכה - רפי לי אהלן רפי. עם כל הכבוד אנא ממך. הרי לא ציפית שאני אתלונן על רעש צמיגים, נכון...?! ;) הרעש הוא מעבר לרעש הצמיגים, תהודה כללית מכיוון בתי הגלגלים שלא קשורה לצליל הצמיגים המסתובבים על האספלט. כל מה שאני מנסה לברר הוא האם זה רעש שאופייני לרכב זה, או שכנראה ויש בעיה כלשהי..?! תודה. |
הבעיה מתחילה פה:
אן כמעט לאף אחד את האוטו הזה, אנחנו מאוד רוצים לעזור אבל זה ממש קשה. |
לא אמור להיות רעש מיוחד מבתי הגלגלים בפיאט 500. תן קפיצה למוסך.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:08. |