![]() |
מחפש דיג'יפלקס לאונו 1.4 שנת 95
שלום אני מחפש דיג'יפלקס לאונו 1.4 שנת 95, דגם מדויק של הדיג'יפלקס הנוכחי
MED 439 M ממה שאני יודע יש אותו גם בטיפו, פיורינו וטמפרה של שנות ה90 (אני לא בטוח שזה המחשב המקורי, פיאט טוענים שלא אבל זה מה שיש כרגע) טלפון שלי 0525722039 |
כאן יש חדש, אבל יקר.
לדעתי תחפש בפירוקיות. היה ברכבים: 1989-1994 FIAT UNO 70ie (146) 1.4 51kw/70PS .160A1.046 1989-1995 FIAT TIPO (160) 1.4 51kw/70PS .160 A1.046 1992-1993 FIAT Tempra (159) 1.4 51kW/69PS .160A1.046 1993-1995 FIAT Fiorino 1.4 52kW/PS .146C5.000 |
מחשב הצתה דיג'יפלקס
ובקניית מחשב משומש חובה לבדוק אותו שהוא תקין (הארקה פנימית שלו).
בברכה - רפי לין |
//
יש לי של אונו S70
אם זה אותו המחשב אתה מוזמן ליצור איתי קשר 200 ש"ח |
צטט:
בנוסף מצאתי אחד כאן: http://cgi.ebay.de/Fiat-Fiorino-Moto...item255e144cc7 אבל בשביל יד שניה אני לא אחפש חלקים בגרמניה.. צטט:
רציתי לשאול משהו נוסף, אני מצטט ממה ששלחו לי בנוגע לבדיקת הדיג'יפלקס: צטט:
אני צודק? לבדיקת הארקה, מלבד בדיקת ההתנגדות בין צלעות הקירור למינוס במצבר הציעו לשים מנורה או לבדוק זרם בין פין 8 ו 9, בהנחה ש9 זה הדיאגנוסטיקה מה זה 8? עריכה: יש לציין כי את הבדיקות הנ"ל לא ביצעתי כיוון שלא הייתה לי שום ערבות לגבי נכונותן... צטט:
|
מחשב דיג'יפלקס
יש מחשב כזה משומש, במחיר של 400 ש"ח + מע"מ, בפרוקיית הרכב הבאה:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=599 כדי לבדוק את הארקת המחשב כשהוא מחוץ לרכב, חבר את קצוות האוהמטר אל פין כניסת הארקה (החוט השחור) ואל גוף המתכת של מחשב הדיג'יפלקס. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
צטט:
יש פרוקיה בנתניה שיש בה כמה יחידות כאלו, בבנימינה קיימת עוד אחת עם עוד מספר יחידות עוד שעה אני אצא פה לנתניה ואעדכן עם הממצאים :) |
אחרי חצי יום עבודה להלן הממצאים..
בפרוקיה בנתניה - נמצאו 3 מחשבים - שלושתם לא תקינים (הארקה דפוקה) לאחר מכן עם המלצה של חבר עברתי לפרוקיה בטירה - שמה מצאתי 2 מחשבים - שניהם לא תקינים, בפרוקיה בצד השני של הכביש נתנו לי לחפש - עברתי על לא מעט אונואים - אחרי חמישה מחשבים נמצא אחד תקין :) לקחתי גם את המכשיר שיש בצינור ואקום שמונע חדירה של נוזלים דרך האויר למחשב וגם ראיתי שהכניסה של הואקום הייתה אטומה, המחשב מוארק כמו שצריך וכרגע מורכב ועובד על הרכב :) תודה לרבה לרפי לין על ההפניה לפרוקיה בפתח תקווה - אך הם לא הסכימו אפילו לדבר איתי, שלא נדבר על לבדוק את הדגם או להגיד לי כמה יחידות כאלו יש להם במלאי (מצטער, אני לא מתכנן לסוע נסיעה של 50 שקל - 25 כיוון - בשביל משהו שלא בהכרח תואם לרכב) בנוסף לקחתי מהפרוקיה את הידית הרמה של הבגז' - הרכבה שלה ליד רגלי הנהג דורשת הרבה סבלנות..... בערך שעה של מאבקים עם חוט תפירה... מה שכן - אני לקחתי חוט ברזל, פתחתי את הבגז' ומתחתי את הפין שנועל לכיוון השני כדי לשחרר את החוט ואז יש יותר עם מה לעבוד שמה ליד הנהג עם החוט |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |