![]() |
ייבוא חלק לרכב מחו''ל- איך בדיוק?
אהלן לכולם
אני רוצה להביא ארצה פגוש ייעודי תחליפי לרכב שלי, הדבר היחיד שעומד ביני לבין התהליך הוא שאני לא יודע אם במכס הוא יעבור חלק מבחינת תקינה, כלומר יש מצב שלא יאשרו בכמס כניסה כי הוא לא עומד בתקנים ישראלים או משהו כזה? אם מישהו יודע בוודאות אז שיענה כי זה די חשוב ואני מאוד רציני בקטע הזה למרות העלויות הדי גבוהות |
קודם תגיד מה אתה בידיוק רוצה להביא לארצנו.
דבר שני אני כמעט בטוח שאם זה מתאים לרכב שלך אז לא היה בעיה להביא את זה.(ז"א מאיפה שאתה קונה שיתנו לך אישור שזה תואם לרכב. ועוד משהוא עם זה קיט של אבארט אז תראה כמה יעלה לך לקנות פה בארץ באחד המוסכים. |
יוסי אתה עייף או משהו ??;)
רשמתי פגוש, ולא של אבארט', הוא מיועד לפונטו ספייס וhgt, בארץ במורשים בכלל לא יודעים מה זה אבארט', עזוב אותך מהארץ העייפה הזאת. |
אז אתה לא הולך למורשים הנכונים :)
|
אם נקרא למוסך המרכזי שאתה נוהג לבקר בו מורשה נכון, אז כן אני כנראה לא הולך למורשים הנכונים ולמען האמת אחרי פעם אחת שהלכתי לשם כי סתם הייתי בסביבה כדי לברר מק''ט כלשהו, נשבעתי שאני לא ידרוך במקום המעפן הזה יותר.
ורק שתדע לך, בקושי מורשים מכירים את הפונטו אבארט כמו שיש לך.:cool: ובכל זאת מישהו יוכל לעזור לי, לפני שאני שורף את האוטו:) |
אני לא מטפל ברכב ברמת החייל כבר מעל שנתיים :)
|
אז מה זה מורשה נכון?? :)
אגב, הגיע אליי הטופס חידוש רישיון רכב והרישיון הנוכחי בתוקף עד ה31/12 של 2010, אני יוכל ללכת כבר בימים הקרובים ולחדש את הרישיון או שצריך לחכות לסוף של הנוכחי |
יכול גם עכשיו.
|
בשביל לא להמשיך בדיון לא לעניין שבשבילו פתחת את הדיון, אני לא מטפל שם לא בגלל משהו רע, להיפך, הייתי מאוד מרוצה מהשירות.
השירות אצל שמשון ביהוד בייתי יותר, ובזמנו חיים הסביר לי שבגלל שאין להם הרבה ניסיון עם HGT הם מעדיפים לא לטפל ברכבים. הזמנים עברו ו"הכרחנו" את חיים לקבל אותנו, ולכן עברתי גם אני לטפל שם. בכל מקרה, לדעתי לא תהיה בעיה של אישורים לפגוש, אבל כן יהיה העניין של מכס על חבילה גדולה (מאוד במקרה הזה). |
העיקר ששמשון יידע להחליף וריאטור...:)
בעיקרון הפגוש עולה 129 לישטים, המזל הוא שהוא לא נמצא באיביי ולכן אנשי המכס לא יכולים לדעת את מחירו האמיתי מה שנותן לי אפשרות לבקש מהמוכר לרשום מחיר יותר זול מהמחיר האמיתי. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:29. |