![]() |
מאורר רדיאטור (ונדטה) הפסיק לעבוד ,
מאורר רדיאטור הפסיק לעבוד באופן פתיאומי
בזמן עמידה החום מנוע עולה , איך אני בודק אם המוארר או חיוט או היוניט שלו לבדוק מה לא תקין הבנתי שיש דרך לחבר חוטים ולהדליק תמאורר וככה לבדוק אם הוא תקין או לא , אשמח להסבר , יום מצוין לכוולם |
תחבר ישירות מהמצבר ותראה .
בדוק פיוזים או וונטה תקול זהירות על האצבעות באיזור הוונטה |
אני רואה שיש לך פונטו דור ראשון- אז הנה ההוראות:
נתק את המחבר של המאוורר מהיוניט חום שיושב בתחתית הרדיאטור. אתה תראה שם שלושה מחברים. בשלב זה תפתח סוויץ' (אל תניע) ותקצר בין כל פעם זוג אחר של הקונקטור (בחוט שהולך למאוורר, לא ביוניט חום). אמור להיות לך זוג אחד שיפעיל מהירות נמוכה, וזוג אחר שיפעיל מהירות גבוהה. הסוויץ' חייב להיות פתוח אבל. אם המאוורר ממשיך לא לעבוד, תנסה לתת לו מתח ישירות כמו שיאיר כתב. |
ארליקו ויאיר תודה על עזרה אז ככה
אמרתי לפני שאני משחק עם החוטים נבדוק שוב ופתאום המאורר עבד רגיל (לא נגעתי בכלום) מה זה יכול להיות שפתאום המאורר עובד ופתאום לא , יש לציין שמאז ומתמיד המאורר עבד על מהירות אחד מה שנשאר לבדוק זה חיוט ואם הוא מקבל חשמל כמו שצריך ? או שיכול להיות שיוניט חום לא תקין |
אני מקפיץ תשירשור , כי מאז שהמאוורר עבד רגיל רק בדקתי חיבורים שהכל תקין
קרה לי היום שוב שעלה חום מנוע נשפך מים ( פארפלו ) ומאוורר לא פעל , מלאתי מים חכיתי שהחום ירד פתאום שוב המאוררר עבד אני מאד מפחד שלא ילך לי בקצב הזה חס ושלום ראש מנוע , מה גורם למאוורר פתאום להפסיק ? למשהו יש כיון מזה יכול להיות ? |
יש כיוון, תחליף יוניט הפעלת מאוורר, עולה בסביבות 100 ש"ח.
|
ועד שאתה מחליף יוניט:
טיפ למצב חירום כשהחום עולה ואתה צריך להוריד אותו בצורה מהירה:
תפעיל מדחס מזגן. אם יש בעיה ביוניט, זה עוקף אותו ומפעיל את המאוורר בצורה קבועה ללא קשר ליוניט. אם המאוורר תקול זה כבר משהו אחר. תעביר את הבורר ברכב למצב חימום מירבי ופתח וונטה על מקסימום. בצורה כזו אתה בעצם מאפשר לחום המנוע לצאת דרך מערכת החימום של הרכב. מוריד חום בצורה יעילה.. (קצת כמו אופטלגין :smile:) |
|
המשך..
צטט:
|
המדחס תקין ומקרר , והמזגן מקורי מאוורר אחד ,
אתה חושב שיכול להיות שהמאורר לא תקין ? השאלה אם יש דרך לאמת את זה ? שאני לא יזרוק סתם כסף , |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:13. |