![]() |
מערכת לאודיופיל המתחיל
4 צירוף קובץ(ים)
ובכן חשבתי אם להשקיע במערכת או לא אז לבסוף אמרתי אם כבר קונים אז בוא נילך על הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב, ככה שהמערכת עדיין בשלבי בנייה והיא מורכבת לאט לאט.
ביינתים מה שנרכש: hu: Eclipse 5030- תודה לאוהד!:], כל כך הרבה פונקציות ואקולייזר פשוט מטורף שייקח לי הרבה הרבה זמן ללמוד אותו. קומפוננט: מורל אייבריד אוביישן סט שני חלקים הכי טובים ששמעתי ולפני שקניתי שמעתי הרבה סטים, ביניהם ההרץ היי אנרג'י והאינפינטי הסדרות הגבוהות ולדעתי אף אחד מהם לא משתווה לאיכות והעוצמה של המורל. חשבתי ללכת על האולטימו של מורל אבל האלטרנטור של הפונטו לא יצליח להחזיק אותו אז ביינתים אני פתוח להצעות לסאב spl בלבד. כנ''ל לגבי מגבר עדיין מתלבט עם מה להגביר את הקומפוננט, ופתוח לעצות של זקני הפורום, התקציב למגבר עומד על 2000 ש''ח פחות או יותר ועדיף פחות:p, הומלץ לי לאטום את הדלתות והבאגז' ואת הקיר אש כדי להוציא מקסימום מהסט, ביינתים אני יחכה עם זה לראות איך הסט יעבוד עם מה שקיים. אם יש למישהו הצעות לייעול ושיפור אשמח לשמוע וגם את דעתכם על מה שיש כרגע סתם כמה תמונות ועוד תמונה שלא קשורה לכלום אבל אני אוהב אותה :lol: |
הייתה מפרסם את התמונה שאתה אוהב למכירה של הדוד....
|
צודק
|
ליאור אחלה מערכת בנתיים יש לך:)
את המגבר שאתה מחפש זה רק חדש או יד 2? ובנתיים אתה רוצה לקנות רק מגבר ואחר כך סאב? נ.ב לא אמרת שמכרת את ההיבריד?:rolleyes: |
ההיבריד זה סיפר ארוך, מה שמכרתי היה סט משומש שנמכר במחיר שקניתי סט חדש לאחר שהמתקין אמר לי שאפשר לשים את המידבאס בדלת של הhgt ללא שום שינוי במסילה של הדלת.
מגבר רק חדש, לא מתכוון לשים יד שנייה חוץ מהhu, עם הסאב אני יחכה קצת, נראה איך זה ייצא עם ההייבריד |
יש לך במחיר של עד 2000 2 מגברים נהדרים.
1) CELECTRA 475X 2) סאנדאון 100.4 מגברים ששווים כל שקל,וחדשים מהניילון:wink: |
קורא מחשבות אתה אהה, זאת ההתלבטות שלי בדיוק.
חשבתי גם על הנאקמיצ'י 2 ערוצים, הוא גם סוס עבודה לא קטן |
הנקמיצ'י גם מגבר מעולה.
אך לא עדיף לך כבר לנצל את זה ולשים מגבר 4 ערוצים שיהיה לך עוד יציאות פנויות לסאב באותו מחיר? (ואך פחות) עם תקנה את הנקמיצ'י תצטרך לקנות בעתיד עם הסאב גם מונו. הסלסטרה אמורים להישמע פשוט בלי מילים עם ההיבריד. גם הסנדאון יעשה את העבודה,לכן בחירה שלך. |
אני בכל מקרה ישים מונו בשביל סאב, אני לא רוצה להעמיס על מגבר אחד הכל
|
גם כשיהיה לך מגבר 4 ערוצים ובהתחלה זה יהיה מחובר קומפוננט ובגישור לסאב,אחר כך תוכל להביא מונובלוק ולחבר אקטיבי ולהוציא יותר מהרמקולים שלך,או שהמכשיר שלך לא תומך באקטיבי?:confused:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:47. |