![]() |
משאבת דלק
שלום
משהו יודע היכן נמצאת משאבת דלק בפונטו 01 60 כ"ס והאם ניתן להגיע אליה לבד .... |
משאיבת הדלק נמצאת במיכל הדלק
יש גישה אליה מתחת לכסא אחורי יש חתיכת פלסטק עם 3 ברגים ומתחתם יש מכסה פלסטיק משם מוציאים המשאיבה רק יש שמה חתיכת פלסטיק אל תשכח לשחרר לפני שתפתח אחרת אתה הורס כל העסק אבל למה את צריך לגשת למשאיבת דלק?? |
צטט:
יש לי בפונטו מן סתימות דלק במיוחד בתחילת נסיעה הייתי אצל איש מקצוע של הזרקות הוא שם לי תוספות דלק ברכב אך ללא הצלחה איך מפרקים את המושב האחורי משאבת דלק מקורית עולה 1600 ש"ח משאבת דלק סינית 600 ש"ח היכן נמצא פילטר הדלק ?? |
אין צורך בפירוק משאבה, צריך לבדוק לחץ דלק, מחברים שעון ורואים מה הלחץ.
ורק אחרי הבדיקה תדע בדיוק האם צריך להחליף משאבה או לא. פילטר דלק נמצא מתחת לרב בצד האחורי (לפני גלגל אחורי של צד נוסע). |
לא יודע איך זה בפונטוים אבל אמור להיות גם פילטר הראשוני שיושב במשאבה .
איך הגעת לזה שזה משאבה?! |
lexxxa צודק בקשר לפירוק המשאיבה
רק מה שליקסה מתאר זה פלטר דלק בדור ראשון בספייס למיטב ידיעתי זה בתוך המשאיבה ולא מחליפים אלה רק עם המשאיבה המושב האחורי מתרומם ואין צורך לפרק תפוס את הבסיס של הכסא האחורי מאחורה (כאלו מתחת לגב של הכסא האחורי ותרים אותו) ככה תראה מתחת למושב באמצע מין חתיכת גומי שחורה תוריד אותה ואז תראה מה שכתבתי לך בהודעה ראשונה שלי אני הכוון שלי זה חיישן TPS או חיישן אוויר ממליץ שתתחבר לבדיקת מחשב יותר טוב אם יש בעית חיישנים יגלו לך |
ברא צודק, משום מה חשבתי שמודבר בדור 1, אכן בדור 2 לזכרוני אין פילטר דלק חיצוני.
ברא, תודה על התיקון ;) |
אין בעד מה LEXXXA:):)
|
צטט:
בפונטו 01 המשאבה נמצאת מתחת למושב האחורי ביחד עם הפילטר דלק מהי הצינורית השחורה מתחת למושב האחורי? ואיך בודקים את לחץ הדלק וכמה זה תקין? תודה וחג שמח |
מחברים שעון לחץ דלק לצנרת הדלק כשמנוע עובד.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:10. |