![]() |
שווה את ההשקעה?
יש לי ספייס mk2b sx שנת 2004
כבר הרבה זמן אני חושב על ג'אנטים מגנזיום, היום עשיתי סיבוב וביררתי קצת הלכתי למכון הרישוי ויש לרכב שלי אישור לג'אנט 15. עם צמיגים 185/55/15 עכשיו השאלה אם זה שווה את זה? שווה לקנות את הג'אנט 15 + 4 צמיגים או פשוט לקנות ג'אנט 14 + הצמיגים הנוכחיים הג'אנט 15 עם הצמיגים יכול להגיע ל2700-3000 ש"ח והג'אנט 14 ללא צמיגים בסביבות ה1300~1500 אני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת, עד כמה רואים ומרגישים שינוי בניהם? |
ההבדל הוא רק בעיצוב, הגודל כמובן משנה קצת מבחינה דינמית אבל לא משהו משמעותי וזה כולה פונטו לא אוטו ספורט.
וג'נט גדול יותר אני מתאר לעצמי שיראה יותר יפה. לפי דעתי חכה שהצמיגים הנוכחים שלך יהיו כבר במצב לא משהו ואז תקנה הכל ביחד. |
נראה לי שאני אצטרך בכל מקרה לקנות צמיגים :S
לפי מה שרשום כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229 הצמיגים המקוריים - 165/70/14 הם צמיגים לג'אנט ברזל.. ולא למגנזיום :S |
אין כזה דבר צמיגים לברזל וצמיגים למגנזיום, יש מידה וזהו
אתה יכול להשאר עם הצמיגים שיש לך עכשיו |
אהא אוקי
טוב יש לי את החגים לחשוב על זה.. עדין אני צריך מקום לאכסן את הג'אנטים המקוריים חח |
צטט:
אני ממש לא מבין את ההקשר לרכב ספורט לשינוי מידת ג'אנט/צמיגים. |
אם תהיה מעוניין להגדיל ל15 אינצ' דבר איתי, כנראה הג'אנטים שלי המקוריים של הhgt יוצעו למכירה עם הצמיגים במחיר הרבה הרבה פחות מ3000.
הכל תלוי אם אני ישיג אישור ל16 אינצ'. ובאמת מה קשור ''כולה פונטו'' ואוטו ספורט, זה נטו ליופי ולא מוסיף דבר מעבר. |
מצאתי משהו 4 ג'אנטים + צמיגים ב2200 שקל
נראה איך מסתדר לי או שנמצא משהו יותר טוב בקומבינה וליאור, אם אתה מוכר - בכמה? |
בשביל זה יש פלאפון או ה''פ.:)
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:29. |