![]() |
קצת עזרה..
האמת היא שאני די חדש עם הפיאט אונו {אונו45 שנת 93...} שלי והייתי רוצה קצת מידע עליה אין לי דרישה ספציפית אלא שכל אחד יכתוב ככל העולה על רוחו תודה מראש..
אז ככה קצת פרטים:חוץ מזה היא בבעלותי שבוע מתנה לימולדת 18 הקרבה ובאה.. היא יד שלישית {יד ראשונה של יהודית רביץ!!!} מנוע 999 סמ"ק די הרוסה חיצונית ופנימית אבל המנוע אפשר להגיד שהוא נשמע נ-פ-ל-א! אז מי שיש לו הצעות לשיפור המצב אז שוט.. |
היי,
קודם כול תתחדש! לי יש אונו S70 שנת 96 שקניתי אותה היא הייתה ניראת פשוט זוועה והיום לאחר השקעה די קטנה היא נראת ממש חדשה! תתאר קצת מה קורה ברכב מבחינת חלודה ומבחינת פנים הרכב..ואם אתה יכול לצלם את הרכב זה יהיה מצויין..ואני ינסה לתת לך עצות לשיפור הרכב.. |
נשמח להגיד לך מה יש לתקן, להחליף, לשפץ באוטו אם תעלה תמונות של הרכב מבחוץ, מבפנים ותמונה של תא המנוע. זה יעזור המון.
|
דביר, תתחדש דבר ראשון על בחירת רכב מעולה
2. ליופי אתה יכול לעשות פוליש ווקס, לקנות כיסויים יפים למושבים, פחית ריח..וילונות....להבריק את הטמבון..וכו.. |
Re: קצת עזרה..
צטט:
ואיי אחיד יהודית רביץ גמרה את האוטו!!! ראיתי אותה המון פעמים ברידינג דופקת פארפארות וצלחות עם הרכב!!! סתם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :wink: תתחדש!!! אם יש משהו שאתה רוצה לדעת להתייעץ דבר איתנו נעזור בשמחה! לפני שיפורי יופי בדוק את מצב הרכב אולי הוא זקוק ליישור קו קטן. מאיפה אתה בארץ? בברכה L.A |
תודה אחים שלי על ההצעות אני בקרוב אעלה תמונות ותבינו למה התכוונתי כשאמרתי הרוסה... היא צריכה הרבה פחחות וגם צבע חדש הטמבונים רופפים וכן הלאה...
אז אני עובד כדי לחסוך כסף כי מה שהיא צריכה אלו תיקונים יקרים כידוע לכם {אם אתם מכירים מישהו באזור באר שבע שיעשה את זה במחיר זול אז אל תתביישו לחלוק איתי את המידע רק שיהיה גם תיקון איכותי הא...} ולאט לאט אני מטפל בה החלפתי כבר רדיאטור, את כל הנוזלים ברכב, את כל הפילטרים ואת המצבר.. אז נשתמע! L.A [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני מבאר שבע אתה גם מהאיזור? עוד משהו.. אם יש פה מישהו מהאיזור אני ישמח לדעת כי לפי מה שהבנתי אני היחיד שגר בדרום...! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:32. |