![]() |
והנה הגיע תורי, נדלקה לה נורת הגה
אבל ואבל גדול, היא נדלקה וכל המערכות הגיבו כרגיל, כיביתי את הרכב והתנעתי הנורה נשארה, אך אחר כך כיביתי שוב, חיכיתי חצי דקה והיא כבתה.
ועוד משהו קטן, שאני נועל את הרכב , נשמעים שני צפצופים ואחר כך 3 צפצופים מהירים, אם אני לא מבצע את הנעילה מחדש , האזעקה נכנסת לפעולה. ובזמן הנעילה כשאורות האיתות נדלקים, ביחד איתם נדלקים אורות החניה מצד שמאל, ואור הפנס שמאלי מאחור. מה לדעתכם קורה שם? הרכב הוא פונטו hgt 2001 |
הגה - קרוב לסופו.
ייתכן ואפשר יהיה למשוך חודש\חודשיים\שנה של תקלות ON\OFF אך הוא בדרכו לעולם שכולו שיפוץ. לגבי האזעקה - שלושת הצפצופים מודיעים כי ישנה שגיאה בנעילת הרכב. כלומר דלת פתוחה או משהו במערכת החשמל שגורם לאזעקה לדווח על תקלה. כפי הנראה, ע"פ תאורך, ישנה בעיה בחיבור הארקת הפנס האחורי שמשום מה גורם לאזעקה לזהות משהו שלא כשורה בעת הפעלת הוינקרים. |
לי יש גם פונטו 2001 ELX ולפעמים כשאני נועל את הרכב יש שלוש ציפצופים
|
גם אצלי אותו סיפור עם הצפצופים. הדלתות והחלונות סגורים ואין שום דבר חריג ולפעמים זה מתריע 3 צפצופים נוספים. גם פתחתי את הרכב אחרי התרעה כזו וסגרתי שוב ללא פתיחה פיזית של הדלתות וזה צפצף כרגיל. מישהו יודע מה הולך פה?!
|
כמו שרענן אמר, הבעיה כנראה הארקה בפנסים.
אך יכולים להיות עוד גורמים. יש גלאי תזוזות ברכב ? חיישני תנועה ? אולי מנגנון נעילה באחד הדלתות לא תמיד נועל את הדלת.* |
יש את החיישני נפח/תנועה המקוריים שבאו עם הרכב מהתקנה מקומית בארץ אני מניח, אבל הכי מעצבן זה שכשאני מאותת שמאלה, והאורות דלוקים, אז ביחד עם האיתות מאותת לו אור הערפך, והאור הרגיל מאחורה נדלק לסירוגין יחד עם האיתות
|
תבדוק את החיבורים בפנס לפעמים יש קורוזיה, או שהחיבור רופף.
|
פנסים חדשים בני שבוע, כבר קורוזיה, נקפוץ למוסך ונקווה שזה לא רציני
|
צטט:
|
אבל זה לא היה עד שהרכיבו לי את האנג'ל אייז(לעזאזל איתכם מתקינים מקומיים), חייב לראות את זה כדי להבין, כשהאורות דלוקים ואני מאותת שמאלה, מאחורה הפנס ערפל והאור הרגיל נדלקים אחד אחרי השני, לסירוגין, והאיתות עצמו בקושי דולק, מקדימה האיתות והטבעות אנג'ל אייז שהן כביכול האורות חנייה מאותתים אף הם, לדעתי המתקין פשוט חיבר לי את האנג'ל אייז לחוט של האיתות ועשה את כל הבלאגן הזה, לדעתכם להיכנס למורשה בשביל דבר כזה, או שכדאי ללכת לחשמלאי רכב וזהו.
אני לא רוצה שיעבדו עליי ויתחילו לספר לי סיפורים ומעשיות. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:31. |