![]() |
בעיה במצבר , אבל אוטו גם מתכבה בנסיעה ?
אז ככה לפי מה שהבנתי שהמצבר שלי מתת גמוור ( לקחתי תרכב לבדיקה ואלטרנטור נמצא תקין )
אבל מצד שני , למה אחרי שאני מניע תרכב בדרדור /כבלים הוא מתכבה באמצע נסיעה ? חוות דעת שאני סומך עליה אמרו לי שזה אלטרנטור בלי לבדוק , אני קצת בדילמה שאני לא ישקיע סתם . וסתם ככה במידה ומחר אני קונה מצבר חדש/ישן מה כדאי ? פיאט פונטו SX75 97 לילה טובב לכולם , חיים |
עדיף מצבר חדש מן הסתם :)
|
מה התוצאה של בדיקת אלטרנטור? כמה V יש בטעינה ?
|
Lexxxa וואלה לא ישבתי לבנאדם והסתכלתי , יכול להיות שאלטרנטור תקין רק שהטעינה שלו חלשה ?
וכמה V זה תקין ? יכול להיות שזה אמבוליזר מכבה תרכב ? |
ראשית, החלף מקלדת. יותר מידי אותיות חוזרות אצלך, וזה מיותררר.
שנית, כבר היו מקרים שבהם מצבר גמור לגמרי גורם לשיבוש מערכת הטעינה, והפיצוי בסיבובי המנוע, מה אומר שהחלפת המצבר אולי תפתור את הבעיה של כיבוי המנוע. אם אתה במרכז, אני יודע ש"איש שטח" מגיעים עד אליך עם מצבר במחירים טובים. תעדכן אותנו בהתפתחויות. |
14V זה תקין, לא חושב שאמובילייזר קשור פה.
ניסית להניע ולתת לרכב לעבוד בעמידה איזה 30 דקות ? אם לא תנסה ותראה האם זה עוזר. יכול להיות שאלטרנטור שלך מספק מתח חלש מידי, עקב כך המצבר נפרק, ולא נטען כי המתח הזה לא מספיק. |
רקובי עזוב תמקלדת זה צרה קטנה ,
אז ככה קניתי מצבר חדש של שנפ ב450 ש"ח ביום חמישי , גם כשקניתי היתה לי הרגשה שזה אלטרנטור בקשתי שיבדוק לי ובאמת היה 14V , הכל היה סבבה , חוץ משהיום ( מוצ"ש ) הנעתי תרכב הרכב לא הניע והיית צריך לקחת כבלים , ( יש לצין שזה היה אחרי נסיעה) מסקנה סתם הלכו לי 450 ש"ח וכנראה שזה אלטרנטור כמה נזק ? זה ? דברים שאני צריך לדעת ? ולמי הייתם ממליצים לי ( אזור פרדס כץ ) תודה לעוזרים, שבוע טוב |
יכול להיות גם שיש זליגת מתח בזמן שהרכב כבוי.
גם את זא צריך לבדוק. |
Lexxxa הרכב היה כבוי בקושי שעה ואחרי נסיעה , הלוואי זה אבל לא נראלי ,
|
זליגה
כמובן שהכוונה הנה לזליגת זרם ולא זליגת מתח.
תמיד יש זליגת זרם קטנה לזכרונות של רדיו, שעון זמן ומחשבי הרכב וצריך לבדוק שאין זליגת זרם גבוהה מדי, בגלל צרכן חשמלי סמוי שגורם לפריקת המצבר. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:35. |