![]() |
קבוצת קארטינג
על מנת לגוון את פעילויות המועדון ומתוך הנחה שרוב החברים הרשומים במועדון, מלבד היותם חובבי ובעלי פיאט, גם מתעניינים בתחומים נוספים הקשורים במוטוריקה, הוחלט להקים קבוצת קארטינג אשר תקיים מפגשים כל X זמן באחד (או יותר) ממסלולי הקארטינג.
התכנון הוא להפגש במסלול שייסגר אך ורק לחברי המועדון ולקיים תחרויות בתוך המועדון ומחוצה לו (תחרויות בין מועדונים). לאחר שתהיה היענות חיובית מצדכם נוכל להכריז על תאריך המפגש. אז... קדימה להתפקד. *הערה: ההודעה הועתקה משרשור שפורסם ב-2006, בתקווה שהפעם נוכל להכריז על קבוצה. |
אני בפנים
|
בפנים
|
בפנים :D
|
קדימה!
|
Count me in
|
חשבתי על הענין ואפשר לעשות משהו כזה:
אחת לחודשיים מרוץ מועדון, כלומר שישה מרוצים בשנה. כאשר כל מרוץ במסלול אחר. לחלק נקודות בהתאם למיקום (בסגנון של פורמולה 1). אסור יהיה למשתתף לצבור נקודות על יותר מ-5 מרוצים. (אין מניעה להשתתף בכל ה-6 אך הניקוד יתקבל רק על חמשת המרוצים שבתחילתם הודיע המשתתף כי הוא הולך על ניקוד). ככה נוכל לקבל יותר עניין מהמרוצים, מידע על יכולת הנהגים לטובת תחרויות נגד מועדונים אחרים ואימונים תכופים יותר. מה אומרים? האם אתם חושבים שנוכל לעמוד בזה כמועדון בלי שהדבר יתמסמס לו? (ע"ע מפגש סופרלנד אחת לשבוע שמקרטע) |
אני בעד.
|
נשמע טוב אני בפנים.
|
נשמע טוב, אני בפנים.
|
צטט:
|
תודה :)
אני כנה עם עצמי. אם ליגת הקארטינג למועדונים לא הצליחה להחזיק את עצמה (כן היתה פעם ליגה שהתמסמסה) אז בטוח שיהיה לא פשוט לנו להחזיק דבר כזה. לכולנו יש נטיה לרצות לעשות דברים אך כשצריך התמדה (כמו תחרות קבועה או מפגש שבועי בסופרלנד) לא תמיד הדבר עולה בהצלחה. אנשים מתעייפים, אנשים לחוצים בזמן ובכלל זה לא תמיד קל לכולם. אז אינך צריך להפגע כמו שעשית בהודעתך הקודמת. אני רק מקווה שאתה רואה דברים בעיניים כנות ועושה דברים מתוך מניע קבוצתי ולמען כולם. |
אני רואה דברים בעיניים כנות ואף מתכוון להפגין נוכחות . אתה יודע כמה אני אוהב את הדברים האלה.
אני לא מזלזל בכלום ועד כה האנשים שהתפקדו הם הטופ של הפורום. להיפך אני מכבד את ההחלטה ורוצה להיות חלק ממנה. :) |
למדנו אתמול שאם יש מישהו שצריך את האימונים האלה זה אני :D...
קח אותי בחשבון! |
נשמע מאוד מעניין, יש מצב לדעת את העלויות של העניין?
|
ההקמה בחיתוליה, כך שמוקדם לענות על שאלה זו.
אולי רענן, שאירגן יופי של תחרות למועדון בפסח, זוכר את טווח המחירים. |
צטט:
צטט:
|
אני חושב שלפני תחרויות, כדאי שכולנו נתאמן עם הדרכה
|
אני בפנים!
|
נכון שעבר בערך 3 חודש, אבל אם זה אקטולי אני בפנים :)
|
מאוד תומך ובעד, שכן מנסיון וגם מאירגון נבחרת הקארטינג במירוץ המועדונים אשר ניהלנו היה רצון עז להצליח וכמובן זה בלי לשכוח את העובדה כי בוצעה הכנה מקדימה.
אני חייב לציין וכך אני רואה את הנבחרת אשר תבנה, כאשר מעבר לאימונים אחת לתקופה מסויימת שנקבע, יש לדאוג ולהקפיד על מס' דברים: 1. יש כמובן ליצור שפה משותפת של כלל המשתתפים 2. עלינו לעשות השימוש באביזרי עזר (כגון: דגלי OUT/IN אשר נבצע חילופי נהגים) 3. אימון תקופתי הכולל כמובן גם רענון 4. רכישת מקצועיות וידע אודות הנסיעה על המסלול הנבחר הרבה מעבר לתדריך הקטנטן אשר מעבירים לנו כחלק מבטיחות מחייבת של חברת הקארטינג. 5. אופיצה עתידית - לבוש יצוגי לנבחרת המועדון וכמובן הרבה מוטיבציה ורצון עז שכן בפעם האחרונה עקפנו את מועדון אלפא, וזוהי רק ההתחלה:) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:45. |