![]() |
מפגש חודשי למועדון פיאט - 4.6.2010
לאור השרשורים האחרונים לגבי קיום מפגשי המועדון אחת לשבוע, הוחלט כי המועדון יקיים מפגשים רשמיים אחת לחודש.
המפגשים הרשמיים יתקיימו בסמוך למועדון אלפא רומיאו ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (מפה) בכל יום שישי הראשון של כל חודש. הנהלת המועדון רואה ברעיון המפגשים השבועיים צעד מבורך ואינה מתכוונת להתערב בקיום ומיקום מפגשים אלה (אלא אם מתנגש באירוע שהמועדון לוקח בו חלק), אך מצפה מהיוזמים להתחשב בדעת החברים המעוניינים להפגש באותו סופ"ש. מפגש המועדון הקרוב יתקיים ביום ו', 4.6.10 בשעה 16:00. להתראות, הנהלת המועדון. |
מגיע , שטוף , סופסוף
|
אני מגיע עם הפונטו, מטונפת כתמיד :)
|
יש לפחות בוחן של גינס לשיא הזה? (הרכב שלא נשטף למעלה מX שנים כבר):D
|
מקווה להגיע ב 17:00.
|
מגיע!
|
צטט:
|
אני מוכן לשמש כעד!
כל החברים בעלי הHGT איפה ההענות? קדימה! מגיעים ל40, אני אצור קשר עם כל הרשימת תפוצה , מצפה לראות את כולכם שם!!!!! במידה והתכנון הנוסף יצא לפועל זה הולך להיות מפגש מאודמאוד משתלם :] |
בנצ אתה לא בהוואי?<
אני אשתדל להגיע לא מבטיח. שחרון |
מה התכנון הנוסף ?
כנראה שאני מגיע :) |
הודעות נשלחו במייל ומחר ישלחו מסרונים, נא להעביר לכל מי שאינו נמצא ברשימת התפוצה
|
לא קיבלתי שום דבר :confused:
|
אז המייל כנראה נכשל, מחר הסמסים יתפסו
|
ואחרי הסמסים, תישלח יונת דואר!
|
יונת הדואר
תיכף תגיע היונה לחלון: http://www.shiron.net/artist?type=ly...77&wrkid=25750
בברכה - רפי לין |
אני ישתדל להגיע - 80% הגעה.
|
אז מי מגיע?
1. אביעד 2. מישל ב17:00 3. דניאל קוצ'ין 4. גיא 80% 5. מיכאל 6. עידן 7. שחרון 8. פבל (אחרי הטיפול) 9. בן ערן ? , צחי ? , מאור ? , נאור ? , דייויד ? , זאב ?, יניב ? , גדעון ? , יוסי ? , אורן ? , ניר ? , אבי ? , דימה ? , רועי ? , אשר ? , קובי ? , ישנם הרבה אנשים שתרם הספקנו לראות (מעבר למקלדת) אמנם טיפה רחוק לדרומיים שביננו אבל זה יהיה שווה את ההגעה! |
מבטיח לעשות מאמץ מיוחד...;-)
(ריגשת אותי עם הSMS...) |
תוסיף גם את גילי, גדעון וארז.
ועוד כמה שיגיעו בלי להודיע. ;) |
צטט:
|
אני מגיע
אני כמובן שמגיע.
בברכה - רפי לין |
מה עושים במפגשים האלה?
|
במקור פורסם על ידי BentzZz
אז מי מגיע? 1. אביעד 2. מישל ב17:00 3. דניאל קוצ'ין 4. גיא 80% 5. מיכאל 6. עידן 7. שחרון 8. פבל (אחרי הטיפול) 9. בן 10. גדעון 11. ארז 12. גילי 13. רפי לין היקר ערן ? , צחי ? , מאור ? , נאור ? , דייויד ? , זאב ?, יניב ? , יוסי ? , אורן ? , ניר ? , אבי ? , דימה ? , רועי ? , אשר ? , קובי ? , ישנם הרבה אנשים שתרם הספקנו לראות (מעבר למקלדת) אמנם טיפה רחוק לדרומיים שביננו אבל זה יהיה שווה את ההגעה |
צטט:
הרעיון הוא להכיר גם מחוץ למקלדת ולפתח סוג של קהילה. תבוא, אנחנו לא נושכים :) לפעמים יש השקה של איזה רכב מעניין - אבל אלה יהיו מפגשים מיוחדים לנושא. |
מה מצב חבר'ה ?
מי עוד לא נרשם ? לא להתבייש ! |
דרך אגב, אני מציע להיפגש כולם בסינימה סיטי ולנסוע בשיירה.
מה אתם אומרים ? |
נראה לי טיפה סיפור לחכות לכולם עד שיגיעו כשמדובר למקום שהוא 3 דק' מהסינמה, בכל מקרה אם תגיע ב15:40 לסינמה אני אפגוש אותך שם!
|
חשבתי לכיוון 15:15 כדי להיפגש כולם ולנסוע בשיירה.
בשביל לתפוס מקום טוב 8) |
נשמע רעיון לא רע, אני בעד .
|
אין לכם מה להגיע לחניון בהרצליה לפני השעה 16:00. הכניסה לשם היא בתשלום.
החל מהשעה 16:00 הוא נפתח ללא תשלום. |
סבבה, אבל אני עדיין אומר בואו נפגש. נדבר,נחכה לכולם ונזוז לאט לאט.
לדעתי נגיע בדיוק ב-16:00 |
מכאל אתה ו"לאט לאט" לא מסתדר לי באותו משפט :D
|
צטט:
|
:D :D :D מיכאל, אולי גם נגיע לשם בשקט, בשקט... :lol:
|
מגיע! :D
|
מזל טוב! חזרת
מי עוד מגיע? |
צטט: