![]() |
המועדון יוצא לשטח - טיול רכיבה וריצת שטח
http://lh3.ggpht.com/_T7ZHwAeZHFE/S-...7%98%D7%97.jpg
ביום שישי ה-21 במאי, נצא לטיול רכיבה וריצת שטח בשטחו של יער בן שמן ולאחריו נשהה באזור לארוחת בוקר קלה. שעת התאספות: 7:00 במצפה מודיעין שעת יציאה לשטח: 7:30. את מסלול הרכיבה יוביל גדעון אשר בקיא בשבילים שם. יש להגיע עם ביגוד נח, קסדה, אופניים תקינות ומים (כ-2 ליטר) את מסלול הריצה אני אוביל. יש לבוא בביגוד נח ונעלי ריצה. מתוכננים על שעה ריצה, כ-10 ק"מ, כאשר בדרך נעבור ליד ברז מים. אפשר לרוץ עם בקבוק של חצי ליטר ביד. אם נהיה קבוצה קטנה לריצה, אולי נוסיף מימד נוסף של "חפש את המטמון" ישנם כמה מטמונים מוחבאים בבן שמן ואפשר לשחק קצת תוך כדי ריצה. סביב השעה 9:00 נפגש לארוחת הבוקר אליה מוזמנים כולם כולל כולם, גם מי שלא הגיע לפעילות. לארוחת הבוקר שכל אחד ידאג לעצמו למשהו (לחמים, טחינה, טונה, ביצים, ירקות, פק"ל קפה, גבינות, עוגות וכו) ויחד נפתח שולחן גדול. דאגו להביא קצת אקסטרא. אתם מוזמנים להביא עמכם חברים וחברות גם שאינם קשורים במועדון. אנא שרשרו כאן מי מגיע ולאיזה מקצה. נקודת מפגש יותר מדוייקת. כאשר נכנסים למצפה מודיעין, ממשיכים עם הכביש ישר (לא פונים ימינה), לאחר מכן בהתפצלות שמאלה לכיוון העליה. שם חונים. נתראה בשטח, רענן. אישרו הגעה: רכיבה: 1. גדעון 2.שחרון 3. ליאור - FPCLUB ריצה: 1. רענן 2. רק לארוחת בוקר: עד כה אף אחד לא מגיע לארוחה בלבד. |
רכיבה:
1. גדעון 2. 3. 4. 5. ריצה: 1. רענן 2. 3. רק לארוחת בוקר: 1. 2. 3. צרפו עצמכם לרשימה. |
רכיבה:
1. גדעון 2.שחרון 3. ליאור - FPCLUB 4. 5. ריצה: 1. רענן 2. 3. רק לארוחת בוקר: 1. 2. 3. צרפו עצמכם לרשימה. |
אני אגיע לרכיבה. יש מצב שאני אביא איתי עוד אנשים.
|
נקודת מפגש יותר מדוייקת.
כאשר נכנסים למצפה מודיעין, ממשיכים עם הכביש ישר (לא פונים ימינה), לאחר מכן בהתפצלות שמאלה לכיוון העליה. שם חונים. משם פשוט נוח להתחיל, ויש מספר מסלולים מעניינים. |
צטט:
יהיה נחמד לפגוש אותך. :) |
יהיה נהדר לפגוש אתכם.
|
אין אנשים ספורטיבים פה?
|
אנשים עייפים.
חברים, בוקר טוב! פנו את יום שישי, בואו לשטח לאיזו פעילות טובה או אפילו רק לארוחת הבוקר. אח"כ נמשיך למפגש בסופרלנד (אולי דרך הים לאיזה משחה קצר) ואם יהיה רצון, צמיגים ויכולת נמשיך ליום מסלול קצר. אישרו הגעה: רכיבה: 1. גדעון 2.שחרון 3. ליאור - FPCLUB ריצה: 1. רענן 2. ארז רק לארוחת בוקר: עד כה אף אחד לא מגיע לארוחה בלבד. |
לצערי הרב לא אוכל להגיע, הוסיפו לנו שעות השלמה במערכת ביום שישי עקב חג השבועות אשר קטע את רצף הלמידה . לפיכך, אני לומד ביום שישי ולא אוכל להגיע - כמה חבל שזה לא יצא יום שבת
תהנו , אכן מצפה מזג אוויר מצויין;-) |
צ' צ' צ', בפעם הבאה אני לא מוותר לך.
אם זה היה יוצא שבת היית צריך לרוץ שעתיים ולא שעה (ככה תכנית האימונים שלי בנויה) אז תחשוב שוב כשאתה מבקש בקשות :D |
מזכיר לכולם,
מחר, 7:00 בבוקר נפגשים. 7:30 יציאה. מצפה מודיעין. לאחר הכניסה ממשיכים עם הכביש ישר בצומת הראשון, ואז נצמדים לשמאל לכיוון העליה. שם נשאף לחנות. נתראה. |
היות ואני רץ לבד, נכון לכרגע, ביצעתי שינוי קל בתכנית הריצה.
מתוכננת ריצה של 14 ק"מ עם כמה עצירות קצרות בחיפוש אחר מטמונים. אם בכל זאת מישהו מתכנן להגיע לריצה, שיעדכן ונחזור לתכנית המקורית. אחרת, יש סיכוי שאצא לדרך מעט מוקדם יותר בכדי להספיק לארוחת הבוקר עם החברה. נתראה מחר. |
בעזרת השם אני אגיע בסביבות 7:30 עם עוד חבר.
|
תעשו מאמצים להגיע בזמן בבקשה.
מניסיון, לא כדאי לגרור את זה לשעות מאוחרות יחסית. מתחיל להיות חם וזה לא הכי נחמד. אנקדוטה, 7:30 זו שעה מאוחרת לפי הקונצנזוס :) |
תהנו חברי מועדון, ומנהלים יקרים - שימרו על עצמיכם והחשוב מכל שימרו על בטיחות:)
|
אל דאגה ארז, חשוב שנשאר בחיים בכדי לראות גם אותך מזיע בבוא העת. :)
|
אני מאמין שאני אהיה שם לפני 7:30. זה כולה 20 דקות נסיעה מהבית שלי. הבעיה הגדולה היא שאין לי מתקן אז עד שאני מכניס את האופניים לאוטו זה בעייתי. אם זה ילך חלק, אז אני מאמין שאני אגיע לפני.
|
ליאור, אתה והאמונות שלך... מה זה אתה ישן במקום להגיע?!
לסיכום, מקצה ריצה 14 ק"מ במזג אוויר מושלם. אפילו בשעה 9:00 עוד היה נעים. סינגלים שרצתי מהר ודרכים אחרות שרצתי בפנאן + עצירות לחיפוש אחר מטמונים, מה שהתגלה שעולם נחמד בפני עצמו. אח"כ ישבנו לארוחת בוקר טעימה שכללה שאריות של גבינות מחג השבועות + בירה (כי נגמר היין משבועות) דיברנו על הרינג (ההוא שבגרמניה) ודיברנו על שאיפה לרינג (כאן בישראל) ובשורה התחתונה הגענו למסקנה שעדיף שנתקפל כי נהיה מאוחר. אני מניח ששחרון יעלה תמונות מאוחר יותר מקטע האופניים שלהם. http://lh3.ggpht.com/_T7ZHwAeZHFE/S_...2/SNC00218.jpg http://lh5.ggpht.com/_T7ZHwAeZHFE/S_...0/SNC00215.jpg |
|
וואי איך אני התבאסתי שלא באתי! מה זה חיכיתי ליום הזה אבל בסוף לא התעוררתי. אני מקווה שיהיה עוד טיול כזה ואני לא אחמיץ את זה שוב.
|
לעלות לעץ הזה לא היה פשוט :)
שחר, תוכל לשלוח לי את כל התמונות למייל בבקשה? (או לפחות את התמונות שלי) |
שחר, שכחת להסתיר את המספרים של האופניים :D
אחלה תמונות. |
בהחלט אחלה תמונות :)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:36. |