מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   מפגש מועדון פיאט, 20.10.06, במעבדה לרכב ממוחשב, אשדוד. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=918)

19-09-06 22:34

מפגש מועדון פיאט, 20.10.06, במעבדה לרכב ממוחשב, אשדוד.

בתאריך 20.10.06, יום ו', נקיים מפגש במעבדה לרכב ממוחשב של אייל נוימן.

בתכנית:

- התכנסות בשעה 15:00.
- הסברים אודות המעבדה ועיסוקה.
- הרצאה בנושא כריות אוויר – היכרות, תכונות, הוראות בטיחות, פיצוץ יזום של כרית אוויר.
- שאלות.
- שיחה עם חברי המועדון.
- פיזור.
במקום יוגש כיבוד קל.

דרכי הגעה ניתן למצוא בלינק למעלה, שיירה תצא מתחנת הדלק "סיירים" בשעה 14:30.
אנא אשרו השתתפותכם.

19-09-06 22:44

לא שוב!!!!!!!! אני פשוט לא מאמין!!!!!!!! אני כבר עכשיו מודיע שאני לא אוכל להגיע למפגש הזה עקב יציאה לאבט"ש ב16 לאוקטובר.
אם לא תשנו את זה במקרה, זו כבר הפעם השלישית ברציפות שאני לא אוכל להגיע בגלל הצבא אז שיהיה לכם מפגש מהנה ואני בטוח שיהיה מעניין ומקווה שאני אוכל להגיע למפגש הבא ( בבקשה גילי, תתאם עם המפקד שלי פעם הבאה :wink: ).

19-09-06 22:56

תגובה

ליאור, לצערנו האירוע הוסט מספר פעמים, ולכן מדובר בתאריך סופי. אבל אנחנו עובדים על משהו קבוע שייערך אחת לחודשיים..

אני מגיע כמובן..

קדימה להתפקד.. :wink:

19-09-06 23:17

אני שוב לא אוכל להגיע בגלל המרחק, אך בכל זאת מאחל לכם בהצלחה. :)
אל תשכחו לצלם תמונות מהמפגש למען אלו שלא מגיעים..

20-09-06 02:09

זה ליד המוסך הישן של ניסאן.
אני אגיע, כל עוד לא יצוץ משהו.

20-09-06 13:54

המפגש באשדוד

אני מגיע ואני ממליץ מאוד לכולם להתאמץ ולהגיע כדי לראות ולהבין את שיטת העבודה הנכונה
של אבחון ותיקון ברכב ממוחשב מודרני תוך כדי שימוש במחשבים וסורקי אבחון, ציוד מדידה, מידע וספרות טכניים, שיטת פעולה ועבודה לפי חשיבה לוגית, שימוש והתייעצות עם גורמי חוץ
ועוד ועוד.
ולגיא ולכל מי שבא מהצפון, תאמו נקודת מפגש במרכז או במקום אחר והצטרפו למי שנוסע מהמרכז ולדוגמא אני בטל' 050-5853422 עד שעה 22.00.
בברכת שנה טובה - רפי לין :)

20-09-06 20:07

אני אגיע

20-09-06 20:49

רפי, אני מסכים איתך שהמפגש הזה הולך להיות חשוב ומהנה, אך לנסוע 122 ק"מ לכל כיוון זה קצת מוגזם.. (סה"כ 244 ק"מ).

מכיוון שרוב חברי המועדון גרים באיזור מרכז הארץ ורק מעטים גרים בצפון, אני מבין את העניין להוציא אל הפועל את רוב המפגשים באיזור המרכז ודרומה.

אני מניח שאם יהיו טיולים מאורגנים מטעם המועדון הם יהיו בכבישי המרכז. מקום המפגש הקבוע שבו ייערכו מפגשים אחת לחודשיים מין הסתם יהיה גם במרכז הארץ, באיזור ת"א..

מאוד חבל שאני ושאר חברי המועדון שגרים בצפון הארץ לא יכולים להשתתף במפגשים אלא נאלצים לצפות בהם ע"י תמונות סטילס באתר, אבל אם רוב חברי המועדון גרים במרכז הארץ אין מה לעשות.. :(

בכל אופן, בהצלחה במפגש.

20-09-06 22:42

תגובה

גיא, לצערי אתה צודק. רוב החברים מהמרכז ולכן המפגשים גם מרוכזים באזור השפלה וגוש דן.

יחד עם זאת, נסיעות [שעוד לא ערכנו, אבל זה יגיע] לאו דווקא יהיו במרכז. הכבישים היפים ביותר בארץ בכלל נמצאים בצפון בייחוד הנופים שבדרכים. ככה שלגביי נסיעות זה יהיה שילוב של כל האיזורים ולא רק התמקדות באיזור אחד.

לגביי המפגשים שייערכו אחת לחודשיים עוד נעדכן...

21-09-06 20:45

אם מישהו יהיה צריך טרמפ, אני יוצא מהרצליה. אה, וכמובן שאני מגיע.

(גיא, אם תגיע ברכבת, אני אאסוף אותך).

050-5917832
אביעד

21-09-06 23:42

לפי דעתי היה צריך לקבוע את המפגש למקום צפוני יותר כמו יקום, כך שיהיה נוח יותר לכולם להגיע. אני חושב שיקום הוא מקום המפגש האופטימלי מבחינה גאוגרפית, והעובדה הקיימת היא שבמפגש האחרון ביקום באו הכי הרבה אנשים.

בכל מקרה, אני כמובן מתכנן להגיע, למרות שזה קצת קשה לדעת מה יהיה עוד חודש... :roll:

22-09-06 00:48

אני מצטרף לדעתו של KoF-sHeLeG.

המגרש הענק ליד חברת "ניו קופל" ביקום- הוא לדעתי מקום המפגש שצריך לשמש כ"מקום הקבוע". בשני המפגשים שנערכו שם היתה נוכחות שיא של אנשים וכלי רכב.
אני באופן אישי מוכן להגיע למפגשים עם הרכב שלי עד יקום, לא ק"מ אחד יותר רחוק משם, למרות שגם המקום הנ"ל רחוק מאוד ממקום מגוריי.

ניר כתב באחד השרשורים שמקום המפגש כבר נקבע (וחבל שלא פורסם, שנדע איפה אנחנו עומדים) אז לפי דעתי אין צורך להציע מקומות, אבל אם מישהו כבר כתב את דעתי מצאתי לנכון להסכים איתו.

22-09-06 10:36

תגובה

גיא, מקום המפגש הקבוע יהיה צפונית לת"א בכל מקרה. כרגע קיימות שתי אפשרויות שאנחנו בוחנים אותן, ואחת מהן היא אכן המגרש ביקום. המקום השני נמצא צפונה משם.

לקראת המפגש באשדוד, כבר נדע בידיוק איפה המפגשים הקבועים יהיו.
כך שלמעט חריגות כמו מפגשים באשדוד, או נסיעות דרומה, הצפונים לא יוקפחו לחלוטין.

22-09-06 14:13

אני יגיע בהחלט

אני והאונו שלי נגיע בהחלט.
אני גם אפיץ את המיפגש בקרב כמה חברים בעלי פיאט ובכלל בקרב חובבי פיאט

23-09-06 16:00

יש מירוץ קארטינג שאני מתכוון להשתתף בו ברחובות באותו יום, קצת חבל.

אני מקווה שמישהו יסקור את האירוע ויכתוב על ההרצאה, הנושא נשמע מעניין.

24-09-06 16:20

מקווה שלא יקפצו דברים בדרך , נכון לעכשיו מגיע.

עידן.

09-10-06 03:46

ההודעה הקודמת נמחקה
אז אני מודיע שנית
שגם אני והפונטו ספייס שלי
נגיע :)

09-10-06 13:38

לא רוצה לבאס אותכם, אבל עד עכשיו אישרו את בואם 10 איש, וגם זה אם לא "יקרה משהו עד אז"..

איפה הימים של המפגשים באיקאה ויקום... :(

13-10-06 23:49

אני מגיע אני רק מקווה שזה לא יהיה בעיה בגלל שאני חדש או משהו

14-10-06 04:22

צטט:

במקור פורסם על ידי אסףGT

לא, אבל זה יהיה בעיה אם אתה שחור...

:lol:

16-10-06 21:08

מגיע....עם האונו.

להתראות

18-10-06 20:47

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG
צטט:

במקור פורסם על ידי אסףGT

לא, אבל זה יהיה בעיה אם אתה שחור...

:lol:

תפסיק לדבר שטויות.
:twisted:

19-10-06 08:28

אני לא בטוח שנושא כריות אויר כל כך מעיינן אנשים בשביל למרוח את זה למפגש שלם...
אפשר לצרף נושאים קצת יותר מעניינים

19-10-06 08:51

המפגש וכריות אויר

כל סיפור כריות האויר אינו ארוך והדגמת הפיצוץ הנה מרשימה מאוד.
אצל איל נוימן ניתן לראות הרבה דברים מעניינים וזאת בנוסף למפגש החברים הרגיל.
בואו בהמוניכם. לצפוניים נסו לתאם מפגש ולנסוע ביחד, אם אתם רוצים לחסוך בהוצאות וכו'.
אני יוצא מרמת השרון כך שניתן להצטרף אלי ותאמו בטל' 050-5853422.
בברכה - רפי לין :)

19-10-06 10:37

אתה ספרתה כמה אנשים יגיעו לשם ?????

נושא ההרצאה צריך להיות רלוונטי לאנשים במועדון.
אין פה יותר מדי רכבים אם כריות אויר, וגם אם יש, אז כמו שאמרתי ההרצאה על הנושא הנ"ל יכולה לקחת לכל היותר 40 דקות, עם כל ההדגמות שתרצה... ( מחשב, חגורות בטיחות, כריות).

בסך הכל מה שאני מנסה לומר ,זה שצריך להרצות על נושא שימשוך אנשים לבוא לאשדוד מהצפון בשביל זה.....

במיוחד אם ישנו מקרן, ומחשבים , אז בטוח אפשר היה לחשוב על משהו יצירתי ומעניין...

אבל..... whatever
:?

19-10-06 12:11

אדי, נשמח להצעות (ואולי גם הרצאות?) שלך להרצאות בנושאים שונים במפגשים :)

19-10-06 13:30

בזמנו לא פעם אחת דיברתי על זה, אבל ראיתי שזה לא הולך לשום מקום, עזבתי...

19-10-06 23:43

חברה בחייכם נותנים לנו הרצאה שבתנאים פרטיים תעלה הרבה
כסף ואנחנו מקבלים את זה בחינם!!!

חוץ מזה מישהוא התאמץ פה כדי לתרום לידע שלנו !

אני מגיע ( למרות שאני מפסיד יום עבודה )

קדימה להיתפקד!!

יוסי 8)

20-10-06 00:09

אני לא מבין על מה כל הרעש. אנשים השקיעו במפגש הזה ואני לא חושב שצריך לשאול שאלות כמו "בשביל מה להגיע?"

נכון שלרוב המכוניות במועדון לא מותקנות כריות אוויר בגלל היותם מיושנות, אבל הדבר לא מונע העשרת ידע. אתם לא הולכים לשמוע את ההרצאה כי יש או אין לכם כריות אוויר ברכב אלא כדי לדעת יותר בנושא.

במפגש המוצלח ב"מצת אור" בחיפה, דני הרצה על התקנות החדשות בטסט בנוגע לזיהום האוויר, ולמרות שזה לא נוגע לי בכלל ההרצאה עיניינה אותי מאוד וגם ההדגמה שהיתה עם הטויוטה.

בנוגע למס' המשתתפים: אני מעריך שיגיעו כ- 10-15 אנשים, מס' המכוניות יהיה קטן ממס' המשתתפים בגלל חיסכון בעלויות.

למיטב ידיעתי אף אחד לא מתכוון להגיע מהצפון, בנוסף המפגש פורסם בכמה פורמים- ההיענות להודעות אלו אפסית נכון לעכשיו.

לפי דעתי המקומות שבהם נערכים המפגשים מאוד בעייתית, בגלל זה מס' המשתתפים קטן יחסית למפגשים בנתניה ויקום.
עוד סוגייה הוא שנראה לי שנמאס לחברים ממפגשים "רגילים". פעם, פעמיים ואנשים מתחילים לנטוש. אנחנו צריכים טיולים מאורגנים, זה מה שיביא אנשים לאירועים ולמפגשים.

20-10-06 00:29

מפגש וטיולים

גיא, אתה כותב שלצפוניים אשדוד זה רחוק ולכן לא יבואו ולאיזה טיולים הם כן יבואו, לחיפה ולכרמל או ליערות יקנעם?.
מכונית זה כדי לנסוע ואם רוצים לחסוך בהוצאות אז מצטרפים כמה אנשים לנסיעה ביחד ברכב אחד. הצעתי את עצמי מרמת השרון ואף אחד לא טרח לטלפן (גם לא אתה) כדי לתאם נסיעה משותפת במכוניתי (כטרמפיסטים, ללא כל תשלום).
אולי כדאי יהיה לעשות 3 מועדוני פיאט, אחד לצפון, אחד למרכז ואחד לדרום ואז כל מפגש יהיה קרוב באזור המתאים.

20-10-06 00:46

בנוגע לטיולים- כל הכבישים והנופים היפים נמצאים בצפון. אם רוצים לעשות טיול מהנה לנהיגה בזכות הכבישים ועוד יותר בגלל הנוף- רק הצפון יכול לספק את הסחורה.

כמובן שלא צריכים 3 מועדונים, אבל המפגשים צריכים להיות באמצע הדרך (אזור מרכז) ולא בדרום, כך כולם יוכלו להגיע. (טוב, מי שרציני באמת).
הבעיה עם אשדוד שמדובר על יותר מ- 200 ק"מ לכל כיוון (!). הנסיעה עצמה לכיוון אחד תיארך יותר מהמפגש עצמו וזה לא כ"כ מרגיע לנסוע נסיעה כזו עם אוטו ישן, שמור ככל שיהיה, תמיד יכולים לצוץ לך דברים בדרך. (הנה, אני צריך להכניס את האוטו מחר למוסך. נפל לי כל הדוד האחורי של האגזוז על הכביש היום באמצע נסיעה. ממה שראיתי מדובר בסתם גומייה שנקרעה אבל הבעיה היא איך להגיע למוסך בלי שהאגזוז יתפרק לחתיכות בדרך..)

רפי, תודה על ההצעה אבל גם נסיעה לרמת השרון היא נסיעה מאוד ארוכה..

20-10-06 01:33

קשה למצוא מקום נח ומסודר להעברת הרצאות ברמה שראינו ב"מצת אור" ומה שנראה מחר.
חשוב לציין שמושקע הרבה מאמץ מצד המארחים וראינו את זה בחיפה, כולם נהנו מהאירוח, ההרצאה והפינוק ("על האש") שהשאיר טעם של עוד.

אנחנו נמצאים כעת בחודש אוקטובר, את המפגש הבא יהיה קשה לארגן ביקום/איקאה או מקום פתוח אחר, נאלץ לתמרן בין הטיפות.

גיא, חבל שאתה עושה לנו עבודה קשה. נשלחו מעל ל-600 מיילים לחברי האתר לגבי המפגש, רבים לא כותבים בפורום, אני מעריך שההערכה שלך לא נכונה :) , קצת יותר..
אין צורך להתנדנד בין כן או לא, רפי כבר אמר - רכב נועד לנסיעה, יהיה מעניין, יהיה נחמד להכיר עוד פנים חדשות ורכבים חדשים.

"חיסכון בעלויות" וסוגיית ה-200 ק"מ:
חבר שנוסע מת"א לחיפה עובר X ק"מ, (הלוך-חזור 2X ק"מ).
למפגש באשדוד עובר Y ק"מ, (הלוך חזור 2Y).

חבר מועדון שמגיע מחיפה לאשדוד עובר X+Y ק"מ (בערך), הלוך-חזור 2(X+Y).
מחיפה לחיפה כמעט כלום.

איפה החיסכון? ...לא בתוך העיר :wink:

20-10-06 12:01

הלוואי שאני טועה, שיהיה לכם המון בהצלחה במפגש.
אני עוד מעט צריך לחזור למוסך, אני מחכה לחלקים לאחר שהיום בבוקר בבדיקת השמן מים השבועית, גיליתי שצינור המים העליון של הרדיאטור מפוצץ וכל המים ברחו החוצה, וזה בנוסף לגומייה לאגזוז שנקרעה..
לא הייתי מגיע ככה אפילו עד נתניה.. :(

20-10-06 19:13

כל הכבוד על המפגש המעניין יש לציין שאיל מהמעבדה לרכב תותח

כל הכבוד על המפגש המעניין יש לציין שאיל מהמעבדה לרכב תותח אמיתי
אני מאוד נהנתי לתמונות של המפגש
www.fayzak.co.il
לוח רכב פייזק[/img]

20-10-06 20:08

תגובה

היה מפגש פורה ומעניין ותודה לכל מי שהגיע!

רב תודות לאייל ולצוות המעבדה על הרצאה מעמיקה ומענינת :!:

כמו כן, תודה מגיעה לאדי על המצגת וההסברים... :)

תמונות אח"כ, והוידאו יגיע בעתיד לאחר עריכה רב-שכבתית.. :wink:

20-10-06 20:11

היה מפגש מהנה ומעניין מאוד.
תודה רבה לאייל ויוסי על האירוח וההרצאה המעניינת, התגעגעתי לריח האבק שריפה :) .
שמחתי לראות ולהכיר חברים חדשים, להתראות באירוע הבא :) .

20-10-06 20:18

המפגש

היה מפגש קטן אבל איכותי ומהנה מאוד. שמחתי להכיר ולפגוש חברים חדשים ומצד שני את אנשי חזית טכנולוגית הרכב, איל ויסי, קמיל עם ניידת האבחון הממוחשב, אילן המנעולן, אדי והמצגת היפה שלימדה המון.

20-10-06 22:54

תודה לכולכם,הגעתי היום עם קמיל להרצאה, בזכותה נרשמתי למועדון,
תודה לכולם על הארוח ועל אחר צהריים מהנה,
רפי לין, שמחתי להכיר.
בברכה,אורן בן סימון

21-10-06 11:08

ישנם עוד הרבה מצגות יפות וגם הסברים מעניינים, ומ"ע מתקדמות, רק צריך למצאו מקום מתאים לזה....

המפגש היה כמו שכתבו מעליי, קטן ואיכותי :D

נהנתי, רק חבל שהייתי חייב לברוח באמצע :oops:

21-10-06 11:32

מאוד נהנתי היתה הרצאה מאוד מקצועית :)
זה היה המפגש הראשון שלי שמחתי לפגוש
את האנשים ( חבל שלא באו יותר חברים )

יוסי 8)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:24.