![]() |
יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור
עדיין לא יצא לי לנסוע הרבה, אבל מנסיעות הכל כך קצרות אני פשוט חייב לציין שאני מאוהב !!!!!
בכל פעם שאני מוציא את המפתח מהסוויטץ אני רק מחכה לפעם הבאה. זה בעצם מה שהיה חסר לי, לרכב יש מספיק כוח ואפילו יותר כדי לעלות לי את החיוך. אז מה אנחנו הולכים לשנות: הווריאטור נשמע כמו איזה מונית שעברה מיליון קמ"ש. קראתי קצת בפורם וראיתי שיש אופציה להזמין וריאטור משופר שהוחלפו בו כמה חלקים לברונזה. מי התנסה ויכול להמליץ כמו כן, מאיפה מזמינים ? יש חריקה בהילוך ה-3, חיים ציין שזה מינורי ובהחלפת קלאטץ אפשר לסדר. אני עומד גם בפני טיפול 10K . הבחור שלקחתי ממנו את הרכב טיפל בתלתן, ובכל הקבלות שהוא הביא לי, המחירים היו זולים משמעותית. מי שהו יכול לספר לי על המסוך ? יש מישהו כאן שמטפל שם ? האם אפשר לסמוך עליהם כמו על חיים ? הרעש של הרכב הוא קצת פשוט לא ?! חשבתי על פילטר פתוח, אבל אנא ממכם לא להמליץ על קאקאמייקה של סימוטה. ישנם עוד דרכים להנעים את האוזן כשהרכב מונע ? אני כבר היום הולך לקנות שמן. יש באוטודיפו את ה-AGIP ? חיים אמר שישנו שמן בשם סילניה שהוא מקורי של פיאט, יש לו עדיפות כל שהי על פני כל שמן אחר ? יש לי ווקס של טרטל בצבע כחול, אני יכול להשתמש בו ? |
מוסך התלתן
"מוסך התלתן" הנו מוסך מצוין שבמיוחד מתמחה במכוניות אלפא רומאו וגם בפונטו "ספייס" HGT
ומנהליו אבי וגיא הנם מקצוענים אמיתיים וכאן פרטיהם: http://www.musach.co.il/details.asp?id=598 בברכה - רפי לין |
מזל טוב, הגיע הזמן לשנות את החתימה, והתמונה של ה SX המקורבנת.
|
הAGIP עובד מצויין.
שלי שנתיים על הרכב, והוריאטור שקט (עד עכשיו, טפו טפו טפו). |
צטט:
|
בפיטסטופ יש שמנים של AGIP בתקן SM ,שהוא חדש יותר ממה שמוכרים באוטודיפו כמעט באותו מחיר!
אני אישית לא ממליץ על פילטר פתוח,אם אתה רוצה צליל נחמד,אז תקנה דוד זרימה חופשית אובאלי כדי שלא היה בעיות עם שוטרים וטסט. |
צטט:
|
צטט:
פירסמתי בעבר את המספר שלהם פה בעבר , תעשה חיפוש. |
תודה לכל העוזרים.
יש המלצות לחומרי ניקיון, ווקס ? |
קארפלאן - אוטופיניש
|
קארפלאן אוטופיניש
|
תראה מישל , היום צריך להגיע הוריאטור שלי (GSR) לארץ , דיברתי עם אחד החברים בצוות GSR והוא אמר לי שכבר לא מספקים את הוריאטורים שלהם . אבל ישנם כמה ספקים שנשאר להם , אני יודע על 2 מהם שאתה יכול לראות באתר של GSR . אתה צריך לקנות את זה שם במזומן ואי אפשר לשלם להם ב פייפאל או אשראי , אלא רק מזומן . אז להביא לארץ עדיף עם מישהו ולא דרך חברת שליחויות.
קלאטצ' עולה קצת יקר אני חושב, אם אתה מסדר דבר איתי בפרטי יש לי חבר שהוא ספק אני אדבר איתו אולי נשיג במחיר טוב . הייתי אצל התלתן פעם אחת ושם יוחלף הוריאטור שלי שמעתי עליהם רק דברים טובים . שמן סלנה זה המקורי והוא עולה בסביבות ה 70-80 ש"ח לליטר . |
שמן סלניה 10W60 עולה בין90-100 שח, ה10W40 עולה 70
|
איזה שמן אתה שם בדיוק בן ?
|
10W60 של סלניה זה האחרון ששמתי בטיפול האחרון (400שח לא כולל)
אבל הייתי יותר מרוצה כשהשתמשתי ב10W60 של אגיפ שהוא יותר זול. |
משום מה אני לא מצליח לפתוח אשכול בפורם המעדון בתת פורום "הרכב שלי". אשאל כאן:
קניתי בסוף את ה AGIP 5W40 סינטטי מלא, 4 ליטר יספיקו ? יש המלצות לדוד זרימה ? מה אתם מצעים, לקנות פילטר פתוח או להחליף פילטר אוויר ? |
קיבולת השמן היא 3.8 ליטר
פילטר פתוח (סאונד טוב יותר תגובת מצערת טובה יותר וזול יותר לטווח הארוך) יש לי דוד אחורי שהיה על הרכב שלי, אם מעניין אותך צור איתי קשר בה"פ שבוע טוב |
תישאר עם הפילטר המקורי, או שתחליף לאחד רב פעמי.
אלא אם אתה מתכוון לחכות איכשהו את קופסת הפילטר המקורית, חבל להחליף לפילטר פתוח. מיקום הפילטר שם הוא דיי בעייתי, ואם לא עושים את זה כמו שצריך, מקבלים אפילו ירידה בביצועים. מעבר לזה, גם השיפור, הוא יחסית קטן ובקושי מורגש. בעיקר פסיכולוגי. או הצנרת של GSR, או כלום. הם היחידים שיודעים מה הם עושים. |
גדעון אני לא כ"כ מסכים אתך
נתונים על הדף אין לי ואולי כמו שאתה אומר זה רק פסיכולוגי אבל אני מאוד מרוצה מהצנרת שיש לי (לא מקורית) ואכן מורגש הבדל , שאל את בעל הGSR |
צנרת איכותית מזווית סיליקון ומיקום נכון של הפילטר תעשה את העבודה כמעט כמו ה GSR ובהחלט תוסיף - ראה אצל בן ומיכאל מה מורכב.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:08. |