![]() |
שינוי צבע דשבורד בבראבה
שלום לכולם!
לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשנות את הצבע המקורי של הדש בורד בבראבה שלי. אני מתכנן לפרק אותו ולצבוע אותו בצבע שחור, רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בזה, בצביעת הדשבורד, ובכלל, איך לפרק אותו. אם מישהו מעוניין להציע דרך יותר טובה מאשר זאת שהצעתי, בשמחה (כל עוד זה לא השטיח הזה ששמים מעל הדשבורד :D) תודה רבה לכל העוזרים!! |
מה הסיבה לצביעה ?
|
אני לא אוהב את הצבע האפור ירקרק שיש בדשבורד, אז החלטתי לשנות אותו :D
|
פרוק הדשבורד
רוב הסיכויים שצביעת הדשבורד לשחור תהיה גם לא יפה וגם לא איכותית.
אם בכל זאת תרצה לפרק הדשבורד, רשום כתובת דוא"ל ואסרוק ואשלח לך מדריך לפרוק הדשבורד. אם יש במכוניתך כרית אויר בהגה, אז צריך לפרקה (עם כללי זהירות) כי אחריה צריך גם לפרק את גלגל ההגה ממקומו. בברכה - רפי לין |
ממליץ מאד לא לצבוע!
|
ומה אתם ממליצים?
יש גם את האפשרות לפרק אותו ולשלוח למישהו שירפד לי אותו בבד דמוי עור מה אתם אומרים על זה? |
המלצה חמה פשוט לא לגעת בדשבורד, לא לפרק ולא לצבוע.
|
למה אתה אומר את זה?
|
כי זה מסובך, ולא מובטח לך שהוא יצא לא שבור, או שבכלל יחזור כמו שצריך למקום.
|
יש חברה, אני לא זוכר את שמה , בטוח שרפי מכיר, שעושה כיסויים לדש בורד, באיזה צבע שאתה רוצה, ראיתי את זה על פורד פוקוס וזה לא רע, והמחיר בהחלט סביר בין 100-200 ש"ח.
|
אני אישית צבעתי אבל זה כאב ראש רציני ולא מומלץ.אצלי הדאש כבר היה שחור אז אולי עדיף לך לקחת אחד שחור מפירוק ונגמר הסיפור?
|
לפי מה שראיתי, לא מצאתי בראבה שנתון כמו שלי עם דש שחור.
בנטז, אתה יודע איפה החברה הזאת ממוקמת, או כמה פרטים שיוכלו לעזור לי להשיג אותה? :D תודה רבה חבר'ה! |
לא מומלץ לצבוע , מהשמש יכול להשבר לך הדשבורד
|
איזה שנתון הרכב?
יש לי דשבורד למכירה של פיאט בראבו 97 בצבע שחור. אמור להתאים. ויש גם את כל ה"אקססוריז"... צלצל ונדבר.... 050-5983152 |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:54. |