![]() |
סרטון מכירה אישי של HGT פה בארץ!
היא גם עושה רוורס!
גם עושה כיכרות! וגם מחליפה צבעים! *** אני רצה להדגיש שאני לא מכיר את הבחור או את הרכב והעניין פשוט הצחיק אותי כשראיתי את הוידאו! הכל בטעם טוב*** וכל מי שמעוניין מוזמן לחפש אותה ביד 2. משום מה זה לא מראה את הוידאו. הנה קישור: http://www.youtube.com/watch?v=WkLay5ss8U0 |
איזה אנשים.
|
לא להאמין! אנשים שמצלמים את עצמם במגרשי חניה של סופרים...
|
אני חושב שזה דיי נחמד, אני במקרה עכשיו מחפש רכב לקנייה .
והלוואי וכל רכב שמופיע בלוח היה לו משהו דומה שאפשר לראות את הרכב מכמה זויות לפני שבכלל הולכים להיפגש. |
מה? אתם לא מכירים את ברוך-HGT ?
|
הלוואי והיה לי רכב כזה שמחליף צבעים, הייתי מחליף את צבעו לפי הבגד שאני לובש.
|
ח ח ח :D
|
רעיון לא רע, תגיש פטנט..
|
מישהו מכיר את הרכב ?
ברוך רשום בפורום ? בכל אופן, מחר אלך לראות את הרכב, מעניין למה עדיין לא נמכר. עד כה נבדקו 2 HGT, אני מחפש אך ורק בצבע צהוב. כמה משעשע לחזור לחפש רכב ושמוע סיפורים הזויים. |
ב 40K - אתה קונה את שלי? :rolleyes:
|
יש צהובה למכירה שאני מכיר, מונמכת 35מ"מ קיט יקר עלה בזמנו כ5K (בולמים וקפיצים), יש לה ספוילר מקורי (מתחבר דרך השמשה) שאם לא תרצה אני אשמח לקנות, אחרי טיפול + תושבות חדשות + חלונות אגזוז וכדומה, אוטו שמור ויפה ולפי מה שאני זוכר הוא רוצה מחיר דיי מצחיק, צור איתו קשר.
יניב מאשדוד - 0546561680 נ.ב. מה משנה הצבע אם הולכים לקרבן אותה גם ככה? (קרבון) |
עוד רכב שנפסל.
בן, צלצלתי כמה פעמים אף אחד לא ענה. עד כה כל הרכבים שראיתי היו ממש מוזנחים וכולם בלי יוצא מן הכלל היו עם פגיעות שלדה. בוא נגיד שקצה שלדה זה עוד איכשהו עובר, אבל פה זה כבר מוגזם, כל הרכבים עברו שיפוצי שלדה מתיחות והחלפות. אני מאמין שאי שם קיימת פצצת אנרגיה צהובה שמחכה לי. |
מה עם של יניב ?
|
צטט:
חבל, הרכב עושה הכל- החל מחילוף צבעים ועד רוורסים. |
יש אדומה יפה עכשיו למכירה ,אני חושב שהיא היחידה באדום בארץ אולי תבדוק..
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDet...6b30e8d5038518 |
נראה קצת יותר כתום מאדום, אבל יפה בהחלט! עוד לא ראיתי כאלה בארץ
|
MISHEL - מדוע רק צהובה באה בחשבון?
|
יוסי, היא לא היחידה. במפגש האחרון ראיתי אדומה ששיכת לחבר מעדון.
עידן, יניב לא זמין כמה ימים, אני אנסה שוב בשבוע הבא. צטט:
אני לא ממהר, אני מחכה בסבלנות למצוא אחת לפחות במצב סביר. ככל הנראה אני אחכה שאחד מחברי הפורם ימכור. עם גל איחרתי ביום פעם הבאה לא יהיו התלבטויות. |
ראית את הפונטו HGT של ברוך? גם אכלה פצצה?
|
הוחלפה קורה קידמית. אאל"ט נמכרה כבר.
|
מישל במפגש האחרון היתה בורדו מטלי ולא אדום מט. כמו שיש ביד 2 ראיתי אותה בעינים והיא אדומה אדומה כמו הקופה שהייתה במפגש.
|
קבעתי לראות את האדומה, עדכונים בהמשך.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:07. |