![]() |
איזה טיול אתם מעונינים?
צטט:
|
אני תמיד בעד צפון. אפשר גילבון, נוף נהדר, על האש, מפל, ציצי של בנטץ ומה לא. נהר הירדן מקום נהדר לטייל בו.
אפשר לעשות גם את זוויתן, ממש לא חסר מקומות מדהימים. אני גם בעד קארטינג, הבן של אבא שלי לא מפסיק לשכנע אותי לנסות. |
הבן של אבא שלך זה לא אתה?! :confused::D:wink:
|
אני מהצפון במקור, אני גר בצפון, במעלות אבל אני שם רק בסופי-שבוע מכיוון שאני עובד בדרום ואני מתארח אצל *** על בסיס קבוע באמצע השבוע, אני אשמח למפגש בצפון בסוף-שבוע, כמו כן גם בדרום יהיה סבבה במידה ויהיה ביקוש.
נהיגה, אני חושב, חשוב, לא מדובר על משהו מעבר לנסיעה רגועה אני מקווה, בכבישי הצפון ביחד, נראה לי יפה ועדיף ממפגש במקום אחד. אפשר גם לעשות עצירה איפה שהוא לארוחה גם... או לקארטינג שלא חסר מקומות בארצנו הקטנטנה. שניר. |
צטט:
|
מצב המבקרים במפל הגילבון יורד כל שנה, רק הציצי שלך יכול להציל את המצב.
צטט:
|
לפי הסקר - יש פה הרבה חולי הגה.
אני מופתע! |
יאללה חבל על הזמן, תארגנו תאריך.
לי מתאים שבת הבאה. |
בדרום, שאני גם אוכל להצטרף :D
|
אריאלו אתה מספר 1
צטט:
לגבי טיול לא חייבים ללכת ולעשות מסלולים אפשר להיפגש באיזה פארק או מקום בצפון טבריה למשל או משהו בדרום ולעשות על האש תאמינו לי זה הכי כיף ופחות כאבי ראש! תקנו אותי אם אני טועה. |
אז אם אני מסכם:
1. כולם רוצים לנהוג בכבישים מענינים (אני מניח שטיול נהיגה בכביש 6 זה משעמם) 2. לא מעט רוצים קארטינג (אז אפשר להרים כבר ליגה?) 3. לא אכפת לכם איפה (עם העדפה קלה לצפון) 4. יש כמה שחובבים הליכה 5. כולם רוצים שבסוף יהיה מנגל / אוכל ונשב לקשקש. אני טועה? |
תוסיף אופציה "טורונטו".
אגב, מתוכנן מפגש לחוה"מ פסח? |
שמעון, טורונטו לא נכנסת לקטגוריה של צפון?
|
ברור, צפון אמריקה.
אממה, זה רחוק מדי לגיא, זה יותר מנסועה תלת שנתית שלו :) |
אני בעד כמעט כל מקום..
העיקר שיהיה מעניין! |
וואלה אני בעד טיול נחמד. לשבת באיזה מקום עם מנגל ונוף מה צריך יותר מזה?! חוץ מזה יהיה נחמד להכיר את האנשים שמסתתרים מאחורי הכינויים ולראות את היפיופות שלהם. ולד
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:24. |