![]() |
מפגש מועדון פיאט, 19.06.09, איקאה.
ביום ו' 19.6.09 בשעה 14:00, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה, במרכז האירוע - השקה לפיאט 127, שנת 79 של צביקה
והשקה לפיאט 127, שנת 79 של שי. לו"ז לאירוע:
-במקום יוגש כיבוד קל. -ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח. נשמח לראותכם במפגש, גדול במיוחד, שיכלול מגוון רחב של רכבי פיאט ממגוון דגמים ושנים. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. להתראות, הנהלת המועדון. מפה: http://www.fiatclub.co.il/images/fiat/Ikea.jpg |
בא עם המצלמה :D
|
מגיע.
|
מגיע:D
|
מגיע :)
|
מה ההטבות בלהיות חבר מועדון?
|
מכיוון שזהו לא נושא השרשור הינך מוזמן מאד לפנות בהודעה פרטית לאחד ממנהלי המועדון בנושא הנ"ל.
או שתעביר את ההודעה לפורום המתאים הינך מוזמן מאד להגיע לארוע! :razz: |
אחלה :)
נשמע מעניין |
מגיע. בלי אישה בלי כלבה אבל עם אוטו.
|
ורצוי עם האונו המפורסמת :D
|
מגיע.
צביקה, אני מת לראות כבר את הרכב! ראיתי בפייסבוק ומיד זינקתי לפה. אוראל וליאור: מחנים ביחד הפעם? :D |
גיא, קודם תבוא - אח"כ נדבר על חנייה...
|
מגיע אם מרץ.
|
אני אגיע גם כמובן :)
|
המפגש
אגיע בשמחה :lol:
בברכה - רפי לין :) |
אגיע, אמנם כנראה מדוכא אחרי מבחן באלגוריתמים בבוקר, אבל בכל זאת... :cool:
|
גיא, אני אדאג לשמור לך מקום בחניית הרכבים המנודים:)
|
צטט:
יש איתך איזה פיאט רזרבי, בתא המטען?! בברכה צביקה |
לא לדאוג, אני וליאור נשמור חנייה לכולם!
מ"פיאט" נשאר לי בורג לגלגל של פיאט 127 והצעת מחיר של הגרנדה פונטו, להעמיס אותם על תא המטען? :D |
מקווה להגיע:)
|
מגיע!
|
אשתדל להגיע ולגוון קצת את צי הרכבים עם המולטיפלה שלי...
|
ברוך הבא :)
|
מגיע כנראה
|
מקווה להגיע :-)
|
עדכון:
במפגש הקרוב נשיק 127 נוספת, של שי. |
השקות
כל המרבה הרי זה משובח.
מתי משיקים את הריטימו? :D
ועל איזו 127 מדובר? איזו שנה? |
מדובר על פיאט זהה לחלוטין רק 2 דלתות
בקיצור מדובר על פיאט 127 תוצרת איטליה 2 דלתות , שנת ייצור 1979 צבע צהוב רכב זהה לחלוטין ומדהים לא פחות:rolleyes: צטט:
|
ואם כבר משיקים את הפיאט שלי - אז גם אני מגיע.....:-D
מי שהיה במפגש הקודם ראה אותה שי |
כנראה מגיעה
נא להכין 100 שקלים חדשים, בתמורה תקבלו חברות במועדון הכי מגניב בסביבה, כובע, חולצה, נשיקה מכוסית (רענן) ופרוטקציה אצל רפי (טלפונים לכל אנשי המקצוע בעולם בערך). |
צטט:
אבל מי צריך את זה כשיש השקה לתאומות "בלונדיניות" כמעט זהות :wink:? |
צטט:
למען הסר ספק (וגם בכדי שכל הגברים ירגישו בנח ללחוץ לי יד בלי לחשוב שאני מתחיל איתם): הפיזיוטרפיסט הוריד לי חלק משיערות רגל שמאל בכדי להדביק שם כל מיני מדבקות יפות. |
^^^^
עם זה אין בעייה. הבעייה היא עם המדבקות הוורודות של הפיות והפרפרים שאתה הדבקת שם אח"כ. מגיע, חונה רחוק מרענן, נשען על הרכב צמוד צמוד ושם תחתונים מסיבי קנביס. סתם לייתר ביטחון. |
צמד "הבלונדניות"
ולצמד "הבלונדיניות" נקרא בשמות הדס וענבל (מהמרוץ למיליון) :-P
כנראה אני אגיע למרות המרחק והעייפות.
|
גדעון, יש מצב להגיע איתך?
הוזמנה לה פביה חדשה... הנוכחית תעבור בימים הקרובים לבעלים החדשים... |
כן בטח
|
חברה מישהו פה יכול להסביר לי מה הצ'ופר בכך שאני ירשם בתור חבר מועדון תמורת 100 ש"ח?
כי אני מגיע למפגש ואני רוצה מאוד להירשם בתור חבר מועדון, פשוט אני סקרן מה זה יתן לי. |
חברי מועדון מן המניין זכאים להנחות והטבות. מעת לעת מופיעות הזדמנויות שונות, לעתים בלתי חוזרות, בו חברים מן המניין נהנים מהטבות והנחות.
באירועים בהם משתתף המועדון, כגון תחרות קארטינג, תצוגות וכד', תנתן העדיפות לחבר מן המניין. כמו כן בחלק מהאירועים הכרוכים בתשלום ניתן סיבסוד, או משתתפים ללא תשלום (ראה ערך "קארטינג מועדונים") . בעת רישום למועדון כחבר מן המניין, יקבל החבר: *חולצה עם לוגו המועדון. *כובע עם לוגו המועדון. *מדבקה לרכב עם כתובת האתר. כמו כן ישתנה הסטטוס באתר ל"חבר מועדון". והכי חשוב, זוכים להכיר את הסמבצי"ת :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:32. |