![]() |
מפגש מועדון פיאט, 23.6.06 - חיפה.
שלום לכולם,
ביום שישי, 23.6.06 בשעה 15:00, יתקיים מפגש ב"מצת אור", חיפה. במפגש תהיה הרצאה של דני זומרשטיין על זיהום אוויר והתקנות החדשות. שיירה מכובדת לחיפה תצא בשעה 14:00 מתחנת הדלק דור שביקום. למגיעים עצמאית ניתן לראות מפה כאן:http://www.matsat.starwebz.com/ אנא אשרו השתתפותכם. להתראות. |
ברור שאני מגיע!!!
|
שהשיירה לא תצא בלעדיי! :wink:
|
מגיע!!
אם תצטרכו עזרה במשהו, תגידו, אני מכיר היטב את המקום (הייתי שם חודש שעבר להתקנת מע' אזעקה). אני גר במרחק 20 דקות נסיעה ממקום המפגש, וככל הנראה יגיע ראשון. :) דני אכן בחור נחמד מאוד! |
מפגש בחיפה
כמובן שאני מגיע בגלל המועדון ובגלל דני ידידי ורעי.
בברכה - רפי לין :) |
כמובן שאני מגיע... :)
|
מת להגיע.
גם בגלל המפגש וגם בגלל דני. אני רק מקווה שיהיה לי רכב.. כרגע הפיג'ו מרוסקת קלות עקב מפגש עם מעקה בטיחות |
הרכב מרוסק
מה הבעיה, הצטרף למישהוא כטרמפיסט (תמורת תשלום פעוט ובלתי מורגש),
מהיכן אתה בארץ?, מי מתנדב לקחת אותו?. בברכה - רפי לין :) |
סוף סוף קצת כבוד לחיפאים ולצפוניים!
כמובן שאגיע, אשמח מאד לפגוש את החברים והספיידר שלי מצידה,תשמח לפגוש חברות קלאסיות מתקופתה או מבוגרות יותר. אשמח לעזור ככל שניתן ואם למישהו יש דרישה לעוגה מסויימת...נא לידע! |
מפגש פיאט בצפון
יש מפגש מועדון ה-5 הצפוני ב YELLOW לב המפרץ ב- 17:00
אולי כדאי להגיע להיפגש יחד איתם? :) מומי FIAT 500 AIR COLLING |
אני כמובן מגיע.
:D |
מקווה שלא יצוץ שום דבר באמצע ואני אגיע !
צביקה מהיכן אתה בארץ ? עידן. |
אני אגיע
בלי נדר :wink: |
אני מרמת גן, אבל אצא מתל-אביב.
כרגע הפיג'ו במוסך, נקווה לטוב עד הסופ"ש הקרוב :idea: אולי אני אצליח "לגרד" את הפיאט של אבא, שניה לפני שהיא מוחלפת בפיאט ליסינג |
נשמח אם תגיע. אם אני זוכר נכון במפגש בנתניה באת עם פונטו ספייס חדשה.
|
דמי השתתפות?
האם ההשתתפות כרוכה בדמי חבר, דמי השתתפות במפגש או משהו בסגנון?
|
Re: דמי השתתפות?
צטט:
באופן עקרוני - יש דמי חבר, אך מפגשי המועדון פתוחים לכולם. דמי החבר נועדו לחולצות, כובעים ותחזוקת האתר. בעתיד יהיו פעילויות שונות הכרוכות בתשלום ואז, השתתפות תהיה מותנית בכך. |
שלום אני חבר חדש כאן באתר וגם אני יגיע למיפגש בנתיים
פירסמתי את המפגש בלוחות רכב פייזק www.fayzak.co.il אם יתכנו שינויים בבקשה עדכנו אותנו שלא נטעה את גולשינו תודה fayzak |
ברוך הבא
ברוך הבא והמצטרף אלינו, האם זה איציק?.
נא חפש אותי במפגש בחיפה. בברכה - רפי לין :) |
רפי מה שלומך ? באמת הזדמנות לפגוש אותך בפעם הראשונה ...
|
צטט:
אני אשתדל להגיע, אולי אם הפיג'ו, אולי עם הפיאט. |
מגיע, רשום בפורום הרבה זמן אבל לא מגיב כ"כ :D .
באוטו הקודם דני התקין לי את המע', בנאדם זהב תאמינו לי. |
מהו מסלול הנסיעה של השיירה? מאיזו כניסה תיכנסו לחיפה?
והאם לבוא עם החולצות? |
ברור שבאים עם החולצות! בשביל מה יש לנו אותן?
|
תגובה
צטט:
אביעד.. דווקא אני חושב שבמפגשי מועדון , אין כל כך עניין בלהגיע עם החולצות. אנחנו לא מייצגים את עצמנו מולנו. מילא במפגשים כללים מול מועדונים אחרים , או בנסיעות ,טיולים לכל מיני מקומות בהם אנחנו צריכים לייצג קבוצתיות. אבל כשאנחנו נפגשים בתוך כתלי המועדון, אני לא רואה את הצורך בזה. אנחנו פחות או יותר מכירים את הבסיס האנושי. מי שרוצה מוזמן כמובן .. זה טוב לצילומים.. :wink: |
לקראת המפגש אנו זקוקים ל"חלוץ(ים)" שיגיע ויסדר את הרכבים בחניה לפי דגמים, הצפי הוא לכ-40 רכבים.
עדכונים נוספים בהמשך, בינתיים אתם מוזמנים לשטוף את העיניים ולהתכונן: http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...1&cat=0&page=5 |
שלום לכווווולם
אני מתכוון להגיע למפגש FIAT ב"מצת אור" חיפה. אשתדל לבוא עם חבר שלי בעל הFIAT Coupe 20V Turbo . הוא נמצא כעת באיטליה. אשתדל גם ליצור קשר עם עוד בעלי פיאט קופה שיכבדו את האירוע. אשמח לפגוש אתכם שבוע טוב. נתראה ב 23.6.06 אילן פייביש turbo |
צטט:
40 כלי רכב בחנייה הזו?! אני מדגיש כי זהו מקום קטן ותהיה בעיה לסדר את המכוניות. |
משיחה עם דני, הבנתי שיש מקום לכ-50 רכבים, הוא יראה לנו היכן לעמוד.
צטט:
|
אני והפיאט אונו S70 שלי מגיעים!!!
דרך אגב אני מחפש סקאלה עם טורים לפיאט אונו אם למישהו יש אז אפשר ליצור איתי קשר בבקשה. לך יש סקאלה עם טורים של פיאט אונו (S.X.I)? לי יש מזומנים, רוצה להחליף?!?!? :lol: |
לוח שעונים אונו SXI
נסה להשיג לוח שעונים משומש של אונו SXI אצל "מוסך איטלינו" (מורשה פיאט שבבני-ברק, טל' 03-5707146 ובקש את ויקטור (תגיד לו שאני הפניתיך) כי ברשותם הרבה חלפי רכב משומשים מפרוקי רכב.
בהצלחה ובברכה - רפי לין :) |
Count me in!
הנסיעה המתוכננת לחו"ל בוטלה, אז אני ב-99.999% מגיע. ניר |
רפי תודה רבה על העזרה אני מחפש כזאת סקאלה בנרות כבר 3חודשים!
את האמת שיצא לי פעם אחת למצוא מישהו שרוצה למכור, אבל הוא כנראה התבלבל וחשב שהוא מחזיק ביד סקאלה של פרארי ורצה על זה 1000 שקל, [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח ליצן! בכל אופן תודה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני מקווה שיהיה לו שם מה שאני מחפש!!! :P |
מי יכול להגיד לי איפה זה בדיוק ? עם מה כדי לי לבוא עם הפיאט 500 או פיאט 850 קופה
|
לא מגיע ! :(
(אבט"ש) |
נראה לי שאני אבוא, למרות שבצבא עושים לי בעיות ורוצים שאבוא ביום שישי כדי לבדוק "אם התוכנות עובדות" במחשב.
(ככה זה שאני לא עושה להם בעיות. בסוף דופקים אותך. שנה ו-7 חודש בצבא בלי ג' אחד.) |
תגובה
נא להמשיך לאשרר הגעות לאירוע..
לא להמתין ליום חמישי בלילה.. תודה ההנהלה :wink: |
מגיע ומצפה לראות כמות גדולה של חברים.
עידן. |
מגיע :wink:
|
אישור הגעה!
בלי נדר, בעזרת השם, רוצה ומתכוון להגיע!
בברכה צביקה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:32. |