![]() |
פלטפורמה חדשה לאתר המועדון
לאחר תקופה די ארוכה בה פורום המועדון לא היה זמין, האתר חזר והתחדש במערכת פורומים נוחה ומאובטחת יותר.
בימים הקרובים יתכנו שיבושים בגלישה עקב עבודות תחזוקה. גלישה מהנה וסליחה על אי הנוחות. |
ומה עם כל הפורום הישן - היה שם מידע יקר ! אין דרך להעלות אותו שאפשר יהיה לעשות לפחות חיפוש ??
בכל מקרה - ברכות לאתר החדש והמחודש (ונקווה שגם חסין יותר) |
אנחנו בודקים אפשרויות להעביר את החומר לכאן.
|
מזל טוב!
הרבה בהצלחה :d:d:d |
אתר המועדון
|
מברוק
פורמט חדש לשנה חדשה , ונקווה גם לחוויות שונות ומגוונות.
בהצלחה לכולם |
כמו ששמתם לב וגילי אמר, החלטנו לעבור לפלטפורמה חדשה בשביל האתר של המועדון.
הפלטפורמה הזאת הרבה יותר איכותית, נוחה לשימוש וגם לניהול (אבל בניגוד לקודמת גם עולה כסף). במהלך תקופת המעבר ייתכנו שיבושים קלים בתפקודו של האתר, ואנחנו מקווים שנצליח להעביר את כל החומר מהפלטפורמה הקודמת לפלטפורמה החדשה. מצטערים על התקלות ועל התקופה הארוכה בה האתר היה למטה. |
אווו סוף סוף הפורום חזר. אתם לא יודעים איך חיכיתי לזה. שיהיה המון בהצלחה עם הפורום החדש ואני מקווה שיהיו פעילויות מעניינות בקרוב.
|
הרעיון להפריד את הפורום הטכני לתתי הדגמים השונים של פיאט הוא לכאורה רעיון טוב.
אבל מצד שני זה יצר 14 תת-פורומים שונים וסביר שכל אחד או הרוב מתעניינים לא רק בעניינים טכניים של האוטו שלהם אלא גם בפיאטים אחרות. מה גם שישראל מדינה קטנה וזה פורום קטן (מבחינת מס' החברים האפשריים) כך שאין הצדקה מובנת ליצרת תת-פורום נפרד לכל דגם ודגם כמו בפורומים דומים בחו"ל. הרי לצורך העניין, מדוע אין הפרדה בין פונטו דור 1 לבין פונטו דור 2. ההגה החשמלי של הספייס לא רלוונטי לפונטו הראשונה. בשורה התחתונה סידור כזה לדעתי, יקשה על החברים להנות מהפורום ויקשה עליהם לתת תשובות לשאלות שנשאלות ב- 14 הפורומים השונים. |
מברוק ביותר!
יופי שחזרנו לחיים וברוך הבא ניר לאן נעלמת !! |
צטט:
אהלן יוסי נעתי צפונה לא מזמן בכדי ללמוד כמה שנים. אני אשתדל להגיע למפגשים במרכז אבל לא תמיד זה יהיה אפשרי. |
צטט:
מברוק על האתר החדש בתקווה שזה יהיה פחות פריץ. האם את המידע היקר שהיה בפורום הקודם ניתן להעביר לפורום הזה בצורה של מאמרים? רענן. |
ברכות על התחדשות!
הדאגה שלי היא: בגלל שלא פעם אחת האתר "נפל" הרבה אנשים לייחדשו את המנוי. 2 רעיונות: 1. לעשות TRACE לכתובת הקודמת : http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums 2. לנסות להחזיר את ההרשמה של חברים. בברכה מקס.:) |
מזל טוב וסימן טוב.
אחלה השקעה..... רק יותר מידי תתי פורומים. ניראה יהיה עם זה בעיות שחרון |
אני גם תומך בדעה של צמצום כמות תתי הפורומים בטכני :)
חוצמזה, בהצלחה שיהיה לנו ! |
מברוק מברוק מברוק
מזל טוב למועדון על עיצוב הפנים של האתר של המועדון עכשיו רק מה שנותר לנו כחברים בו הוא לעזור האחד לשני בכל בעיה שתצוץ בהצלחה לכולנו...
|
טכני
קיטלוג הפורום הטכני על פי דגמים מקנה למשתמש יותר שליטה על מה שמעניין אותו ומה שתפל. אם הוא חפץ לדעת למה הווריאטור שוב עושה רעש בפונטו :eek:, בקליק אחד הוא יכול לחפור בפורום הפונטו ספייס כאוות נפשו.
מכוניות איטלקיות , על כל הסיבוכים האקלקטים שלהן צריכות הפרדה ברורה בין דגמים. אם היינו מועדון מיצובישי עם ארבעה דגמים משווקים, פורום טכני משותף היה לעניין. עוד לא נתקלתי במועדון מכוניות שנחנק מעודף אינפורמציה... |
ניר,
העניין הוא אחר. אני מרגיש שאני הולך לאיבוד בתוך ערימה של נושאים ותתי נושאים ותתי תתי נושאים. אינני יודע מה קראתי ומה עדיין לא כי לא כל המידע נמצא מול העיניים. יש צורך להכנס לכל תת פורום ולראות מה התחדש. החלוקה לדגמים צריכה להתבצע ב"נושא ההודעה" שם המשתמש ירשום את דגם רכבו והבעיה. ככה שבחיפוש ימצא השרשור בקלות. קח לדוגמא את Carsforum, שמתעסק עם כל מה שקשור ברכב. שם אין חלוקות מפורטות כ"כ ויש סיבה לזה, נוחות השימוש. בשורה התחתונה, אני חושב שזה פוגע בחווית המשתמש ויגרום למצב שלכל תת פורום יכנסו מספר קטן של אנשים שלא יהיו מעורבים אחד בשני. ברוח טובה, רענן. |
צטט:
יש המון פורומים עם הפרדה לדגמים. מה שכן אפשר לדעתי לאחד: טיפו/טמפרה - זה אותו הרכב כמעט. בראבו/בראבה הנה אחד הפורומים הגדוךים של פיאט מאוד דומה ומאוד נוח. http://www.fiatforum.com/forum אפשר לתת לפורמט הנוכחי לרוץ חודש-חודשיים ואז לעשות סקר. |
מברוכ על האתר אני סה"כ מרוצה!
חבל שאבד מסד הנתונים והיה צריך להירשם מחדש אבל לא נורא. |
מזל טוב לנו :)
סוף סוף נראים כמו בני אדם :p |
מזל טוב! הגיע הזמן :)
|
אחרי הרבה המתנה סוף סוף האתר עלה, בהצלחה.
|
חברה שיהיה לכם בהצלחה. כואב לראות את האתר נופל, אבל התחלה חדשה יכולה להיות גם טובה יותר.
אם אתם צריכים עזרה בעיצוב או כל שאלה אחרת הקשורה למערכת הזו, אתם יודעים היכן למצוא אותי שמוליק מנהל מועדון מאזדה ישראל |
וזה המקום להודות לשמוליק על העזרה בעליית המערכת לאוויר, עוד שיתוף פעולה עם מועדון מאזדה :).
|
איזה כיף שחוזרים ...
שמח לחזור רק חבל על כל ההשקעה בפרוייקטים שהועלו באתר הקודם...
וכמובן על ה1000 הודעות שרשמתי.. [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] |
האמת, שאני לא אוהב את המערכת הזו... לדעתי הקודמת הייתה יותר ידידותית... :\[
אבל שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך... |
אנחנו עובדים בימים אלה על הצלת המידע מהדטה בייס הישן. בתקווה שנצליח....
|
צטט:
אני אענה גם לך וגם לכל מי ששואל 17 פעם על הפורום הטכני. CF זה לא חברה עם 15 דגמים, אלא אוכלוסיה אקלקטית עם אלפי דגמים ואנשים מכל המקומות. זה נראה לך ריאלי שהם יפתחו שם תת-נושא לכל דגם? אולי גם שיפתחו תת-נושא לכל משתמש? הפורום הטכני נשאר כפי שהוא , כי הוא גמיש, הוא מאפשר הבדלה ברורה בין דגמים ובעיות שונות , ומי שלא רוצה ולא מעניין אותו לטחון מיליון הודעות ודפים על המזגן באונו - תודות לתתי -הדגמים, לא חייב! |
מזל טוב...
כל הכבוד על שיפור האתר... עבודה מצויינת :)
|
צטט:
אני מסכים עם סטודנט ועם אלה שתומכים בצמצום תתי הפורום, אשר מכבידים, ואינם מועילים, ציון סוג הרכב בכותרת להודעה של כל משתמש בפורום, כפי שהציעו כבר, עדיף בהרבה, מאשר רבוי תתי הפורום, אתה הולך לאיבוד בין תתי הפורום, וניתן לצמצם אותם ללא יותר מ4 עד חמישה תתי פורום: פורום המועדון פורום כללי פורום טכני(גראז). פורום תמיכה טכנית ופורום אוף טופיק, שיתמקד בכל נושא בעולם, ולאו דווקא בעניני רכב. הפ התת פורום הבא יהיה גלריה, והיא צריכה להיות בנפרד עם לחיצה על איקון מיוחד. אני חייב להסכים עם אלה שטוענים שהפורום היה ידידותי יותר מהנוכחי,( וזאת אולי הסעבה שהאקרים התאהבו בו והשתלטו עליו. באים תת פורום לתמיכה טכנית, אנצל במה זאת כדי למיין, שאצלי בעל אופן, אים כותרת לתגובות השונות בתתי הפורום. בנוסף במחצית מתתי הפורום, שם המשתמש לא נראה, ונכתב במקומו("על ידי). האם הבעייה אצלי או נמצאת אצל כולם? בברכה צביקה |
צביקה,
נושא רישום שם המשתמש החסר בחלק מן ההודעות נובע מכך שהודעות אלו הועברו מן הפורום הישן. לעניות דעתי מסיבות טכניות לא ניתן להעלות אותן יחד עם שם המשתמש ומכאן ה"תופעה". ההודעות ה"חדשות" מופיעות עם שמות המשתמשים הרשומים לפורום החדש. רענן. |
רענן צודק לצערי. אם היינו מעבירים גם את שמות המשתמשים זה היה דורס חלק מהמשתמשים הנוכחיים.
|
שמות משתמש שלא נראים, עודף תתי פורום ועוד...
מה בנוגע לצמצום תתי פורום, ורכוז כל דגמי פיאט לדורותיהם, לתת פורום אחד?
ומדוע הודעות שלא נקראו, מסומנים אצלי כנקראו, וכך אני מוצא את עצמי סורק שוב ובודק כל תגובה בפורום, מבלי לדעת אם קראתי אותה כבר? בברכה צביקה |
לגבי ההודעות שלא נקראו ומסומנות כנקראו זה נמצא כרגע בבדיקה.
לגבי ריבוי תתי הפורומים (בגראז') זאת דילמה שאנחנו תוהים איך לפתור אותה. אנחנו מודעים לחוסר הנוחות הנוכחי של הצורה הזאת, אבל מצד שני זה יותר נוח למי שמתעניין בדגמים מסויימים. בכל מקרה לאחד אותם זה הרבה יותר קל מלהפריד אותם. |
לפי דעתי יש להחזיר את פורום הטכני למצבו הקודם.
ריבוי הפורמים מקשה על הקריאה בהם, זה ממש לא נוח. |
הצעות: (שאני מיישם מאוד בנוחות)
1. ניתן להשתמש באופצית ה-"הודעות חדשות" בראש העמוד בכל פעם שמבקרים בפורום. 2. ניתן להשתמש בCombo Box של הניווט בתחתית העמוד על מנת להגיע לתתי הפורומים השונים. |
מה קורה פה
יש לכם איזשהי הפרעה עצבית בעיניים או ביד? קשה לכם להקליק או להביט קצת מעלה ומטה?
יש פה מקבץ של אנשים חרוצים, לא מתאים הפרזיטיות הזו. דחילאק, מספיק עם הנבירה הזו בהגדרות של הפורום הטכני. יותר טוב תמלאו את הפורום בענינים שמעסיקים אתכם בתור בני אדם. לא רק בתור חברי מועדון. תדברו, תשתפו. |
לפי דעתי, רעיון חלוקת פורום טכני לתתי-פורום הוא רעיון מעולה ויש לו מס. יתרונות וחסרון אחד שיכול להעלם אם מגדירים את המערכת בצורה נכונה.
החסרון הוא האסתטיקה. אבל אפשר לטפל בזה באמצעות הגדרות בפאנל הניהול של האדמין. למנהלי הפורום, אנא הסתכלו במערכת הפורום שלי וראו איך זה נראה. כבר בעמוד הראשי רואים את החלוקה לתתי-פורומים וזה יותר נעים. אתם תבינו את היתרונות של תתי-פורומים, כאשר הפורומים האלה יתמלאו במידע. אדם שיש לו רכב X יחפש בפורום הרלוונטי והמתאים לדגם שלו את שאילתות חיפוש המידע שלו. ככה הוא יוצף בתוצאות הרלוונטיות שיכולות לעזור לו. עוד משהו. חסר לי המון עיצוב וצבעים בפורום. מראה עיצובי, ימשוך יותר גולשים. כרגע מראה האתר דיי חיוור. אני הייתי מציע להחליף את רקע החלונות בצבעים של דגל איטליה, פשוט לשלב בצורה טובה את הצבעים, והמראה ישתפר פלאים. גם לעצב ולהחליף את הבאנר במשהו יותר מושך. כדאי גם להתקין את מערכת הפורטל של VBADVANCED אם הינכם לא מעוניינים באתר חיצוני שיספק מידע וחדשות כמו האתר שלי. כמובן שאם תרצו עזרה כלשהי, אתם יודעים היכן למצוא אותי שמוליק |
תודה על הרעיונות שמוליק :)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:38. |