![]() |
מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה.
לאחר דחיות בשל מזג האוויר,
ביום שישי, 20.3.2009 בשעה 15:00, יתקיים מפגש מועדון פיאט בחניה מול מסעדת מצדה בהרצליה (רח' יוחנן הסנדלר 1, בסמוך למקום המפגש של מועדון אלפא). במרכז האירוע, "השקה מחודשת" לפיאט קופה 20VT, של רובי. עדכונים נוספים בהמשך. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. להתראות, הנהלת המועדון. מפה * בעלי קופה מתבקשים להגיע בשעה 14:45 http://fiatclub.co.il/images/fiat/coupe.jpg |
שישי צפוף אבל כנראה שמגיע. HGT 2001.
|
אגיע
|
בטוח מגיע!
כמו במפגש הקודם שהתבטל בסופו של דבר חח
|
אני בפנים.
|
! !
|
לצערי הרב אני עובד ולא אוכל להגיע (מה נעשה עבודה היא חיינו)
|
חיובי.
|
מקווה שאצליח להגיע...
|
מגיע!
|
אני מאמין שאני אגיע.
|
מגיע.
|
מגיע.
|
מפגש 20.3.09
אני מגיע.
בברכה - רפי לין :) |
אני קצת חדשה פה, לא בדיוק יודעת איך המפגשים הולכים.
השאלה היא אם גם נשים באות בדרך כלל ואם פונטו ספייס 2003 גם יכולה להצטרף למפגש בין כל המכוניות היפות שמגיעות לשם. ערב נפלא ליטל |
כולם מוזמנים להגיע למפגש !
אם לא תגיעי, איך תוכלי לראות את "כל המכוניות היפות שמגיעות לשם"? :) |
תודה,
אני אשמח להגיע, זה הרכב הראשון שלי וזה נחמד לדעת שיש כזה מועדון מגובש ותמיד עוזר ותומך. ניפגש שם... |
גם הספייס 2002 שלי מגיעה, אבל חונה בצד :)
לא רוצה לגנוב את ההצגה לחברה הרציניים :) |
אז דבר איתי, אולי נחנה יחד בצד בתיאום כדי שבאמת לא נגנוב את ההצגה ..... :-)
|
חברים, אתם חלק מהמועדון אין שום סיבה בעולם שתחנו בצד.
|
אף אחד לא צריך ולא יעמוד בצד
יש מקום לכל הרכבים ואף אחד לא צריך להרגיש "נחות" אם אני מגיע כמו כל פעם עם הטמפרה "הפשוטה" שלי והמון חברים מגיעים עם "אונו" ולא עומדים בצד אז אין שום סיבה שגם אתם. כולם כאן שווים ואף אחד ואחת לא נחותים. נעמוד כולנו ביחד ויהיה נחמד כמו תמיד:) צטט:
|
אז אין בעיה, גם אני נכנס [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח סתם. אני אגיע ואשאיר את האוטו בחוץ.
|
ליטל ושאר הביישנים. המפגשים מיועדים לכולם, וכולם מוזמנים בשמחה. אנחנו לא מפלים לפי סוג האוטו. למען האמת, חסרים לנו גם רכבים פשוטים.
בקיצור - יהיה שמח :) |
צטט:
זאת בדיוק השאלה שאני שואל את עצמי כשאני רואה את הילה במפגשים. זאת בדיוק השאלה שאני שואל את עצמי כשאני רואה את רענן במפגשים. (כן, אני יודע שזה יעלה לי בכאבים במפגש, אין צורך בהודעות מאיימות. גפרורים ופח נפט, אני יודע :) :) :) :) :) ) רענן, אחרי החבטות וההצתות יש קפה ונרגילה? (הקפה עלייך הנרגילה עלי) |
צטט:
|
חחח
:D
יש מכות?!!? (מגבניק) המפגש הולך להיות מעורב עם החבר'ה של אלפה? הבנתי יש להם שם כמה רכבים מאוד מעניינים |
צטט:
הערותי באדום, אחרי המפגש אתה תהיה אדום (עם קצת כחולים וכמה שחורים) :) |
היי, נרשמתי לפורום רק היום.
יש מקום במפגש לאוטוביאנקי Y10? |
יש מקום לכולם. אתה יותר ממוזמן להגיע.
|
מקווה גם להגיע עם ה 127 שלי
3 צירוף קובץ(ים)
שעברה היום טסט בפעם הראשונה אצלי
הנה כמה תמונות מהיום |
חבר'ה אתם מקסימים, עכשיו אני מבינה למה הצטרפתי למועדון.
מחכה למפגש.......... |
ה 127 נראית נהדר! עשית לרכב צבע חדש?
|
ה 127 שלך נראית פשוט יפיפיה אמיתית. תהנה ותתחדש אני מקנאבך שאתה כבר אחרי טסט.
אני מקווה עוד חודשיים שלוש גם להיות אחרי טסט. רק 2 נקודות ,... אצלי עשיתי לוחיות אספנות רגילות (לא אמריקאיות) שמתאימות הרבה יותר לרכב. לגבי הגלגלים, החלק האמצעי אמור והיה צבוע במקור בשחור , ניתן לראות שהגאנט כולו עבר צביעה באפור, ממליץ לך לצבוע את כל החלק האמיתי בצבע המקורי שלו שחור. צטט:
|
אגב לכל המגיעים - כמו תמיד אפשר (ורצוי) להירשם באופן רשמי למועדון. מקבלים חולצה ומדבקות חינם (וגם סטטוס חדש)! (ושמעתי שרענן התנדב להכין קפה לכל דורש).
וברצינות לרגע, הכסף הזה זה מה שמממן את הפעילויות השונות, את האתר הזה וכו'. ניפגש בשישי. |
צטט:
היא עברה צבע אצל הבעלים הקודם שלה הוא הגדיר את זה צביעה לעניים, וכך היא גם נראית כשרואים אותה מקרוב. אולי בעתיד אשקיע בפחחות וצבע טובים יותר |
צטט:
לגבי החלק השחור בג'אנט - זה יהיה הפרוייקט הבא... ביום שישי הקרוב |
אני עשיתי ל 127 שלי לוחיות אספנות רגילות שהולמות את הרכב הרבה יותר (לפחות במקרה של 127) במכון הדרום פתח תקוה .
ממליץ לך בכל זאת לעשות לרכב לוחיות רגילות, תאמין לי הרבה יותר יפה ומתאים:) צטט:
|
שחרר תמונה שנראה את הכלה ובמה מדובר...
צטט:
|
היא נראית כל כך גרוע שאני מתבייש להעלות כרגע...
מקווה לראות אותך במיפגש צטט:
|
צביקה זה כל הכיף, לראות ערימה של פח הופכת אט אט למכונית אמיתית. ;)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:39. |