![]() |
פגוש קידמי hgt
מחפש פגוש קידמי של HGT במצב טוב..
אם מישהו יודע גם איפה אפשר לקנות מגני רוח לספייס אודה לו מאוד ערן |
פגוש ל HGT
אולי ניתן לשפץ היטב את הפגוש שלך והמקצוענים לכך הנם "יו-פלסט" שברח' שונצינו 10 ץ"א,
טל' 03-5371704 או ליובל 050-5301316 או לרונן 057-7761888. אתרם הנו www.u-plast.co.il לפעמים יש להם גם פגושים מוכנים במלאי. ברכה - רפי לין :) |
רפי יש לי ELX ומעוניין להחליף לפגוש של hgt.
ככה שאין טעם לשפץ את הפגוש הנוכחי, ופגוש של hgt אין להם במלאי. תודה בכל זאת ;) ערן |
:(יש לי אחורי דווקא
|
יש ביד 2 HGT לבנה שנת 01 או 02 עם פגושים של אבארט, שווה לבדוק מה הוא עשה עם הפגושים המקוריים של האוטו.
|
פיליפ, נראה לי שהתמונה שביד2 היא לא של הרכב שמוצע למכירה, הרכב שחונה מאחורי ה-HGT הוא בעל לוחית רישוי לבנה, לא שזה אומר משהו באופן וודאי, אך יחד עם קיט האבארט זה נראה כאילו שהצילום מחו"ל.
|
עדיין מחפש...:)
|
מקפיץ
אם מישהו ראה HGT לפירוק, או מוכר את הפגוש שלו אני אשמח לדעת ;) ולא משנה איפה בארץ, אני עקשן מאוד (ויש חבר עם דלקן) כן, יש דברים שעלייהם לא מוותרים |
אצל האחים יזדי, לפני חודש+-, צבע תכלת.
תנסה אולי היא עדיין שם. |
יש ביד 2 HGT לפירוק מהקריות האם נבדק
|
גדעון אתה מדבר על ה-hgt שהעלת עליה הודעה שהיא לפירוק כן?
ראיתי בתמונות ואין פגוש קידמי, אני בטוח שהוא התפרק לחלוטין יחד עם כל החלק הקידמי של הרכב ובקשר לרכב מהקריות, כן גם אותו בדקתי תודה על העזרה :) |
פגוש קדמי ל HGT
בררתי טלפונית ונמסר לי ע"י הפקידה שיש להם פגוש חדש תחליפי במחיר של
898 ש"ח + מע"מ. למרות שהדגשתי שמדובר ב HGT צריך לברר היטב שזה אכן כך ופרטיהם: "אוטו גרופ" (המאגר) שברח' פלוטיצקי 1 א.ת ישן ראשון לציון, טל' 03-9487277 או 073-2350350. ואתרם הנו www.car.co.il בברכה - רפי לין :) |
רפי באמת תודה רבה על העזרה, רק מה ההבדל בין פגוש תחליפי לפגוש רגיל?
|
כנראה שחברה אחרת מייצרת אותו ולא פיאט
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:59. |