![]() |
משתתפים בצערו של אילן פייביש
אביו של אילן פייביש נפטר.
אילן, משתתף בצערך, שלא תדע עוד צער. גילי. |
משתתף בצערך.
|
משתתף בצערך.
|
"מן המקום תנוחם"
משתתף בצערך. |
תנחומיי.
|
תנחומי
לאילן ידידי, נא קבל את תנחומי ושלא תדע יותר צער.
רפי לין |
משתתף בצערך
|
משתתף בצערך.
|
"מי יתן ולא תדע עוד צער"
תנחומיי |
תנחומיי
|
תנחומיי
|
אילן תנחומיי. חסרת לנו היום, אבל אני בטוח שלך חסר יותר.
שלא תדעו עוד צער. |
אילן ידיד היקר,
לא שוחחנו תקופה ארוכה. הצטערתי לשמוע, קבל את תנחומיי לך ולבני ביתך. |
משתתף בצערך
|
אני מצטרף למנחמים ומקווה שהזמן יקהה במשהו את הכאב.
|
אילן , תנחומי מקרב לב,משתתף בצערך ובכאבך, מי יתן ולא תדע יותר צער.
צביקה |
משתתף בצערך.
|
משתתף בצערך.
|
http://i41.tinypic.com/27xqxjm.gif
נר לזיכרו של ישראל פייביש שלום לכולם. ראשית תודה על התנחומים. חיזקתם אותי,( אני שבור לגמרי) . אני מעריך מאוד גם את אלה שבאו השבוע לכבד ולנחם אותי ואת משפחתי בבית הוריי בכרמיאל כמו Eריק , ברק, מומי, גיא, אריק , ועוד. (אני יודע שיש שמעוניינים להגיע אתם מוזמנים) בכדי לתת לי לאימי ולמשפחתי , קצת אור, ותקווה. אני חושב שלעולם אני לא יתגבר על מות אבי. אך אין ברירה החיים ממשיכים הלאה עם חור בלב. בשבעה בזמן האבל נכנסים לפרופורציות , ומשקיעים המון מחשבה על אבא, והמשפחה, ואם נשאר קצת זמן, גם על האהבה שלנו למכוניות רבותיי(וגבירתי)היקרים, האור הוא אהבה ואחווה, יחסים של כבוד ולנצור כל רגע כדבר טוב, ולדעת לסנן (את הטפל ולהתרכז בעיקר) ולראות את הטוב, מאחר שאין לדעת מה צופן העתיד. קשה מאוד להיפרד מאדם שגידל אותך כל-כך הרבה שנים והוא פתאום איננו עוד. אז תנצרו את הידידות והחברות היו סבלנים, קשובים, ותאהבו אחד את השני . וכמובן שנמשיך לאהוב מכוניות כי זה ב דם שלנו. ואלו הם הורידים שמאחדים אותנו. תודה על התמיכה והעזרה זה אחד הדברים החמים הקיימים בפורום ובמועדון הנפלא הזה. אני משוכנע שהייתי חסר לכם במפגש האיטלקי שהייתי שותף בהפקתו. והייתי ודאי שמח מאוד לפגוש אתכם, ולחלוק עמכם חוויות ומידע. לפחות היתה נציגות של ITURBO, עם האונו טורבו MK2 האדומה. מתגעגע אליכם. קצת על אבא שלי: אבא שלי נפטר בגיל 75 . אבא שלי נפטר בבית. אבא שלי עלה ארצה בשנת 1965 והיה מראשוניי העיר כרמיאל. ותרם רבות למדינת ישראל. תודה לכם |
משתתף בצערך :sad:
שלא תדעו עוד צער. |
לאילן
תנחומי
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:57. |